-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:
5η -6η μέρα δεν δείχνει το τεστ. Κ δεν στο λέω για να σου χρυσωσω το χάπι απλά είναι δοκιμασμένο από πολλές κοπέλες . Υπάρχει κοπέλα που έκανε τεστ από την τρίτη μέρα της εμβρυομεταφορας Κ κάθε μέρα για να δει αν θα υπάρξει διάφορα. Όλες θετικό τεστ είδαν 7η μερα.
Επίσης η χοριακη δεν αντιβαίνει μονάδα μονάδα αντιβαίνει ξαφνικά . Οπότε αν υπολογίσεις ότι 9η μέρα πάνω από 200 μονάδες σπάνια θα βρεις χοριακη τότε 5η-6η μέρα η χοριακη είμαι σχεδόν μηδενική
7η μέρα άρα θεωρητικά αύριο. Λεω να μη ξανακάνω τεστ παρόλα αυτά γιατί νομίζω πως χειρότερα γίνομαι.
Εκτιμώ τη παρατήρηση πως δε θες να μου χρυσώσεις το χαπι γιατί ακριβώς έτσι είμαι και εγώ.πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:5 μέρες μετά αν έκανες εχθές, πάλι οριακό είναι. Είναι πολύ νωρίς.
ξέρω ότι έχει και κάτι παραπάνω. δεν θυμάμαι τι. δεν είναι το ίδιο. Και στον θηλασμό επιτρέπεται το Spasmoapotel και όχι το Buscopan, επιτρέπεται και το bruffen
Τέλος τα τεστ, δεν μπαίνω ξανά στη διαδικασία. Ετσι κ αλλιώς νομίζω πως δεν.. ! Η μαία μου είπε πάντως πως όντως μπορεί να ειναι πόνος από την επικείμενη περίοδο ή και απο κύηση.
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για την υποστήριξη κορίτσια! Τουλάχιστον εδώ μπορούμε κ γινόμαστε λίγο παράλογες without being judged! ❤️
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 6.912 απαντήσεις
- 877.196 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 121.863 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.146.164 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.732 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 208.630 εμφανίσεις
-
-
-
- 6.912 απαντήσεις
- 877.210 εμφανίσεις
-
- 932 απαντήσεις
- 90.008 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 139 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 907 απαντήσεις
- 42.911 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 51 εμφανίσεις
-
- 35 απαντήσεις
- 2.312 εμφανίσεις
-
- 394 απαντήσεις
- 17.983 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 119 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 193 εμφανίσεις
-
- 1.724 απαντήσεις
- 215.858 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα