Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Rozi92 είπε:

Ναι περίμενα το σκ που μας πέρασε κι ένιωθα λίγα πονακια. Αλλά παράλληλα είχα και τσιμπιματακια ειδικά όταν ήθελα τσισα...δεν ξέρω γιατί.  Γενικά παρατήρησα ότι πήγαινα τουαλέτα συχνά. Μετά σταμάτησαν... 

Εγώ νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου, σε σημείο που σκέφτομαι να βάλω σερβιέτα για να σταματήσω να πηγαίνω τουαλέτα να τσεκάρω. Είμαι πεπεισμένη πως θα έρθει, είναι ίδια συμπτώματα.

Τσιμπήματα είχα κ εγώ τις προηγούμενες ημέρες, τώρα όχι πια.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Έτσι ακριβώς η αλήθεια είναι αυτήν, βγες για καφεδάκι πάνε βόλτα κάνε κατιιιι 

Βγήκα σήμερα για ένα καφέ. Αλλά πραγματικά νιώθω πως θα αδιαθετήσω από λεπτό σε λεπτό. Το ένιωθε καμιά κοπέλα αυτό και αδιαθέτησε παρόλα τα φάρμακα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Kate89 είναι αγχωτικά όλα αυτά αλλά αντιμετωπίζονται. Αν έχεις βρει γιατρό που μπορείς να του τα ψάλλεις μπράβο χαχαχ οι περισσότεροι δεν δέχονται ούτε υπόνοια ότι έκαναν λάθος. 

Σου παραθέτω -δυστυχώς στα αγγλικά- τι έστελνα το πρωί στον άντρα μου ενημερωτικά. Λέει ότι αν παίρνεις εξωγενώς οιστρογόνα (που είναι στα cyclacure) αλλάζει το pH και ίσως αναπτυχθούν κάποια παραπάνω κακά βακτήρια. 

It’s totally normal (and crucial) to have yeast in your vagina; it helps maintain the essential balance of supportive microorganisms. But when something allows this yeast to proliferate uncontrollably—like taking antibiotics, which can hamper the activity of healthy bacteria that curb yeast production—you can wind up with an infection.

Your risk also goes up if you take oral contraceptives that boost your estrogen levels, the Mayo Clinic explains.

@dimi.tra @Xristina96 ευχαριστώ πολύ που στείλατε κορίτσια! Ας είναι αυτά τα περαστικά.. (έκανα καλλιέργεια και από εκεί βρέθηκε τι ακριβώς κόλλησα και έγινε και βιοψία στο σπιράλ που αφαιρέθηκε). 

Μήπως ξέρετε αν η βιοψία μήτρας είναι το ίδιο με τη βιοψία ενδομητρίου; @Nima21 Εγώ πάντως  απέχω από πριν την εγχείρηση αλλά με δική μου πρωτοβουλία. Νομίζω δεν χρειάζεται αλλά ίσως να ρωτήσεις αν θέλεις. 

@MK2012 σου στέλνουμε θετική ενέργεια! Υπομονή όσο και σου πούμε να κανεις δεν είναι εύκολο.. εστίασε σε οτι κανεις στο τώρα μπας και ηρεμήσει λίγο αυτή η σκέψη. 

5 hours ago, MK2012 said:

Βγήκα σήμερα για ένα καφέ. Αλλά πραγματικά νιώθω πως θα αδιαθετήσω από λεπτό σε λεπτό. Το ένιωθε καμιά κοπέλα αυτό και αδιαθέτησε παρόλα τα φάρμακα;

Δε νομίζω οτι θα έρθει περίοδος όσο παίρνεις τα φάρμακα. Καμία φορά να ξέρεις  είναι καλό σημάδι να νιώθεις λες και θα αδιαθετήσεις. Εγώ είχα τα ίδια συμπτώματα με αυτά της περιόδου και τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό ! Δυσκολο το ξέρω αλλά κάνε  υπομονή μερικές μερούλες. Ποτε πας για χοριακη ;

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημερααααα ,ηρέμησε κορίτσι μου όλα στο μυαλό ειναι

πρίν από 40 λεπτά , amelena είπε:

Δε νομίζω οτι θα έρθει περίοδος όσο παίρνεις τα φάρμακα. Καμία φορά να ξέρεις  είναι καλό σημάδι να νιώθεις λες και θα αδιαθετήσεις. Εγώ είχα τα ίδια συμπτώματα με αυτά της περιόδου και τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό ! Δυσκολο το ξέρω αλλά κάνε  υπομονή μερικές μερούλες. Ποτε πας για χοριακη ;

Καλημέρα ! Το Σάββατο πάω. Απλά είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση να έχω κράμπες περιόδου τη μέρα που θα αδιαθετούσα σε ένα κανονικό κύκλο.

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημερααααα ,ηρέμησε κορίτσι μου όλα στο μυαλό ειναι

Καλημερααα! Ήρεμη είμαι. Απλά όσο και να το κάνεις, έχοντας κράμπες περίοδου όλο το βράδυ  τη μέρα που υποτίθεται θα αδιαθετούσες, δεν είναι πολύ καλό σημάδι. 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Το Σάββατο πάω. Απλά είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση να έχω κράμπες περιόδου τη μέρα που θα αδιαθετούσα σε ένα κανονικό κύκλο.

Καλημερααα! Ήρεμη είμαι. Απλά όσο και να το κάνεις, έχοντας κράμπες περίοδου όλο το βράδυ  τη μέρα που υποτίθεται θα αδιαθετούσες, δεν είναι πολύ καλό σημάδι. 

Ηρέμησε χαμόγελα και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου ,καταλαβαίνω ότι είσαι σε κατάσταση τρέλας όλες το χουμε περάσει ιδίως όσο πλησιάζουν οι μέρες για την χωριακη ...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Ηρέμησε χαμόγελα και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κορίτσι μου ,καταλαβαίνω ότι είσαι σε κατάσταση τρέλας όλες το χουμε περάσει ιδίως όσο πλησιάζουν οι μέρες για την χωριακη ...

Ξύπνησα πολύ ήρεμη κ ετοιμάζομαι για δουλειά. Μέχρι κ σερβιέτες έβαλα στην τσάντα. Και να θέλω να μη το σκεφτώ είναι δύσκολο μιας και πονάω 😂

Ξέρω πως εδώ μέσα όλες τα έχετε περάσει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξύπνησα πολύ ήρεμη κ ετοιμάζομαι για δουλειά. Μέχρι κ σερβιέτες έβαλα στην τσάντα. Και να θέλω να μη το σκεφτώ είναι δύσκολο μιας και πονάω 😂

Ξέρω πως εδώ μέσα όλες τα έχετε περάσει.

Just now, Rozi92 είπε:

Κορίτσι μου κι γω ήταν δύο μέρες που κοίταζα συνέχεια το εσώρουχο κι έλεγα τώρα θα μου ρθει...μετά σταμάτησε κι είχα τσιμπιματακια...και σήμερα πάω για 2η χοριακή. 

Είναι δύσκολο ό,τι και να λένε οι γύρω μας....προσπάθησε να κάνεις αλλα πράγματα να ξεχνιέσαι. Όλα θα πάνε καλά!

πρίν από 3 λεπτά , Rozi92 είπε:

Κορίτσι μου κι γω ήταν δύο μέρες που κοίταζα συνέχεια το εσώρουχο κι έλεγα τώρα θα μου ρθει...μετά σταμάτησε κι είχα τσιμπιματακια...και σήμερα πάω για 2η χοριακή. 

Είναι δύσκολο ό,τι και να λένε οι γύρω μας....προσπάθησε να κάνεις αλλα πράγματα να ξεχνιέσαι. Όλα θα πάνε καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ ☺️

Τις ημέρες που ένιωθες έτσι ήταν οι αναμενόμενες ημέρες περιόδου σου; Μετά τι έγινε; Απλά σταμάτησε;

Just now, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ☺️

Τις ημέρες που ένιωθες έτσι ήταν οι αναμενόμενες ημέρες περιόδου σου; Μετά τι έγινε; Απλά σταμάτησε;

Ναι περίμενα το σκ που μας πέρασε κι ένιωθα λίγα πονακια. Αλλά παράλληλα είχα και τσιμπιματακια ειδικά όταν ήθελα τσισα...δεν ξέρω γιατί.  Γενικά παρατήρησα ότι πήγαινα τουαλέτα συχνά. Μετά σταμάτησαν... 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Rozi92 είπε:

Εγώ νιώθω κανονικά πονάκια περιόδου, σε σημείο που σκέφτομαι να βάλω σερβιέτα για να σταματήσω να πηγαίνω τουαλέτα να τσεκάρω. Είμαι πεπεισμένη πως θα έρθει, είναι ίδια συμπτώματα.

Τσιμπήματα είχα κ εγώ τις προηγούμενες ημέρες, τώρα όχι πια.

13 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μου φαινεται αδιανόητο να στελνουν μια μερα μετα αποτελέσματα εξετασεων οπως χοριακη.. το θεωρω απαραδεκτο να εχουν τετοια αναμονη και ας ειμαι υπερβολικη! Υπομονη κοριτσι μου και καλη επιτυχια!!!ευχομαι να αξιζει η αναμονη!!!

Κοριτσια ασχετο.. στην εξεταση για το μικροβιωμα μητρας σας εχουν πει οτι μπορειτε να εχετε ελευθερα επαφες τον μηνα που θα το κανετε; Εμενα μου ειπε οτι μπορω ελευθερα.. μονο 2-3 μερες πριν την εξεταση να το αποφυγω..

Το ίδιο μου είπε κι εμένα, 2-3 μέρες μετά καλό θα ήταν να αποφύγουμε και την ημέρα της λήψης υλικού προφανώς. Από την επόμενη ημέρα ελεύθερα, κανονικά. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...