Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου... Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και θα δεις σε λίγες μέρες θα είσαι καλυτερα.. 🩷

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου το πέρασα πριν λίγο καιρό και σε νιώθω. ,όπως και πολλές άλλες κοπέλες εδώ μέσα, μην τ αφήσεις να σε πάρει από κάτω, πέρνα καλά μάζεψε δυνάμεις και όλα θα γίνουν 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες για να πάω στον πρώτο υπέρηχο! Τωρα έχω άλλη ανησυχία ότι δεν ξεκουράζομαι αρκετά. Έχω επιστρέψει στη δουλειά κανονικά, τρέχω αυτές τις μέρες για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Μου είναι αδύνατο να καθίσω σπίτι και σπίτι να καθίσω θα κάνω δουλειες . Όσες κοπέλες είχατε θετική χοριακη τι κάνετε αυτές τις μέρες ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, amelena είπε:

Κορίτσια εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες για να πάω στον πρώτο υπέρηχο! Τωρα έχω άλλη ανησυχία ότι δεν ξεκουράζομαι αρκετά. Έχω επιστρέψει στη δουλειά κανονικά, τρέχω αυτές τις μέρες για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Μου είναι αδύνατο να καθίσω σπίτι και σπίτι να καθίσω θα κάνω δουλειες . Όσες κοπέλες είχατε θετική χοριακη τι κάνετε αυτές τις μέρες ;

Πρέπει να χαλαρώσεις, ψώνια και δουλειές να περιμένουν. Η δουλειά φτάνει και περισσεύει. Ζήτα βοήθεια στα υπόλοιπα. Η εγκυμοσύνη το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ξεκούραση και καλή διατροφή. 

Έμαθα ότι ήμουν έγκυος 15/12/2022.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα!! και εγώ είχα πόνους περιόδου, τρομερούς όμως και μου είχε ξεπρηστεί το στήθος 8η μέρα. 

Καλύτερα να πάρεις ένα spasmapotel. buscopan έπαιρνα και εγώ και δεν με ηρεμούσε, συν ότι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη. Ρώτα μήπως πάρεις bruffen, 

Καλημέρα !! Πήρα ήδη buscopan επειδή μου το είπε η μαία του γιατρού 🤷🏻‍♀️

Με ηρέμησε προς το παρόν η αλήθεια είναι.

πρίν από 20 λεπτά , amelena είπε:

Κορίτσι μου δεν γίνονται όλα μαζί!!! Όντως χρειάζεται ξεκούραση!!! Προσωπικά επειδή έκανα δύσκολη δουλειά εκμεταλλεύτηκα το ότι έχω αναρρωτικη και ξεκουράζομαι.. βέβαια οι αναγουλες δεν άργησαν να ξεκινήσουν και αναγκαστικα μενω πολλές ώρες κρεβάτι.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα !! Πήρα ήδη buscopan επειδή μου το είπε η μαία του γιατρού 🤷🏻‍♀️

Με ηρέμησε προς το παρόν η αλήθεια είναι.

Δεν πειράζει, έπαιρνα με χούφτες στην αρχή. Τόσο πόνο είχα. Φαντάσου είδα το αποτέλεσμα της χοριακής με απάθεια. 

Είχα και αίμα. 

Διαφημίσεις

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν πειράζει, έπαιρνα με χούφτες στην αρχή. Τόσο πόνο είχα. Φαντάσου είδα το αποτέλεσμα της χοριακής με απάθεια. 

Είχα και αίμα. 

Δεν έχω τρελό πόνο απλά είναι ίδιο με τον πόνο που έχω στην αρχή πριν αδιαθετήσω. Νιώθω πως θα δω αίμα από στιγμή σε στιγμή.

Πάντως ένα τεστ που έκανα χθες μόνη μου αρνητικό ήταν οπότε δεν έχω προσδοκίες. Να γίνει η χοριακη το Σάββατο να τελειώνουμε.

8 minutes ago, Lila86 said:

Κορίτσι μου δεν γίνονται όλα μαζί!!! Όντως χρειάζεται ξεκούραση!!! Προσωπικά επειδή έκανα δύσκολη δουλειά εκμεταλλεύτηκα το ότι έχω αναρρωτικη και ξεκουράζομαι.. βέβαια οι αναγουλες δεν άργησαν να ξεκινήσουν και αναγκαστικα μενω πολλές ώρες κρεβάτι.. 

Η δουλειά μου είναι πολύ χαλαρή η αλήθεια !! Απλά βοήθα πολύ στην ψυχολογία μου να κάνω πράγματα και τα ψώνια είναι κάτι που μου δινει πολληηη χαρά ή αλήθεια 😅! Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω όμως έχετε δίκαιο !! Ελπίζω να μην εκανα ήδη καμία ζημιά 🥺

πρίν από 4 λεπτά , amelena είπε:

Η δουλειά μου είναι πολύ χαλαρή η αλήθεια !! Απλά βοήθα πολύ στην ψυχολογία μου να κάνω πράγματα και τα ψώνια είναι κάτι που μου δινει πολληηη χαρά ή αλήθεια 😅! Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω όμως έχετε δίκαιο !! Ελπίζω να μην εκανα ήδη καμία ζημιά 🥺

Δεν γίνετε ζημιά εύκολα. Για ν καταλάβεις, αν δεν νιώθεις κούραση εσύ και ας μας ακούγονται εμάς πολλά, τότε δεν σου κάνει κακό. Οι αντοχές διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως και το βάρος που μπορεί να κουβαλήσει. Για να προκαλέσεις αποβολή πρέπει να συμβεί κάτι τραγικά χοντρό. Ακόμα και βάρος κουβαλάς, πχ στην δεύτερη εγκυμοσύνη κουβαλάς το πρώτο παιδί. Κάνε μέχρι εκεί που νιώθεις ότι δεν μπορείς. 

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν έχω τρελό πόνο απλά είναι ίδιο με τον πόνο που έχω στην αρχή πριν αδιαθετήσω. Νιώθω πως θα δω αίμα από στιγμή σε στιγμή.

Πάντως ένα τεστ που έκανα χθες μόνη μου αρνητικό ήταν οπότε δεν έχω προσδοκίες. Να γίνει η χοριακη το Σάββατο να τελειώνουμε.

Με πρωινά ούρα; και τι μέρα είσαι;

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν γίνετε ζημιά εύκολα. Για ν καταλάβεις, αν δεν νιώθεις κούραση εσύ και ας μας ακούγονται εμάς πολλά, τότε δεν σου κάνει κακό. Οι αντοχές διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως και το βάρος που μπορεί να κουβαλήσει. Για να προκαλέσεις αποβολή πρέπει να συμβεί κάτι τραγικά χοντρό. Ακόμα και βάρος κουβαλάς, πχ στην δεύτερη εγκυμοσύνη κουβαλάς το πρώτο παιδί. Κάνε μέχρι εκεί που νιώθεις ότι δεν μπορείς. 

Με πρωινά ούρα; και τι μέρα είσαι;

Ναι πρωινά.Η ετ έγινε 12/12 άρα σήμερα 6η μέρα αναμονής. (7η αν συμπεριλάβεις κ την ημέρα της ετ) 

Εχω χοριακη το Σάββατο 

πρίν από 58 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα!! και εγώ είχα πόνους περιόδου, τρομερούς όμως και μου είχε ξεπρηστεί το στήθος 8η μέρα. 

Καλύτερα να πάρεις ένα spasmapotel. buscopan έπαιρνα και εγώ και δεν με ηρεμούσε, συν ότι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη. Ρώτα μήπως πάρεις bruffen, 

To Spasmo Apotel έχει ακριβώς την ίδια ουσία με το buscopan μαζί με παρακεταμόλη. 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι πρωινά.Η ετ έγινε 12/12 άρα σήμερα 6η μέρα αναμονής. (7η αν συμπεριλάβεις κ την ημέρα της ετ) 

Εχω χοριακη το Σάββατο 

Είναι πολύ νωρίς η 6η ημέρα για να δείξει ένα τεστ ούρων. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

5η -6η μέρα δεν δείχνει το τεστ. Κ δεν στο λέω για να σου χρυσωσω το χάπι απλά είναι δοκιμασμένο από πολλές κοπέλες . Υπάρχει κοπέλα που έκανε τεστ από την τρίτη μέρα της εμβρυομεταφορας Κ κάθε μέρα για να δει αν θα υπάρξει διάφορα. Όλες θετικό τεστ είδαν 7η μερα.  

Επίσης η χοριακη δεν αντιβαίνει μονάδα μονάδα αντιβαίνει ξαφνικά . Οπότε αν υπολογίσεις ότι 9η μέρα πάνω από 200 μονάδες σπάνια θα βρεις χοριακη τότε 5η-6η μέρα η χοριακη είμαι σχεδόν μηδενική 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω χοριακη το Σάββατο 

5 μέρες μετά αν έκανες εχθές, πάλι οριακό είναι. Είναι πολύ νωρίς.

πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

To Spasmo Apotel έχει ακριβώς την ίδια ουσία με το buscopan μαζί με παρακεταμόλη. 

Είναι πολύ νωρίς η 6η ημέρα για να δείξει ένα τεστ ούρων. 

ξέρω ότι έχει και κάτι παραπάνω. δεν θυμάμαι τι. δεν είναι το ίδιο. Και στον θηλασμό επιτρέπεται το Spasmoapotel και όχι το Buscopan, επιτρέπεται και το bruffen 

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

5η -6η μέρα δεν δείχνει το τεστ. Κ δεν στο λέω για να σου χρυσωσω το χάπι απλά είναι δοκιμασμένο από πολλές κοπέλες . Υπάρχει κοπέλα που έκανε τεστ από την τρίτη μέρα της εμβρυομεταφορας Κ κάθε μέρα για να δει αν θα υπάρξει διάφορα. Όλες θετικό τεστ είδαν 7η μερα.  

Επίσης η χοριακη δεν αντιβαίνει μονάδα μονάδα αντιβαίνει ξαφνικά . Οπότε αν υπολογίσεις ότι 9η μέρα πάνω από 200 μονάδες σπάνια θα βρεις χοριακη τότε 5η-6η μέρα η χοριακη είμαι σχεδόν μηδενική 

7η μέρα άρα θεωρητικά αύριο. Λεω να μη ξανακάνω τεστ παρόλα αυτά γιατί νομίζω πως χειρότερα γίνομαι.
Εκτιμώ τη παρατήρηση πως δε θες να μου χρυσώσεις το χαπι γιατί ακριβώς έτσι είμαι και εγώ. 

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

5 μέρες μετά αν έκανες εχθές, πάλι οριακό είναι. Είναι πολύ νωρίς.

ξέρω ότι έχει και κάτι παραπάνω. δεν θυμάμαι τι. δεν είναι το ίδιο. Και στον θηλασμό επιτρέπεται το Spasmoapotel και όχι το Buscopan, επιτρέπεται και το bruffen 

Τέλος τα τεστ, δεν μπαίνω ξανά στη διαδικασία. Ετσι κ αλλιώς νομίζω πως δεν.. ! Η μαία μου είπε πάντως πως όντως μπορεί να ειναι πόνος από την επικείμενη περίοδο ή και απο κύηση. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για την υποστήριξη κορίτσια! Τουλάχιστον εδώ μπορούμε κ γινόμαστε λίγο παράλογες without being judged! ❤️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, amelena είπε:

Καλά το συζητας; Εννοείτε τα ψώνια η καλύτερη μας χαχα!!! Αλλά όπως λέει και η Χριστίνα από κάτω και είναι και η συμβουλή του γιατρού μου να κάνεις πράγματα μέχρι εκεί που κουράζεσαι χωρίς να πιέζεσαι παραπάνω! Γι'αυτό λέω όλα μαζί δεν γίνονται και όσο προχωράει η εγκυμοσύνη με το καλό θα το καταλάβεις κι εσύ! 😉

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια, δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αρνητική χοριακή βγήκε στο 2,3... Πολύ χαμηλό, κάτι πήγε να γίνει...προφανώς μου είπε ο γιατρός να κόψω τα φάρμακα και θα τα πούμε από κοντά μετά τις γιορτές. Είμαι πολύ απογοητευμένη, εύχομαι καλό κουράγιο σε όσες είστε ακόμα σε αναμονή και εύχομαι να μπορέσω να παρακολουθώ κάποιες μέρες τα νέα σας όταν σταθώ στα πόδια μου ξανά ψυχολογικά.

• Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...