Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

@linaa@dimi.tra κορίτσια μου χρόνια πολλά! 

Αρχικά να πω πως χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε τα θέματα με ειλικρίνεια γιατί έχω βαρεθεί να μου χαϊδεύουν όλοι τα αυτιά αυτές τις μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2.Θα εστιάσω σε αυτά που είπαμε. 3 γυναικολόγους πλας τον δικό μου που θα τον συναντήσω τη Δευτέρα να δω τι θα πει μετά την αποτυχία. Μετά έχω κλείσει ανδρολόγο, ενδοκρινολόγο και την αιματολόγο στο Ελενα. Δε νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι άλλο σε αυτή τη φάση. Ολα τριγυρνάνε στο μυαλό μου. Η περίοδος αυτό το μήνα κράτησε 2,5 μέρες (!), με τις 2 πρώτες μέρες να γίνεται χαμός από ροή και μέσα τίποτα. Λες και κάποιος πάτησε το turn off. Ανησύχησα μήπως είναι προκλιμακτιριακο κ αλλάζει ο κύκλος μου αλλά μετά σκέφτηκα πως έχω πάρει 10 κιβώτια φάρμακα κ ίσως δεν είναι ενδεικτικό. 

Οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε φάει απογοήτευση με το κουτάλι, το τελευταίο που θέλουμε είναι να μας χαϊδέψουν τ αυτιά. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς. Εμένα αυτό με βοηθάει, η ειλικρίνεια. 
Κάνε τα ραντεβού σου σιγά σιγά με το νέο έτος. Η αιματολόγος στο Ελενα είναι πολύ καλή, μέχρι κ ο δικός μου αιματολόγος το ιδιο είπε. Ξεψάχνισε τι δεν έχεις κάνει και ρώτα στοχευμένα τους γιατρούς να σου πουν λεπτομέρειες. Θα δεις πως και με διαφορετικούς εξωσωματιστες πολλές απόψεις θα συγκλίνουν. Αυτό που σου γράφει η @linaa κι εγώ θα το σκεφτόμουν δλδ να επιλέξεις ίσως άλλο γιατρό για να κάνεις και μια αλλαγή στο εμβρυολογικό. 
Μην ανησυχείς για την περίοδο σου, δεν είναι ενδεικτική το ενδομήτριο σε αυτό τον κύκλο σου δεν ήταν το φυσικό σου. Ίσως και για μερικούς κύκλους ακόμα να βλέπεις διαφορές αν δεν ξεκινήσεις κατευθείαν ξανά φάρμακα διέγερσης. Μέχρι να έρθουν οι ορμόνες σου σε ισορροπία. 

Σίγουρα βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση και οι γιορτές είναι μια παύση που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Το ίδιο νιώθουμε πολλές κοπέλες εδώ μέσα που περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές να βγει μια εξέταση, να κάνουμε μια άλλη, να κάνουμε ένα ραντεβού κλπ. Δυστυχώς για πολλές από εμάς οι γιορτές είναι απλά μια παύση κ όχι ένα διάλειμμα να ξεσκάσουμε και να ξεκουραστούμε. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την παύση αυτή ψάχνοντας επι της ουσίας πράγματα, απορίες και κενά και να προετοιμαστείς για τα ραντεβού σου. Τι δεν έχεις κάνει; Τι έχουν κάνει άλλες κοπέλες και φαίνεται να λειτούργησε; Τι θα ήθελες να κάνεις κλπ. Πήγαινε στα ραντεβού με τετράδιο και απορίες (εγώ έτσι κάνω). Δλδ ακόμα και γιατί η περίοδος σου κράτησε τόσο λίγο είναι μια απορία που οφείλει ο γιατρός σου να σου την εξηγήσει. Όλες μα όλες οι απορίες σου ακόμα κ αν έχεις ρωτήσει εδώ κ σου έχει απαντήσει κάποια κοπέλα να τις μαζέψεις και να τις ρωτήσεις. Αυτή είναι η υποχρέωση τους κι αν δεν τους αρέσει δεν πειράζει ας ζοριστούν. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Είναι ο γιατρός της μητέρας μου και όταν είχαμε πάει μαζί για τεστ παπ πριν 5-6 χρόνια μου είχε πει το αμίμητο «η μητέρα σου φαίνεται να εχει πολύ καλύτερη εικόνα από εσένα σε ωοθηλακια, πως γίνεται ;!». Οπως καταλαβαίνεις έφαγε Χ.

Τί λες τώρα!!! Και ξέρω τουλάχιστον πέντε έξι κοπέλες που έμειναν σ αυτόν με την πρώτη εξωσωματικη έγκυες!  Κρίμα αν είπε κάτι τόσο άκομψο. Όπως και να έχει θα πας σε όποιον σου ταιριάξει γιατί δεν ψάχνουμε όλες τα ίδια πράγματα σε έναν γιατρό και μάλιστα εξωσωματικο.

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Θέλω λίγο την βοήθεια σας γιατί έχω αγχωθει.Εκανα αυχενική διαφάνεια και βγηκαν τα αποτελέσματα από την Papp και γράφει σε ένα σημείο με μαυρισμένα γράμματα ότι η πιθανότητα προεκλαμψιας πριν τις 37 εβδομάδες είναι 1 προς 35 και συστήνεται αγωγή με ασπιρίνη 160.Εγω παίρνω τώρα salospir των 100😔😔 Θα σκάσω.. και έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 8/1

πρίν από 2 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Θέλω λίγο την βοήθεια σας γιατί έχω αγχωθει.Εκανα αυχενική διαφάνεια και βγηκαν τα αποτελέσματα από την Papp και γράφει σε ένα σημείο με μαυρισμένα γράμματα ότι η πιθανότητα προεκλαμψιας πριν τις 37 εβδομάδες είναι 1 προς 35 και συστήνεται αγωγή με ασπιρίνη 160.Εγω παίρνω τώρα salospir των 100😔😔 Θα σκάσω.. και έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 8/1

Μην ανχωνεσε η προεκλαμψία εμφανίζετε στο τέλος της κύησης . Η δόση που περνεις ήδη σε καληπτει έτσι Κ αλλιώς . Εξάλλου αυτά τα στατιστικά που βγάζουν στην αυχενική είναι λίγο απλά σαν πρόβλεψη σε καμία περίπτωση δεν είναι διαγνωση ... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε η προεκλαμψία εμφανίζετε στο τέλος της κύησης . Η δόση που περνεις ήδη σε καληπτει έτσι Κ αλλιώς . Εξάλλου αυτά τα στατιστικά που βγάζουν στην αυχενική είναι λίγο απλά σαν πρόβλεψη σε καμία περίπτωση δεν είναι διαγνωση ... 

Αχ βρε μαια @linaaπάντα με ξεαγχωνεις!!!♥️♥️♥️ Ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Kate89 είπε:

Αχ βρε μαια @linaaπάντα με ξεαγχωνεις!!!♥️♥️♥️ Ευχαριστώ πολύ!

Κι εγώ ίδια περίπτωση μόνο που είχα ποσοστό 1 στα 22.. μου αύξησαν την ασπιρίνη από 100 σε 160 κι όλα οκ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Κι εγώ ίδια περίπτωση μόνο που είχα ποσοστό 1 στα 22.. μου αύξησαν την ασπιρίνη από 100 σε 160 κι όλα οκ!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Να φανταστώ ότι μειωσες το αλάτι και την ζάχαρη;

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε φάει απογοήτευση με το κουτάλι, το τελευταίο που θέλουμε είναι να μας χαϊδέψουν τ αυτιά. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς. Εμένα αυτό με βοηθάει, η ειλικρίνεια. 
Κάνε τα ραντεβού σου σιγά σιγά με το νέο έτος. Η αιματολόγος στο Ελενα είναι πολύ καλή, μέχρι κ ο δικός μου αιματολόγος το ιδιο είπε. Ξεψάχνισε τι δεν έχεις κάνει και ρώτα στοχευμένα τους γιατρούς να σου πουν λεπτομέρειες. Θα δεις πως και με διαφορετικούς εξωσωματιστες πολλές απόψεις θα συγκλίνουν. Αυτό που σου γράφει η @linaa κι εγώ θα το σκεφτόμουν δλδ να επιλέξεις ίσως άλλο γιατρό για να κάνεις και μια αλλαγή στο εμβρυολογικό. 
Μην ανησυχείς για την περίοδο σου, δεν είναι ενδεικτική το ενδομήτριο σε αυτό τον κύκλο σου δεν ήταν το φυσικό σου. Ίσως και για μερικούς κύκλους ακόμα να βλέπεις διαφορές αν δεν ξεκινήσεις κατευθείαν ξανά φάρμακα διέγερσης. Μέχρι να έρθουν οι ορμόνες σου σε ισορροπία. 

Σίγουρα βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση και οι γιορτές είναι μια παύση που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Το ίδιο νιώθουμε πολλές κοπέλες εδώ μέσα που περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές να βγει μια εξέταση, να κάνουμε μια άλλη, να κάνουμε ένα ραντεβού κλπ. Δυστυχώς για πολλές από εμάς οι γιορτές είναι απλά μια παύση κ όχι ένα διάλειμμα να ξεσκάσουμε και να ξεκουραστούμε. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την παύση αυτή ψάχνοντας επι της ουσίας πράγματα, απορίες και κενά και να προετοιμαστείς για τα ραντεβού σου. Τι δεν έχεις κάνει; Τι έχουν κάνει άλλες κοπέλες και φαίνεται να λειτούργησε; Τι θα ήθελες να κάνεις κλπ. Πήγαινε στα ραντεβού με τετράδιο και απορίες (εγώ έτσι κάνω). Δλδ ακόμα και γιατί η περίοδος σου κράτησε τόσο λίγο είναι μια απορία που οφείλει ο γιατρός σου να σου την εξηγήσει. Όλες μα όλες οι απορίες σου ακόμα κ αν έχεις ρωτήσει εδώ κ σου έχει απαντήσει κάποια κοπέλα να τις μαζέψεις και να τις ρωτήσεις. Αυτή είναι η υποχρέωση τους κι αν δεν τους αρέσει δεν πειράζει ας ζοριστούν. 

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

πρίν από 36 λεπτά , Kate89 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Να φανταστώ ότι μειωσες το αλάτι και την ζάχαρη;

Όχι😅😅😅😅 άσε με εμένα εγώ στη διατροφή μέχρι πέμπτο πρόσεχα μετά αφέθηκα. Δεν είμαι καλό παράδειγμα

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις εγκυμοσύνη και μωρό. Βγάλτο από το μυαλό σου αυτό. Επίσης στον κύκλο μου τα δύο χρόνια των εξωσωματικων έκαναν παιδί όλες όσες είχαν μείνει και άλλες πόσες δεύτερο και τρίτο. Κάποια στιγμή είχα φάει φρίκη αλήθεια! 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Τί λες τώρα!!! Και ξέρω τουλάχιστον πέντε έξι κοπέλες που έμειναν σ αυτόν με την πρώτη εξωσωματικη έγκυες!  Κρίμα αν είπε κάτι τόσο άκομψο. Όπως και να έχει θα πας σε όποιον σου ταιριάξει γιατί δεν ψάχνουμε όλες τα ίδια πράγματα σε έναν γιατρό και μάλιστα εξωσωματικο.

Εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά μου είχε φανεί άκομψο. Ημουν 26-27 χρονών τότε και λέω τι μου λέει τώρα αυτός. Η μητέρα μου είναι πάρα πολυ ευχαριστημένη αλλά κάπως μου είχε κάτσει άσχημα η σύγκριση.

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι😅😅😅😅 άσε με εμένα εγώ στη διατροφή μέχρι πέμπτο πρόσεχα μετά αφέθηκα. Δεν είμαι καλό παράδειγμα

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις εγκυμοσύνη και μωρό. Βγάλτο από το μυαλό σου αυτό. Επίσης στον κύκλο μου τα δύο χρόνια των εξωσωματικων έκαναν παιδί όλες όσες είχαν μείνει και άλλες πόσες δεύτερο και τρίτο. Κάποια στιγμή είχα φάει φρίκη αλήθεια! 

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Ισως κάποια στιγμή συμβεί αλλά θέλω να προσπαθήσω όσο γίνεται.
Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

1 hour ago, linaa είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Απαντάω κι εγώ που έκανα αυχενική Με κρυοσυντηρημενα. Μέτρησαν την ηλικία των εμβρύων και κάποιες παραμέτρους όπως αν είμαι πρωτότοκη κιλά ιστορικό οικογένειας κτλ

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά μου είχε φανεί άκομψο. Ημουν 26-27 χρονών τότε και λέω τι μου λέει τώρα αυτός. Η μητέρα μου είναι πάρα πολυ ευχαριστημένη αλλά κάπως μου είχε κάτσει άσχημα η σύγκριση.

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Ισως κάποια στιγμή συμβεί αλλά θέλω να προσπαθήσω όσο γίνεται.
Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

Καλέ τι δοτρια από τώρα. Μία προσπάθεια έκανες μόνο, για δοτρια έχεις χρόνο αν χρειαστεί. Μην το λες πάντως έτσι για δεύτερο παιδί γιατί κι εγώ δεν σταυρωνα έμβρυο και τελικά δεν θα τα χρησιμοποιήσουω όλα. δεν ξέρεις τί θα φέρει το μέλλον.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...