Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Επιτέλους αδιαθέτησα μετά τα φάρμακα και λέω «επιτέλους» γιατί ήμουν τόσο πρησμένη πλέον. Κάπως νιώθω πως σηματοδοτεί πως «τελείωσε» και αυτό. Πάμε παρακάτω.

Πάμε στα καλύτερα κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Rozi92 είπε:

Αχ κορίτσια η χοριακή από 344 πήγε 778 🙏💕💕Δεν το πιστεύω..! 

Ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια

Μπράβο κορίτσι μου ! Και τώρα θα σου έστελνα να σε ρωτήσω. Ολα θα πάνε τέλεια !! Καλές γιορτές 🎉 

• Λουλούδια 1

πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ! Και τώρα θα σου έστελνα να σε ρωτήσω. Ολα θα πάνε τέλεια !! Καλές γιορτές 🎉 

Καλές γιορτές 💕💕💕💕Όλα να πάνε κατευχην για όλες μας🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 6
  • Λουλούδια 2

6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

Μπράβο κοπέλα μου πολύ ενθαρρυντικά νεα! Τα πυοσφαίρια υποδηλώνουν λοίμωξη αλλά μπορεί να είναι εξαιτίας της λοίμωξης που καταπολεμήθηκε. Βέβαια επειδή μας έτυχε αυτό, όταν υποχωρεί μια λοίμωξη μπορεί να εμφανιστεί μια άλλη που μπορεί να είναι και χρόνια. Εμάς υποχώρησε το ουρεοπλασμα και ανακαλύψαμε ανθεκτικό εντερόκοκκο. 

Χρόνια πολλά, καλά ένα έχουμε και να μην χάνουμε την ελπίδα μας και το κουράγιο μας ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Κοριτσια εχω διαβασει τα μηνυματα σας και του φορουμ και τα προσωπικα, αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω. Δυσκολη μερα η σημερινη. Μπηκα ομως να ευχηθω απο καρδιας.. καλα Χριστουγεννα σε ολες.. και το 2025 να φερει υγιή και στρουμπουλα μωρα σε ολες!!❤❤❤

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 4

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπράβο κοπέλα μου πολύ ενθαρρυντικά νεα! Τα πυοσφαίρια υποδηλώνουν λοίμωξη αλλά μπορεί να είναι εξαιτίας της λοίμωξης που καταπολεμήθηκε. Βέβαια επειδή μας έτυχε αυτό, όταν υποχωρεί μια λοίμωξη μπορεί να εμφανιστεί μια άλλη που μπορεί να είναι και χρόνια. Εμάς υποχώρησε το ουρεοπλασμα και ανακαλύψαμε ανθεκτικό εντερόκοκκο. 

Χρόνια πολλά, καλά ένα έχουμε και να μην χάνουμε την ελπίδα μας και το κουράγιο μας ❤️

Μήπως ξέρεις τι είναι η συγκέντρωση στρογγυλών κυττάρων ; Το είχαμε πάθει το προηγούμενο τρίμηνο διότι δεν είχαμε πάρει αντιβιοτικά και αυτήν την φορά πήρε και βγήκε αρνητική !!! 

πρίν από 31 λεπτά , Blu24 είπε:

Μήπως ξέρεις τι είναι η συγκέντρωση στρογγυλών κυττάρων ; Το είχαμε πάθει το προηγούμενο τρίμηνο διότι δεν είχαμε πάρει αντιβιοτικά και αυτήν την φορά πήρε και βγήκε αρνητική !!! 

Τα στρογγυλά κύτταρα είναι το σύνολο των λευκών αιμοσφαιρίων (κυρίως ουδετερόφιλα πολυμορφοπυρηνα, πυοσφαίρια) και των πρόδρομων σπερματικών κυττάρων και γίνεται η διάκριση τους με μια ειδική διαδικασία που τα χρωματίζουν. Πρέπει να είναι πάνω από έναν αριθμό για να κάνουν την διάκριση. Τα πυοσφαίρια έρχονται από λοίμωξη, τα πρόδρομα κύτταρα σπερματικής σειράς είναι κύτταρα που δεν έχουν δώσει σπερματοζωάρια. Αν είναι πολλά αυτά εξετάζουν αν υπάρχει κάποια βλάβη στους όρχεις και δεν γίνεται πλήρης σπερματογένεση. Μέχρι εκεί ξέρω, τα βιβλιογραφικά δλδ. Πως ακριβώς τα αξιολογούν και τι επίπεδα πρέπει να είναι φυσιολογικά δεν τα θυμάμαι. Ποσο καιρό έχει που σταμάτησε την αγωγή; Μήπως ακόμα υπάρχει φλεγμονή αλλά μικρή σε έκταση; Δλδ ακόμα αναρρώνει; Ο ανδρολόγος σας τι σας είπε; Αυτοί τα ξέρουν καλύτερα αυτά και μπορούν να τα εξηγήσουν. 

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα στρογγυλά κύτταρα είναι το σύνολο των λευκών αιμοσφαιρίων (κυρίως ουδετερόφιλα πολυμορφοπυρηνα, πυοσφαίρια) και των πρόδρομων σπερματικών κυττάρων και γίνεται η διάκριση τους με μια ειδική διαδικασία που τα χρωματίζουν. Πρέπει να είναι πάνω από έναν αριθμό για να κάνουν την διάκριση. Τα πυοσφαίρια έρχονται από λοίμωξη, τα πρόδρομα κύτταρα σπερματικής σειράς είναι κύτταρα που δεν έχουν δώσει σπερματοζωάρια. Αν είναι πολλά αυτά εξετάζουν αν υπάρχει κάποια βλάβη στους όρχεις και δεν γίνεται πλήρης σπερματογένεση. Μέχρι εκεί ξέρω, τα βιβλιογραφικά δλδ. Πως ακριβώς τα αξιολογούν και τι επίπεδα πρέπει να είναι φυσιολογικά δεν τα θυμάμαι. Ποσο καιρό έχει που σταμάτησε την αγωγή; Μήπως ακόμα υπάρχει φλεγμονή αλλά μικρή σε έκταση; Δλδ ακόμα αναρρώνει; Ο ανδρολόγος σας τι σας είπε; Αυτοί τα ξέρουν καλύτερα αυτά και μπορούν να τα εξηγήσουν. 

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...