Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα καλή αρχή κορίτσι μου ,να σκέφτεσαι θετικά 

Σε ευχαριστώ πολύ....Θα παλέψω λιγο με τους δαίμονες μου αλλά εντάξει😂😂..Ούτως η άλλως είπα θα το πάω χαλαρά...Για να με δω,😂😂

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Καλη χρονιά κορίτσι!! Να έχετε υγεία Κ χαρά σε ότι Κ να κάνετε ! Κάνατε ωοληψια σήμερα πως τα πήγατε  ? 

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 6
  • Δύναμη! 1

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Ε άμα έκανες Κ ποδαρικο θα σε προσέξουν να πάει καλά ο χρόνος! Από όλα τα στοιχεία που δίνεις ο κύκλος φαίνετε να είναι καλός . 

Οπότε ξεκινάς δυναμικά !!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ε άμα έκανες Κ ποδαρικο θα σε προσέξουν να πάει καλά ο χρόνος! Από όλα τα στοιχεία που δίνεις ο κύκλος φαίνετε να είναι καλός . 

Οπότε ξεκινάς δυναμικά !!! 

Ήταν τέλεια που δεν είχε κανέναν, όλοι ήταν από πάνω μου. Όντως ο γιατρός δε δέχτηκε να μου παρει χρήματα. Τι να πω; Μακάρι, κρατάω μικρό καλάθι.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 15 λεπτά , MK2012 είπε:

Τέλεια νέα! Άντε με το καλό να πάνε όλα καλά να μας κάνεις ποδαρικό κι εδώ μέσα με την πρώτη θετική χοριακή της χρονιάς 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Ήταν τέλεια που δεν είχε κανέναν, όλοι ήταν από πάνω μου. Όντως ο γιατρός δε δέχτηκε να μου παρει χρήματα. Τι να πω; Μακάρι, κρατάω μικρό καλάθι.

Όπως Κ να έχει έκανες μια καλή αρχή.  Αυτό μετράει να θυμάσαι θα το πας δυναμικά αυτήν την φορά μην εστιάζεις στο αποτέλεσμα μόνο

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τέλεια νέα! Άντε με το καλό να πάνε όλα καλά να μας κάνεις ποδαρικό κι εδώ μέσα με την πρώτη θετική χοριακή της χρονιάς 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Τι να πω βρε κορίτσια μακάρι. Ήταν απρογραμμάτιστη ωοληψια, εγώ απλά είχα πάει τη Δευτέρα για να μιλήσουμε και προέκυψε. Μακάρι να ήταν για καλό.  
Αυτό που θεωρώ θετικό είναι πως είναι φυσικός ο κύκλος και ταιριάζει και με τις μέρες του κανονικού μου κύκλου μιας και σήμερα θα είχα ωορρηξία ανεξαρτήτως της ovitrelle. Αν όντως γίνει βλαστοκύστη θα δοκιμάσω και με φρέσκο ωάριο που ήθελα μήπως έχει διαφορά.

• Μου αρέσει 5
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2

πρίν από 43 λεπτά , linaa είπε:

Όπως Κ να έχει έκανες μια καλή αρχή.  Αυτό μετράει να θυμάσαι θα το πας δυναμικά αυτήν την φορά μην εστιάζεις στο αποτέλεσμα μόνο

Ναι προσπαθώ να μείνω απαθής και να μην έχω προσδοκίες. Άλλωστε όπως είπε ο άντρας μου, κάναμε μια ωοληψια από εκεί που δε το περιμέναμε. Το είχαμε προγραμματίσει για τον επόμενο κύκλο τέλος Ιανουαρίου.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αυτό μας είπαν πάλι σήμερα που πήγα και ρώτησα, οπως το περιγράφεις.Παρόλα αυτά θα κάνει πάλι ένα σπερμοδιάγραμμα να είναι σίγουρος. Μορφολογία σε ένα παλιό σπερμοδιάγραμμα είχε και εμάς εκεί 3-4% και πάρα πολύ καλό αριθμό σπέρματος (αν θυμάμαι καλά ήταν στα ανώτατα όρια που δίνουν ενδεικτικά), οπότε μας είπαν πως ήταν καλά τα αποτελέσματα κ μετά την αντιβίωση θα ήταν καλύτερα.

Εμάς μας είπανε πως το 4% ειναι το χαμηλότερο φυσιολογικό για φυσιολογικές μορφές. Σίγουρα στα εργαστήρια κάνουν διαλογή στο σπέρμα μετά από κάποια επεξεργασία κιόλας.

Ο δικός μου όταν ξεκίνησε βασιλικό πολτό δεν ξανα ειχε μικρόβιο, ίσως να είναι κ τυχαίο αυτό βέβαια.

Καλή χρονιά!!! Είμαι 41,5 ετών και τώρα αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να κάνουμε προσπάθειες. Θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για εξωσωματικη και φυσιολογικά. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση γιατρού. Εύχομαι να μην χρειαστώ πολλές εξωσωματικες. Το ένα εμπόδιο είναι να πετύχει η σύλληψη και το άλλο να καταφέρεις να κρατήσεις το έμβρυο. Είμαι φουλ αγχωμένη. Θέλω να βρω τον καλύτερο γιατρό και να μην χάσω μέρα παραπάνω.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τι να πω βρε κορίτσια μακάρι. Ήταν απρογραμμάτιστη ωοληψια, εγώ απλά είχα πάει τη Δευτέρα για να μιλήσουμε και προέκυψε. Μακάρι να ήταν για καλό.  
Αυτό που θεωρώ θετικό είναι πως είναι φυσικός ο κύκλος και ταιριάζει και με τις μέρες του κανονικού μου κύκλου μιας και σήμερα θα είχα ωορρηξία ανεξαρτήτως της ovitrelle. Αν όντως γίνει βλαστοκύστη θα δοκιμάσω και με φρέσκο ωάριο που ήθελα μήπως έχει διαφορά.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Το 2025 να είναι το τυχερό σου!!!

πρίν από 1 λεπτό , Morning2000 είπε:

Καλή χρονιά!!! Είμαι 41,5 ετών και τώρα αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να κάνουμε προσπάθειες. Θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για εξωσωματικη και φυσιολογικά. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση γιατρού. Εύχομαι να μην χρειαστώ πολλές εξωσωματικες. Το ένα εμπόδιο είναι να πετύχει η σύλληψη και το άλλο να καταφέρεις να κρατήσεις το έμβρυο. Είμαι φουλ αγχωμένη. Θέλω να βρω τον καλύτερο γιατρό και να μην χάσω μέρα παραπάνω.

Καλησπέρα κ Καλη Χρονιά!

Σε ποια περιοχή σε ενδιαφέρει να βρεις γιατρό; όσο για τον καλύτερο γιατρο είναι κάπως υποκειμενικό, για μένα ο καλύτερος μπορεί να είναι ο χειρότερος για κάποια άλλη και το αντίστροφο.

Εύχομαι  να τα καταφέρεις με την πρώτη και να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Εμάς μας είπανε πως το 4% ειναι το χαμηλότερο φυσιολογικό για φυσιολογικές μορφές. Σίγουρα στα εργαστήρια κάνουν διαλογή στο σπέρμα μετά από κάποια επεξεργασία κιόλας.

Ο δικός μου όταν ξεκίνησε βασιλικό πολτό δεν ξανα ειχε μικρόβιο, ίσως να είναι κ τυχαίο αυτό βέβαια.

Ναι είδα τις εξετάσεις του Ιουλίου και η μορφολογία ήταν 3% με φυσιολογικό από 4% και πάνω. Θα κάνει τώρα νέο σπερμοδιάγραμμα και θα πάει και στον ανδρολόγο να δούμε τι θα πει.

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι είδα τις εξετάσεις του Ιουλίου και η μορφολογία ήταν 3% με φυσιολογικό από 4% και πάνω. Θα κάνει τώρα νέο σπερμοδιάγραμμα και θα πάει και στον ανδρολόγο να δούμε τι θα πει.

Μετά τις εξετάσεις αυτές πήρε αντιβίωση ή δεν κάνατε τίποτα ? 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Μετά τις εξετάσεις αυτές πήρε αντιβίωση ή δεν κάνατε τίποτα ? 

Πήρε δεύτερη φορά αντιβίωση. Πρώτη φορά πήρε Νοέμβριο του 2023 όταν βρήκαμε το ecoli και μετά Ιούλιο 2024. Το θέμα είναι πως όταν τελείωσε την αντιβίωση ήμασταν διακοπες κ δεν επανέλαβε τις εξετάσεις μετά να δούμε αν τον έπιασε η αντιβίωση και τον κυνηγούσα από το καλοκαίρι γιατί έχω μείνει με την αμφιβολία. Οχι μόνο για το θέμα της IVF δλδ αλλά μη του το γυρίσει σε προστατιτιδα. 

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Πήρε δεύτερη φορά αντιβίωση. Πρώτη φορά πήρε Νοέμβριο του 2023 όταν βρήκαμε το ecoli και μετά Ιούλιο 2024. Το θέμα είναι πως όταν τελείωσε την αντιβίωση ήμασταν διακοπες κ δεν επανέλαβε τις εξετάσεις μετά να δούμε αν τον έπιασε η αντιβίωση και τον κυνηγούσα από το καλοκαίρι γιατί έχω μείνει με την αμφιβολία. Οχι μόνο για το θέμα της IVF δλδ αλλά μη του το γυρίσει σε προστατιτιδα. 

Ποσες μερες του γράφουν αντιβιωση; η θεραπεία θέλει 20 μέρες αντιβίωση για να γίνει σωστά, τον άντρα μου τον έβαζα να παίρνει κ προβιοτικα μαζί χαχαχα 

Ο ανδρολογος μας είχε πει ότι όλα αυτά τα βακτήρια,   μικρόβια υπάρχουν  στον οργανισμό μας κ πως με ένα κρύωμα, λίγο κούραση που πέφτει το ανοσοποιητικο αυτά ανεβαίνουν  δηλ κάνεις εξέταση σου βρίσκει αποικία κ μετά από 2 μήνες που θα ξανακάνεις να μην έχεις τίποτα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...