-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina
έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα.
1 hour ago, dimi.tra είπε:Μπορώ να το πω εγγυημένα πως το Buscopan και το Spasmo Apotel έχουν ακριβώς την ίδια ουσία μέσα +την παρακεταμόλη. Ας το αφήσουμε στο "ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας και μόνο" καλύτερα. Αν δλδ σας πει πάρτε Buscopan, Spasmo Apotel ή οτιδήποτε άλλο αυτό κάνετε, ότι σας πει ο γιατρός σας. Εμένα ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν μου επιτρέπει. Άλλωστε ξέρει πως θα το ψάξω στην βάση δεδομένων embryotox για την εμβρυοτοξικότητα όλων των φαρμάκων πριν το πάρω. Πως με αντέχει δεν έχω ιδέα!
πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina
έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα.
και της το είπε η Μαία όχι ο Γιατρός, και κακά τα ψέματα, δεν είναι όλες έμπειρες, για καλό το είπα να πάρει κάτι ποιο ελαφρύ, αφού αυτό μου είχαν πει και με βάση και το e-lactancia, σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν δίνει, μετά από πολύ κλάμα και παραλαλητά δικά μου μου είπε να πάρω buscopan. Όταν όμως το έπαθα μέσα στην εγκυμοσύνη προς 6ο μήνα μου έδωσε spasmoapotel και μου απαγόρευσε τα buscopan.
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 6.919 απαντήσεις
- 877.677 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 121.897 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.146.376 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.738 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 208.646 εμφανίσεις
-
-
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 908 απαντήσεις
- 43.188 εμφανίσεις
-
- 6.919 απαντήσεις
- 877.665 εμφανίσεις
-
- 932 απαντήσεις
- 90.069 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 65 εμφανίσεις
-
- 35 απαντήσεις
- 2.341 εμφανίσεις
-
- 394 απαντήσεις
- 18.045 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 128 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 203 εμφανίσεις
-
- 1.724 απαντήσεις
- 215.912 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα