Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

από τη στιγμή που θα ανοίξω την puregon πόσο καιρό κρατάει; Είχα διαβάσει στις οδηγίες 28 ημέρες. Ισχύει; 

Ένα μήνα, ναι.

1 hour ago, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Σήμερα έκανα την αυχενική. Ο γιατρός είπε πως κ τα δύο μωρά είναι πολύ όμορφα!! Όλα βγήκανε σωστά!!

Μάλλον είναι κορίτσια!

Βέβαια μέσω του αλγοριθμου μου έβγαλε πιθανότητα για down 1/999, μας είπε πως με τις ενδείξεις του υπερηχου κ με τον προεμφυτευτικο θεωρεί δεν υπάρχει θέμα κ ο υπολογισμός έχει να κάνει καθαρά με την ηλικία που λαμβάνει υπόψη ο αλγόριθμος αλλά κ που η papp βγήκε χαμηλή 0.406 ΜοΜ που κ πάλι η τιμή να οφείλεται στην ηλικία μου, 41. Θα κάνουμε από βδομάδα NIPT για επιβεβαίωση κ μόνο.

Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι έχω πιθανότητα να εμφανίσω προεκλαψια, οπότε θα ξεκινήσω σαλοσπιρ, ένα το βράδυ 

Συγχαρητήρια!!  Πάει το πρώτο μαξιλαράκι. Νομίζω και το βασικό πακέτο νιπτ έχει τα φύλα. Κι εγώ είχα αρχίσει σαλοσπιρ μετά την αυχενική, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή ιδέα, θα δω μήπως βάλω άδεια και τη μέρα της χοριακης. Βέβαια αν δε παει καλά θα χρειαστώ μέρες μετά να ανακάμψω ψυχολογικά. 
Οσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής, έχω 3 μήνες που ξεκίνησα. Δεν είχα κάνει τίποτα ποτε γενικά αλλά σκέφτηκα πως ίσως με βοηθήσει στη διαδικασία. Pilates/reformer κάνω χαλαρά δλδ, όχι έντονη γυμναστική.

Πολυ καλα κανεις! Θα σου αρεσει πολυ πιστεύω το reformer..  

Οσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι η δουλεια καμια φορα λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεια οταν τα πραγματα δεν πανε καλα.. βοηθάει να μη σκεφτεσαι.. εκτος αν υπαρχει ηδη εκει πολυ αρνητικο κλιμα..

Εγω ειμαι 2 μερες μετα την εμβρυομεταφορα και σημερα ειχα πονακια περιοδου και διαθεση οπως ειναι πριν ερθει η περίοδος.. γκρινιάζω,  και δεν ξερω τι θελω και νιωθω και τυψεις παραλληλα!! Χαχα του τρελου.. οι ορμονες κανουν παρτυ!!!

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Σήμερα έκανα την αυχενική. Ο γιατρός είπε πως κ τα δύο μωρά είναι πολύ όμορφα!! Όλα βγήκανε σωστά!!

Μάλλον είναι κορίτσια!

Βέβαια μέσω του αλγοριθμου μου έβγαλε πιθανότητα για down 1/999, μας είπε πως με τις ενδείξεις του υπερηχου κ με τον προεμφυτευτικο θεωρεί δεν υπάρχει θέμα κ ο υπολογισμός έχει να κάνει καθαρά με την ηλικία που λαμβάνει υπόψη ο αλγόριθμος αλλά κ που η papp βγήκε χαμηλή 0.406 ΜοΜ που κ πάλι η τιμή να οφείλεται στην ηλικία μου, 41. Θα κάνουμε από βδομάδα NIPT για επιβεβαίωση κ μόνο.

Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι έχω πιθανότητα να εμφανίσω προεκλαψια, οπότε θα ξεκινήσω σαλοσπιρ, ένα το βράδυ 

Μπράβο κορίτσι μου!!τέλεια νέα...με το καλό όλα...νομίζω βέβαια στη nipt φαίνεται σίγουρα το φυλο...δε χρειάζεται να πληρώσεις κάτι παραπάνω...αλλά έχει και μικρή σημάδια...το σημαντικό είναι πως είναι καλα και υγιή τα μικρακια!!🥰

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια εχετε ρωτησει τους γιατρους σας αν επιτρεπεται η σεξουαλικη επαφη πριν την εμβρυομεταφορα; 

Λίγο πριν όχι για τυχόν μικροβια πιο πολύ.  

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια εχετε ρωτησει τους γιατρους σας αν επιτρεπεται η σεξουαλικη επαφη πριν την εμβρυομεταφορα; 

Έμεινα μου είχε πει σίγουρα όχι για τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν την μεταφορά αν δεν κάνω λάθος...για τυχόν μικρόβια κλπ....και καλύτερα με προφυλακτικό φυσικά...😁

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Έμεινα μου είχε πει σίγουρα όχι για τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν την μεταφορά αν δεν κάνω λάθος...για τυχόν μικρόβια κλπ....και καλύτερα με προφυλακτικό φυσικά...😁

Προφυλακτικο;? Ουτε πως μπαινει δεν ξερουμε!😂😂 Απο τα 17 μου ειμαι με τον αντρα μου!

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Λίγο πριν όχι για τυχόν μικροβια πιο πολύ.  

Ε ενταξει δεν πειραζει. Αν μεινω εγκυος, θα το κανω του χρονου. Δεν ειναι και πολυς καιρος!😂😂

• Χαχα 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...