Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα έμβρυα που έβαλες είναι στην κατηγορία των δικών μου που μου έμειναν και μου είπαν δεν έχουν πολλές ελπίδες. 4ΒΒ και 3ΒΒ, δεν είναι ότι δεν έχουν καμία αλλά είναι χαμηλή πολύ. 
      Ισως πω χαζομάρα. Μήπως να βάλετε 3η μέρας; Μια δοκιμή έτσι; Λένε ότι μετά την τρίτη μέρα ευθυνεται Το σπερματοζωάριο. 
      μπιτ να το ήξερες ότι πρέπει να παγώσεις ωαρια κορίτσι μου. Τα τελευταία 5 χρόνια ακούγεται και ακόμα δεν το προτείνουν πολύ γιατροί. Που να το ξέρεις. Το ότι είναι σταθερό ίσως να σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό για σένα . Από εκεί και πέρα, έχεις στην οικογένεια σου γυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση; 

Επίσης ξέρω γυναίκα με αμη 0.1 από 40 και μπήκε εμμηνόπαυση στα 48. Τελικά τι ισχύει με αυτήν την αμη;

Πόσες διεγέρσεις έχεις κάνει και τι πρωτόκολλα. Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει πουθενά 

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

@MK2012κορίτσι μου λυπάμαι, τώρα είδα ότι έκανες χοριακη. Μην το βάζεις κάτω! Είσαι νέα κοπέλα, θα τα καταφέρεις, είναι απλά θέμα χρόνου! Η ΑΜΗ είναι ενδεικτικη της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γνωστή μου έμεινε μόνη της έγκυος λίγο πριν ξεκινήσει εξωσωματική στα 42 με ΑΜΗ=0,2. Επειδή η ηλικία σου είναι σημαντικό ατού, μην κάνεις βεβιασμενες κινήσεις. Δείτε έναν ανδρολόγο για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ελεγχθεί στον αντρικό παράγοντα. Πήγαινε στην Οικονομοπουλου στο Έλενα να σε ξετιναξει στις εξετάσεις. Μπορω να σου στείλω και το mail της αν θες. Δες ένα καλό ενδοκρινολογο. Έχω 2 στην Αθήνα να σου προτείνω. Επίσης μια φίλη έκανα prp ωοθηκών και είδε μεγάλη διαφορά στους φυσικούς κύκλους. Έπαιρνα 2,3 ωάρια κάθε φορά που δεν έβγαζε ούτε με φάρμακα. Βέβαια ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν θα ανταποκριθεί. Είναι γιατροί που δεν το πιστεύουν. Κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου να σου λύσει τις απορίες που έχεις αλλά και μια κουβέντα με κάποιο άλλο γιατρό δε θα ήταν κακή. Εγώ κορίτσια είχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ομάδα του Μαντουδη. Όμως ήταν πανάκριβος για να πάω εκεί. Έκανα ένα ραντεβού μαζί του και πραγματικά μου είπε πολύ αξιόλογα πράγματα. 

Επίσης να προσπαθείτε και μόνοι σας όταν δεν κάνετε ωοληψίες, μην το ξεχνάς αυτό! 

Κορίτσι μου ειλικρινά λυπάμαι, ξέρω πώς νιώθεις, το έχω ζήσει 4 φορές. Σα να σου παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα... Ήταν η 1η σου προσπάθεια? Να δεις με το γιατρό σου πώς θα προχωρήσεις. 

@Eternityσυγγνώμη για την κατάχρηση του post. Πού πήγε η φίλη σου και έκανε prp ωοθηκών; με ενδιαφέρει και μένα για φυσικό κύκλο και ψάχνω κάποιον γιατρό που να το υποστηρίζει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σύνηθες. Σε ευχαριστώ!

Να είσαι καλά! Έχε το λίγο στο νου σου, γιατί όταν με το καλό μείνεις έγκυος, θέλει μια προληπτική παρακολούθηση το έμβρυο, αλλά γενικά απ' ο,τι κατάλαβα κι εγώ εκ των υστέρων, είναι αρκετά πιο συνηθισμένο απ' ο,τι το παρουσιάζουν οι γιατροί.

πρίν από 15 λεπτά , lili87 είπε:

@Eternityσυγγνώμη για την κατάχρηση του post. Πού πήγε η φίλη σου και έκανε prp ωοθηκών; με ενδιαφέρει και μένα για φυσικό κύκλο και ψάχνω κάποιον γιατρό που να το υποστηρίζει. 

Ναι θα με ενδιέφερε και εμένα. Ο γιατρός μου δε το πολυπιστεύει απ’οτι κατάλαβα που το συζήτησα επιφανειακά. 

πρίν από 25 λεπτά , LeneL είπε:

Να είσαι καλά! Έχε το λίγο στο νου σου, γιατί όταν με το καλό μείνεις έγκυος, θέλει μια προληπτική παρακολούθηση το έμβρυο, αλλά γενικά απ' ο,τι κατάλαβα κι εγώ εκ των υστέρων, είναι αρκετά πιο συνηθισμένο απ' ο,τι το παρουσιάζουν οι γιατροί.

Κι εμένα μου είχαν βγεί ασθενώς θετικά. Έψαξα μόνο για αυτοάνοσο θυροειδή αλλά τίποτα. Μετά από ένα χρόνο βγήκαν αρνητικά και ζήτησα να μην πάρω κορτιζόνη. Λέτε να βγήκαν ασθενώς θετικά γιατί έχω τα τελευταία χρόνια κάτι σαν εκζεμα δυσιδρωτικο στα χέρια,? Να ναι αυτοάνοσο? Κάποια στιγμή παλιά είχα πάει σε ρευματολόγο αλλά δεν βρήκε κάτι.

πρίν από 3 λεπτά , Neverstop είπε:

Κι εμένα μου είχαν βγεί ασθενώς θετικά. Έψαξα μόνο για αυτοάνοσο θυροειδή αλλά τίποτα. Μετά από ένα χρόνο βγήκαν αρνητικά και ζήτησα να μην πάρω κορτιζόνη. Λέτε να βγήκαν ασθενώς θετικά γιατί έχω τα τελευταία χρόνια κάτι σαν εκζεμα δυσιδρωτικο στα χέρια,? Να ναι αυτοάνοσο? Κάποια στιγμή παλιά είχα πάει σε ρευματολόγο αλλά δεν βρήκε κάτι.

Κ το εκζεμα Κ οι αλλεργίες κάτι σαν αυτοάνοσο είναι . Στην ουσία ο οργανισμός αντιδρά λάθος σε λάθος ερεθίσματα . Τα ΑΝΑ ανεβαίνουν για διάφορους λόγους αλλά το πώς επιρεαζετε ο καθένας διαφέρει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Neverstop είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Τα καταλαβαινω ολα αυτα.. και σιγουρα ο ηλιος και το οτι ειναι μεγαλυτερη η μερα βοηθάει.. αλλα μέχρι εκει θεωρώ.. στην ψυχολογια μπορει να λειτουργησει αντίθετα το μοτο: ειναι καλοκαιρι..νιωσε καλα.. ειναι σαν τα Χριστούγεννα που καπως υποχρεωτικα πρεπει να χαρεις ! Το μεγαλύτερο ποσοστο κρισεων πανικου επισης συμβαινει το καλοκαιρι λενε ψυχολογοι! Επισης εγω αγαπω την ανοιξη αλλα υποφέρω απο Αλλεργίες.. οποτε πλεον θεωρω οτι και με την αλλαγη του κλιματος και ολων αυτών που συμβαινουν γυρω μας, ολα ειναι σχετικα, οπως και η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και ανταποκρίνεται διαφορετικα στις καθε συνθηκες! Μικρη σημασια λοιπον εχει θεωρω ποτε θα γινει η εμβρυομεταφορα.. αν το περιβαλλον της μητρας μας και το εμβρυακι ειναι υγιες καμια εποχη δεν θα τα εμποδισει να προχωρησουν!!! Αφηστε που εμεις οι σκορπιοί που ειμαστε παρα πολλοι, τον Φεβρουαριο  γραπωθηκαμε!!!!  μεσα στο κρύο, την παγωνιά και τη μιζερια...   Χαχαχα για να το ελαφρυνω και λιγο δηλ!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...