Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Eternity είπε:

@MK2012κορίτσι μου λυπάμαι, τώρα είδα ότι έκανες χοριακη. Μην το βάζεις κάτω! Είσαι νέα κοπέλα, θα τα καταφέρεις, είναι απλά θέμα χρόνου! Η ΑΜΗ είναι ενδεικτικη της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γνωστή μου έμεινε μόνη της έγκυος λίγο πριν ξεκινήσει εξωσωματική στα 42 με ΑΜΗ=0,2. Επειδή η ηλικία σου είναι σημαντικό ατού, μην κάνεις βεβιασμενες κινήσεις. Δείτε έναν ανδρολόγο για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ελεγχθεί στον αντρικό παράγοντα. Πήγαινε στην Οικονομοπουλου στο Έλενα να σε ξετιναξει στις εξετάσεις. Μπορω να σου στείλω και το mail της αν θες. Δες ένα καλό ενδοκρινολογο. Έχω 2 στην Αθήνα να σου προτείνω. Επίσης μια φίλη έκανα prp ωοθηκών και είδε μεγάλη διαφορά στους φυσικούς κύκλους. Έπαιρνα 2,3 ωάρια κάθε φορά που δεν έβγαζε ούτε με φάρμακα. Βέβαια ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν θα ανταποκριθεί. Είναι γιατροί που δεν το πιστεύουν. Κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου να σου λύσει τις απορίες που έχεις αλλά και μια κουβέντα με κάποιο άλλο γιατρό δε θα ήταν κακή. Εγώ κορίτσια είχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ομάδα του Μαντουδη. Όμως ήταν πανάκριβος για να πάω εκεί. Έκανα ένα ραντεβού μαζί του και πραγματικά μου είπε πολύ αξιόλογα πράγματα. 

Σε ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμα τόσο μουδιασμένη που δε το έχω συνειδητοποιήσει και έχω άκυρα ξεσπάσματα από το πρωί. Πρώτη φορά είδα τον άντρα μου να κλαίει τόσο. Είχε πιεστεί ο καημένος τόσο καιρό και το κρατούσε μέσα του για να μη με επιβαρύνει και ξέσπασε. Είναι σαν πένθος παρότι δεν υπήρξε ποτέ. Εννοείται πως ούτε γιορτές θέλω να κάνω ούτε τίποτα. Θα περάσει με τον καιρό, το ξέρω.. αλλά τι κάνεις ως τότε; Νιώθω απλά ένα κενό.

Έκλεισα ραντεβού στην Οικονομόπουλου ήδη με παρότρυνση της @linaa.  Εχει ραντεβού στις 27/01. Ηλπιζα να έχει λίγο νωρίτερα.

Κάνω μια έρευνα τώρα για ανδρολόγους να δει κάποιος τις εξετάσεις που έχουμε από το κέντρο του Λυμπερόπουλου που τις είχαμε δείξει στο κέντρο εξωσωματικής και μας είχαν πει πως είναι οκ παρότι κάποιες τιμές ξέφευγαν από τις τιμές αναφοράς.

Τον Μαντούδη τον είχα δει και εγώ πριν καταλήξω στον Μ. Μαστ***α, που είμαι τώρα αλλά κάπως μου είχε κάνει κακή εντύπωση κάτι που μου είχε πει τότε. Βεβαια όλα τα επανεξετάζω τώρα. 

Για prp είπα ήδη στον γιατρό αφότου έμαθα για την αρνητική χοριακη σήμερα αλλά μου είπε δε το πιστεύει. Θα επιμείνω όταν κάνουμε ραντεβού μετά τις γιορτές.

Ενδροκρινολογο πιστεύεις χρειάζεται να δω παρότι θα πάω στην Οικονομόπουλου; Αν ναι, ασφαλως θα ήθελα να μου προτείνεις.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Πιστεύω πως είναι νωρίς να σκέφτεσαι την δωρεά, ούτε πιστεύω πως θα χρειαστεί. Εγώ με αμη 1,4 ξεκίνησα και έπαιρνα 1-5 ωάρια με φουλ διέγερση. Γνωστή μου με 0,3 έδινε 10 ωάρια. Είναι συνδυασμός δεν λέει κάτι μόνη της. Πχ αυτή η γνωστή είχε άψογη FSH, εμένα είχε τσιμπήσει λίγο κάποιες φορές. Και μιλάω για ηλικίες μετά τα 37. Δύο χρόνια μου πήρε και οκτώ ωοληψιες. Ενδιάμεσα βέβαια προέκυψαν κι άλλα. Με τη δεύτερη θα τα καταφέρεις.

πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Πιστεύω πως είναι νωρίς να σκέφτεσαι την δωρεά, ούτε πιστεύω πως θα χρειαστεί. Εγώ με αμη 1,4 ξεκίνησα και έπαιρνα 1-5 ωάρια με φουλ διέγερση. Γνωστή μου με 0,3 έδινε 10 ωάρια. Είναι συνδυασμός δεν λέει κάτι μόνη της. Πχ αυτή η γνωστή είχε άψογη FSH, εμένα είχε τσιμπήσει λίγο κάποιες φορές. Και μιλάω για ηλικίες μετά τα 37. Δύο χρόνια μου πήρε και οκτώ ωοληψιες. Ενδιάμεσα βέβαια προέκυψαν κι άλλα. Με τη δεύτερη θα τα καταφέρεις.

Η FSΗ μου τελευταία φορά που τη μετρήσαμε ήταν 8,5. Αλλά δε μου τη μετράει κάθε φορά με τον φυσικό τροποποιημένο κύκλο. Μόνο προγεστερόνη και οιστραδιολη. Με τόσο χαμηλή ΑΜΗ που έχω το θεώρησα και λογικό στη διέγερση να έχω 3 ωάρια μόνο.

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Η FSΗ μου τελευταία φορά που τη μετρήσαμε ήταν 8,5. Αλλά δε μου τη μετράει κάθε φορά με τον φυσικό τροποποιημένο κύκλο. Μόνο προγεστερόνη και οιστραδιολη. Με τόσο χαμηλή ΑΜΗ που έχω το θεώρησα και λογικό στη διέγερση να έχω 3 ωάρια μόνο.

Είναι και θέμα τύχης, να πετύχεις τον καλό κύκλο.. υπομονή θέλει και λεφτά, όλα θα γίνουν

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Απτήν στιγμή που η fsh σου ακόμα είναι σε καλά επίπεδα Κ έχεις παραγωγή ωαρίων δεν είναι ακόμα ώρα για να σκεφτείς την δωρεά .. είναι θέμα υπομονής Κ χρημάτων. Δωρεά μπορείς να αποφασίσεις Κ στα 50 που λέει ο λόγος. 

Μάζεψε ακόμα όσα μπορείς Κ μην βιαστείς μετά κανε ότι εξέταση θεωρήσεις ότι είναι απαραίτητη Κ προχωρά χωρίς βιασύνη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Η χοριακη μου έπεσε στις 2800 μονάδες. Μου είπε ο γιατρός να με δει ξανά την Δευτέρα. Αφού έπεσε η χοριακη και δεν υπάρχει ελπίδα γιατί δεν κόβω τα φάρμακα βρε κορίτσια ; 😒😒

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Απτήν στιγμή που η fsh σου ακόμα είναι σε καλά επίπεδα Κ έχεις παραγωγή ωαρίων δεν είναι ακόμα ώρα για να σκεφτείς την δωρεά .. είναι θέμα υπομονής Κ χρημάτων. Δωρεά μπορείς να αποφασίσεις Κ στα 50 που λέει ο λόγος. 

Μάζεψε ακόμα όσα μπορείς Κ μην βιαστείς μετά κανε ότι εξέταση θεωρήσεις ότι είναι απαραίτητη Κ προχωρά χωρίς βιασύνη. 

FSH έχω καιρό να ξανατσεκαρω. Δε ξέρω αν έχει αυξηθεί γιατί δε τη μετρούσαμε στους τροποποιημένους κύκλους. Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνεχίσω να μαζεύω. Ακόμα σα ψέματα μου φαίνεται πως πήγε τόσο λάθος. 

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια αρνητικό. Δε νιώθω τίποτα. Ούτε να κλάψω δε μπορώ.

Λυπάμαι κορίτσι μου.......δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς να απαλύνουν τον πόνο.....καλη δύναμη σου εύχομαι 

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

FSH έχω καιρό να ξανατσεκαρω. Δε ξέρω αν έχει αυξηθεί γιατί δε τη μετρούσαμε στους τροποποιημένους κύκλους. Θα προσπαθήσω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνεχίσω να μαζεύω. Ακόμα σα ψέματα μου φαίνεται πως πήγε τόσο λάθος. 

Αλήθεια ανοσολογικά έχεις ψαχτει καθόλου? Εννοώ να ψάχτεις για κάποιο υποβόσκουν αυτοάνοσο κτλ.. ? Πολλές φορές η πολύ χαμηλή Αμη σε μικρές ηλικίες  Κ η αποτυχία εμφύτευσης ητε με φυσικό ητε με τεχνητό τρόπο ίσως δείχνουν ητε ενδομητριωση ητε αυτοάνοσα που στην ουσία επιτίθονται στο ίδιο σου το σώμα . Κ ίσως η κορτιζόνη να ήταν μια λύση . 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αλήθεια ανοσολογικά έχεις ψαχτει καθόλου? Εννοώ να ψάχτεις για κάποιο υποβόσκουν αυτοάνοσο κτλ.. ? Πολλές φορές η πολύ χαμηλή Αμη σε μικρές ηλικίες  Κ η αποτυχία εμφύτευσης ητε με φυσικό ητε με τεχνητό τρόπο ίσως δείχνουν ητε ενδομητριωση ητε αυτοάνοσα που στην ουσία επιτίθονται στο ίδιο σου το σώμα . Κ ίσως η κορτιζόνη να ήταν μια λύση . 

Η αλήθεια είναι πως ενδομητριωση δεν έχω γιατί έχω κάνει κ υστεροσκοπηση. Φανταζομαι θα φαινόταν. Επίσης σε ανασολογικες εξετάσεις στο παρελθόν ήμουν θετική σε ΑΝΑ (κάπως λέγεται αυτή η εξέταση , είναι απλή αιματολογική που κάπως μου διαφεύγει). Ο παθολόγος είχε πει μη αξιολογήσιμη ένδειξη. Σε ενδοκρινολόγο που πήγα μετά δεν είχα βρεθεί κάτι. Πώς αλλιώς θα μπορούσα να ψαχτώ;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως ενδομητριωση δεν έχω γιατί έχω κάνει κ υστεροσκοπηση. Φανταζομαι θα φαινόταν. Επίσης σε ανασολογικες εξετάσεις στο παρελθόν ήμουν θετική σε ΑΝΑ (κάπως λέγεται αυτή η εξέταση , είναι απλή αιματολογική που κάπως μου διαφεύγει). Ο παθολόγος είχε πει μη αξιολογήσιμη ένδειξη. Σε ενδοκρινολόγο που πήγα μετά δεν είχα βρεθεί κάτι. Πώς αλλιώς θα μπορούσα να ψαχτώ;

Εάν έχεις κάνει ανοσολογικές οκ . Αυτά τα ΑΝΑ να ξέρεις για να πέσουν θέλουν διατροφή οπότε γενικά αν ακολουθήσεις μια καλή διατροφή είσαι οκ. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εάν έχεις κάνει ανοσολογικές οκ . Αυτά τα ΑΝΑ να ξέρεις για να πέσουν θέλουν διατροφή οπότε γενικά αν ακολουθήσεις μια καλή διατροφή είσαι οκ. 

Είχα κάνει τις κλασικές εξετάσεις που κάνει ένας ενδοκρινολόγος αλλά μπορεί να είναι κάτι που μου διαφεύγει. Το θετικό αντιγόνο για ΑΝΑ ήταν απλά μια εξέταση που μου έγραψε ο παθολόγος. Για εκτεταμένο ανοσολογικό έλεγχο σε ποια ιατρική ειδικότητα πρέπει να απευθυνθώ ;

Για ενδομητριωση μπορείς να κάνεις Κ αιματολογική την ca 125 . Καμιά φορά δεν φαίνετε Κ με την υστεροσκοπηση . Πάντως πριν την επόμενη εμβρυομεταφορα επανέλαβε κάποιες εξετάσεις απλές αιματολογικές . 

Just now, MK2012 είπε:

Είχα κάνει τις κλασικές εξετάσεις που κάνει ένας ενδοκρινολόγος αλλά μπορεί να είναι κάτι που μου διαφεύγει. Το θετικό αντιγόνο για ΑΝΑ ήταν απλά μια εξέταση που μου έγραψε ο παθολόγος. Για εξτεταμένο ανοσολογικό έλεγχο σε ποια ιατρική ειδικότητα πρέπει να απευθυνθώ ;

Ενδοκρινολόγο 

Μπορείς να πας στο Έλενα τις κάνουν όλες αυτές τις εξετάσεις 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Για ενδομητριωση μπορείς να κάνεις Κ αιματολογική την ca 125 . Καμιά φορά δεν φαίνετε Κ με την υστεροσκοπηση . Πάντως πριν την επόμενη εμβρυομεταφορα επανέλαβε κάποιες εξετάσεις απλές αιματολογικές . 

Ενδοκρινολόγο 

Μάλλον θα επισκεφτώ εκ νέου ενδροκρινολογο γιατί πάνε και κάποια  χρόνια που τα είχα τσεκάρει. Αν κάποια κοπέλα είναι Αθήνα και έχει να προτείνει καλό ενδοκρινολόγο, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Δεν είχα μείνει ευχαριστημένη ιδιαίτερα από μια γιατρό που είχα πάει τότε.

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Μάλλον θα επισκεφτώ εκ νέου ενδροκρινολογο γιατί πάνε και κάποια  χρόνια που τα είχα τσεκάρει. Αν κάποια κοπέλα είναι Αθήνα και έχει να προτείνει καλό ενδοκρινολόγο, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Δεν είχα μείνει ευχαριστημένη ιδιαίτερα από μια γιατρό που είχα πάει τότε.

Κλείσε στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών . Θα κάνεις όλες τις εξετάσεις δωρεάν ενδοκρινολόγος είναι που θα σε δει. Δεν είναι μακρινά τα ραντεβού . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...