Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

Ε βέβαια! Το πιο σημαντικό είναι η υγεία!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Κοριτσια έχω τρελαθεί... είδα αίμα στη σερβιέτα σχεδόν γεμάτη.... τις προηγούμενες ημέρες είχα λίγο ροζ, λίγο καφέ, κυρίως στο σκούπισμα. Τι είναι αυτό τώρα? Αποβολή??? Αύριο το απόγευμα έχω υπέρηχο με σκοπό να ακούσουμε καρδιά και πολύ φοβάμαι... 

Εχεις πόνο????κόκκινο αιμα η καφέ????άλλαξες σερβιέτα και συνεχίζει????

Καλησπέρα!

άνοιξα χθες μια puregon των 900 μονάδων και χρησιμοποίησα μόνο 25. Είναι ολόκληρη δλδ! Μένω στο λαγονησι και θα βρίσκομαι εδώ μέχρι την τρίτη. Την θέλει κάποια; 
Την προσφέρω με μια μικρή επιφύλαξη μη τυχόν ο γιατρός την Δευτέρα μου πει κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια της πορείας μου. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα!

άνοιξα χθες μια puregon των 900 μονάδων και χρησιμοποίησα μόνο 25. Είναι ολόκληρη δλδ! Μένω στο λαγονησι και θα βρίσκομαι εδώ μέχρι την τρίτη. Την θέλει κάποια; 
Την προσφέρω με μια μικρή επιφύλαξη μη τυχόν ο γιατρός την Δευτέρα μου πει κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια της πορείας μου. 

Ωχ κρίμα που ανοίχτηκε για μόνο 25.. εύχομαι να χρησιμοποιηθεί!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Καλυτερα να τον πάρεις να του πεις για το αίμα να ξέρει μπορεί να σου δώσει κάτι παραπανω σε κάποιο φάρμακο μέχρι αύριο.. πονάς καθόλου;

Οχι δεν πονάω ευτυχώς. Σκέφτομαι τι παραπάνω να μου δώσει με 3 utrogestan και 1 cyclogest τη μέρα... 

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Εχεις πόνο????κόκκινο αιμα η καφέ????άλλαξες σερβιέτα και συνεχίζει????

Πριν μέρες είχα ροζ και καφέ. Σταμάτησε. Τώρα είναι κόκκινο ανοιχτό, προς ροζ. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δε συνεχίζει, στο σκούπισμα είναι σα να βγάζω κλωστουλες κόκκινες. 

πρίν από 34 λεπτά , Blue Velvet είπε:

@Eternity πως είσαι?

Είμαι ξάπλα, δεν πονάω. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δεν έβγαλα αίμα μόνο ροζ στο σκούπισμα, σαν αραιωμένο αίμα με ίνες κόκκινες. 

1 hour ago, Eternity είπε:

Οχι δεν πονάω ευτυχώς. Σκέφτομαι τι παραπάνω να μου δώσει με 3 utrogestan και 1 cyclogest τη μέρα... 

Πριν μέρες είχα ροζ και καφέ. Σταμάτησε. Τώρα είναι κόκκινο ανοιχτό, προς ροζ. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δε συνεχίζει, στο σκούπισμα είναι σα να βγάζω κλωστουλες κόκκινες. 

Είμαι ξάπλα, δεν πονάω. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δεν έβγαλα αίμα μόνο ροζ στο σκούπισμα, σαν αραιωμένο αίμα με ίνες κόκκινες. 

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...