Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πάντως αν πονάς καλό είναι να μην κουράζεσε επιδινωνεται με την κούραση η μήτρα κάνει περισσότερες συσπάσεις .

Σπίτι δε κάνω τίποτα, έχει έρθει η πεθερά μου αυτή τη βδομάδα και μας βοηθάει. Έμεινα εκτός γραφείου 4 ημέρες, δε μπορώ να μείνω άλλο δυστυχώς.  Αλλά οκ είναι καθιστική δουλειά ευτυχώς, μόνο που οδηγώ ώρα για να φτάσω.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Xristina96 είπε:

5 μέρες μετά αν έκανες εχθές, πάλι οριακό είναι. Είναι πολύ νωρίς.

ξέρω ότι έχει και κάτι παραπάνω. δεν θυμάμαι τι. δεν είναι το ίδιο. Και στον θηλασμό επιτρέπεται το Spasmoapotel και όχι το Buscopan, επιτρέπεται και το bruffen 

Μπορώ να το πω εγγυημένα πως το Buscopan και το Spasmo Apotel έχουν ακριβώς την ίδια ουσία μέσα +την παρακεταμόλη. Ας το αφήσουμε στο "ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας και μόνο" καλύτερα. Αν δλδ σας πει πάρτε Buscopan, Spasmo Apotel ή οτιδήποτε άλλο αυτό κάνετε, ότι σας πει ο γιατρός σας. Εμένα ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν μου επιτρέπει. Άλλωστε ξέρει πως θα το ψάξω στην βάση δεδομένων embryotox για την εμβρυοτοξικότητα όλων των φαρμάκων πριν το πάρω. Πως με αντέχει δεν έχω ιδέα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αρνητική χοριακή βγήκε στο 2,3... Πολύ χαμηλό, κάτι πήγε να γίνει...προφανώς μου είπε ο γιατρός να κόψω τα φάρμακα και θα τα πούμε από κοντά μετά τις γιορτές. Είμαι πολύ απογοητευμένη, εύχομαι καλό κουράγιο σε όσες είστε ακόμα σε αναμονή και εύχομαι να μπορέσω να παρακολουθώ κάποιες μέρες τα νέα σας όταν σταθώ στα πόδια μου ξανά ψυχολογικά.

Να πω ότι δε σε καταλαβαίνω; Ψέματα θα σου πω. Σε συμπονώ μέσα από την καρδιά μου.Κουράγιο, προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου να το επεξεργαστείς. Ο,τι χρειαστείς, να μιλήσεις κλπ , στείλε μου/μας.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αρνητική χοριακή βγήκε στο 2,3... Πολύ χαμηλό, κάτι πήγε να γίνει...προφανώς μου είπε ο γιατρός να κόψω τα φάρμακα και θα τα πούμε από κοντά μετά τις γιορτές. Είμαι πολύ απογοητευμένη, εύχομαι καλό κουράγιο σε όσες είστε ακόμα σε αναμονή και εύχομαι να μπορέσω να παρακολουθώ κάποιες μέρες τα νέα σας όταν σταθώ στα πόδια μου ξανά ψυχολογικά.

Λυπάμαι κορίτσι μου... Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και θα δεις σε λίγες μέρες θα είσαι καλυτερα.. 🩷

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου... Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και θα δεις σε λίγες μέρες θα είσαι καλυτερα.. 🩷

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου το πέρασα πριν λίγο καιρό και σε νιώθω. ,όπως και πολλές άλλες κοπέλες εδώ μέσα, μην τ αφήσεις να σε πάρει από κάτω, πέρνα καλά μάζεψε δυνάμεις και όλα θα γίνουν 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina

έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα. 

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μπορώ να το πω εγγυημένα πως το Buscopan και το Spasmo Apotel έχουν ακριβώς την ίδια ουσία μέσα +την παρακεταμόλη. Ας το αφήσουμε στο "ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας και μόνο" καλύτερα. Αν δλδ σας πει πάρτε Buscopan, Spasmo Apotel ή οτιδήποτε άλλο αυτό κάνετε, ότι σας πει ο γιατρός σας. Εμένα ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν μου επιτρέπει. Άλλωστε ξέρει πως θα το ψάξω στην βάση δεδομένων embryotox για την εμβρυοτοξικότητα όλων των φαρμάκων πριν το πάρω. Πως με αντέχει δεν έχω ιδέα! 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina

έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα. 

και της το είπε η Μαία όχι ο Γιατρός, και κακά τα ψέματα, δεν είναι όλες έμπειρες, για καλό το είπα να πάρει κάτι ποιο ελαφρύ, αφού αυτό μου είχαν πει και με βάση και το e-lactancia, σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν δίνει, μετά από πολύ κλάμα και παραλαλητά δικά μου μου είπε να πάρω buscopan. Όταν όμως το έπαθα μέσα στην εγκυμοσύνη προς 6ο μήνα μου έδωσε spasmoapotel και μου απαγόρευσε τα buscopan. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια έκανα σήμερα τη 2η χοριακή και σχεδόν διπλασιαστηκε απο 74 πήγε 135! Ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος και θα ξανακάνω σε 4 μερες πάλι...μου έκλεισε και ραντεβού για τον 1ο υπερηχο.

Δεν ξερή τι εμπειριες έχετε εσείς... 

Δεν ξέρω αν πρέπει αν χαρώ ή όχι είναι απίστευτο να περνάμε τόση αγωνία και να νιώθω "μουδιασμενη" λες και συμβαίνει σε άλλον.. 

• Μου αρέσει 3
  • Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 9

πρίν από 31 λεπτά , Rozi92 είπε:

Κορίτσια έκανα σήμερα τη 2η χοριακή και σχεδόν διπλασιαστηκε απο 74 πήγε 135! Ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος και θα ξανακάνω σε 4 μερες πάλι...μου έκλεισε και ραντεβού για τον 1ο υπερηχο.

Δεν ξέρω αν πρέπει αν χαρώ ή όχι είναι απίστευτο να περνάμε τόση αγωνία και να νιώθω "μουδιασμενη" λες και συμβαίνει σε άλλον.. 

μπράβο κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά θετική να είσαι κ όλα θα γίνουν.θα κάνεις κ την επόμενη χοριακη κ θα δεις θα είναι τεράστια.❤️❤️

πρίν από 47 λεπτά , Rozi92 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ! Ολα καλά θα πάνε να δεις !! Απόλαυσε το! Θετική ενέργεια από εμάς!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ρούλα87 είπε:

μπράβο κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά θετική να είσαι κ όλα θα γίνουν.θα κάνεις κ την επόμενη χοριακη κ θα δεις θα είναι τεράστια.❤️❤️

Συγχαρητήρια κοριτσαρα καλούς πενταπλασιασμους από δω και πέρα 

Σε άλλα νέα, εξακολουθώ να έχω όλη τη μέρα πόνους περιόδου , non stop από χθες βράδυ 😂 😂
Έχει καταντήσει αστείο. Ξαναμιλησα με τη μαία και είπε αν θέλω να πάρω ξανά buscopan αλλά δεν πήρα. Δεν είναι το θέμα μου πως υποφέρω και θέλω να ανακουφιστώ. 

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε άλλα νέα, εξακολουθώ να έχω όλη τη μέρα πόνους περιόδου , non stop από χθες βράδυ 😂 😂
Έχει καταντήσει αστείο. Ξαναμιλησα με τη μαία και είπε αν θέλω να πάρω ξανά buscopan αλλά δεν πήρα. Δεν είναι το θέμα μου πως υποφέρω και θέλω να ανακουφιστώ. 

Εγώ το περνώ σαν καλό σημάδι πάντως . Οι πόνοι περιόδου είναι το κυριότερο σύμπτωμα στην αρχή της εγκυμοσύνης 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ το περνώ σαν καλό σημάδι πάντως . Οι πόνοι περιόδου είναι το κυριότερο σύμπτωμα στην αρχή της εγκυμοσύνης 

Ενδεχομένως αλλα μου κάνει τεράστια εντύπωση πως ξεκίνησαν τη μέρα που περίμενα όντως περίοδο (αν δεν έπαιρνα χάπια θα ερχόταν σήμερα) και έχουν διαρκέσει 24 ώρες σερί. Δλδ οκ υποθέτω αν ήταν σύμπτωμα, θα το ένιωθα κάποιες φορες κ τέλος.  Εδώ είναι μια συνεχόμενη κατάσταση από χθες βράδυ. Το στήθος μου επίσης με ενοχλεί πολύ. Υπάρχει κ περίπτωση να θέλει ο οργανισμός να αδιαθετησει και με τα χάπια να μη μπορεί.

Απλα έχει πλάκα γιατί είμαι οριακά σε φάση «αν είναι να ζορίζεται το σύστημα τόσο, ας αδιαθετήσω να τελειώνουμε» 

Just now, MK2012 είπε:

Ενδεχομένως αλλα μου κάνει τεράστια εντύπωση πως ξεκίνησαν τη μέρα που περίμενα όντως περίοδο (αν δεν έπαιρνα χάπια θα ερχόταν σήμερα) και έχουν διαρκέσει 24 ώρες σερί. Δλδ οκ υποθέτω αν ήταν σύμπτωμα, θα το ένιωθα κάποιες φορες κ τέλος.  Εδώ είναι μια συνεχόμενη κατάσταση από χθες βράδυ. Το στήθος μου επίσης με ενοχλεί πολύ. Υπάρχει κ περίπτωση να θέλει ο οργανισμός να αδιαθετησει και με τα χάπια να μη μπορεί.

Να σκέφτεσαι θετικά και ότι είναι να γίνει θα γίνει... πηγές στην δουλειά ή όχι ακόμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...