-
Από την διαχείριση / Admin news
-
11 ώρες πρίν, amelena είπε:
Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;
Καλή επιτυχία κορίτσι μου ευχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα κατευχην! Που με ελεγμένη όλα θα πάνε μια χαρά! Τρόπος να μη σκέφτεσαι δεν υπάρχει πάει αυτόματα το μυαλό εκεί από μόνο του! Η @Cristina93 πιο πάνω στα έγραψε σχεδόν όλα δοκίμασε τα και ότι σε κάνει να περνάς πιο ευχάριστα! Εγώ ήμουν της ταινίας περισσότερο! Ότι χρειαστείς όλες εδώ είμαστε!!!
Κορίτσια να μοιραστώ κάτι; Όχι ότι δεν είμαι ευγνώμων αλίμονο.. καταλαβαίνετε άλλωστε πως θα το πω είμαι σίγουρη.. αλλά πειράζει που λιγο στεναχωρήθηκα που δεν ήταν δύο τα μωράκια αλλά ένα; Δεν ξέρω γιατί είχα πιστέψει ότι θα πιαστούν και τα δύο ίσως επειδή το ήθελα πολύ αλλά έπιασα τον εαυτό μου σήμερα να το σκέφτεται
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 6.208 απαντήσεις
- 826.030 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.133.607 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.807 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 117.478 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 206.433 εμφανίσεις
-
-
-
- 894 απαντήσεις
- 83.627 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 287 εμφανίσεις
-
- 1.692 απαντήσεις
- 208.065 εμφανίσεις
-
- 6.208 απαντήσεις
- 826.030 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 338 εμφανίσεις
-
- 36 απαντήσεις
- 4.789 εμφανίσεις
-
- 117 απαντήσεις
- 7.235 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 53
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 791 απαντήσεις
- 34.936 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 660 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 285 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα