Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω κοριτσι μου! Καταλαβα τι λες.. και εννοειται οτι πας με την καλυτερη δυναμικη. Την Τριτη που πηγα για υπερηχο, το ενδομητριο του προηγ μηνα δεν ειχε πεσει και ηταν 8.5. Πριν 2-3 χρονια ειχα καλα ενδομητρια (τα παρακολουθουσα καθε μηνα με υπερηχο γιατι καναμε προσπαθειες μονοι μας πριν την εξωσωματικη-επαιρνα serpafar). Τωρα ομως δεν ξερω αν κανω καλα ενδομητρια πλεον. Εχω κλεισει και τα 41, εχουν περασει κ 2-3 χρονια.. και φοβαμαι μηπως εχει μειωθει..! Το μονο δειγμα που εχω.. ειναι αυτο το 8.5 που βρηκαν στον υπερηχο της Τριτης.

Ναι κι εγω πιστευω οτι πρεπει να περασουν κ οι γιορτες.. να ηρεμησει ο οργανισμος σου.. κ να το ξαναδειτε ψυχραιμα και βημα βημα, με τη νεα χρονια. Ολα να πανε καλα ευχομαι κοριτσι μου..! Και το πιστευω. Ετσι οπως εχει προχωρησει η επιστημη.. θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο να μην τα καταφερει καποια γυναικα πλεον..

Όλα θα δείξουν, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρησω τώρα με τιποτα δεν είχα κουράγιο πάλι υπέροχους εξετάσεις και χίλια δυο ,με το καλό την νέα χρονιά και όποτε βασικά είμαι ετοιμη...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Οσες προετοίμαζεστε για εμβρυομεταφορα,  πηγαίνατε για δουλεια μέχρι και την προηγούμενη μερα; Ποτε σταματήσατε πριν και πόσες μέρες μετά; Επίσης έχω ξεκινήσει γυμναστική εδώ και ενα τρίμηνο. Έλεγα να συνεχίσω κανονικά μέχρι και πριν τη μεταφορά. 

Ολα αυτά και βέβαια με τη προϋπόθεση πως δε θα μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.

Εγω στην προηγουμενη μετα απο 5 ημερες πηγα κανονικα δουλειά..δουλεια γραφείου ομως.. αναγκαστικά πηρα και μερες πριν γιατί επρεπε να ταξιδεψω.. και κανονικα μια μερα μετα την εμβρυομεταφορα μπηκα σε αεροπλανο, αλλα οκ δεν ταλαιπωρηθηκα.. ηρεμα.. τωρα λεω να γυρίσω μετα απο 4 μερες για να παρω  αδεια κ τη μερα της χοριακης.. ο,τι και να ειναι να ειμαι σπιτι μου όταν παρω τα αποτελεσματα! Σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να γυμνάζεσαι πριν την εμβρυομεταφορα, εκτος αν κανεις σκληρη γυμναστικη! Αλλα θεωρω οτι μονο καλο θα σου κανει αν κανεις κατι τυπου πιλατες.. εγω μετανιωνω που ειχα καιρο να γυμναστω και δεν το εκμεταλλεύτηκα τοσο καιρο

8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε την έχω αλλά πρέπει να το κάνω να γίνει. Συνήθως δουλεύω κ στις άδειες 😂 Τώρα θα τα κλείσω όλα.

Κ πολύ καλά θα κάνεις!!!!! 🥳🥳🥳

5 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κορίτσι μου σου στέλνω δύναμη και μπράβο σου που το βλέπεις έτσι! Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου 🩷 Όλα να σου πάνε καλά 🤞🏼

Όλα καλά θα πάνε για όλες μας!!!! Είμαι σίγουρη!!!! Αρκεί να μην τα παρατάς… ο θεός μας στέλνει δυσκολίες για να μας κάνει πιο δυνατές ώστε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στην ζωή!!!! Άρα γερά δυνατά κ με πείσμα κορίτσια!!!!!  ♥️

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εγω την 11η ημέρα είχα 6,9. Επειδή η μορφολογία του ήταν πολύ καλή όπως μου είπε, ήθελε να προχωρήσουμε χωρίς prp. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα και του το είχα πει εξ αρχής γιατί σε 3 προσπάθειες το ενδομήτριο ποτέ δεν έφτασε πάνω από 7. Αν παίρνεις πολλές ημέρες cyclacur μετά ακυρώνεται ο κύκλος γιατί από ένα σημείο και μετά ούτε παχαίνει και χαλάει και η ποιότητα του. 13η ημέρα έκανα prp και 18η εμβρυομεταφορα. Εσύ που βλέπεις πχ τη 12η ημέρα ενδομήτριο πάνω από 7 και καλό σε ποιότητα νομίζω είσαι σούπερ! Καλή επιτυχία!!! 

Κορίτσι μου πραγματικά ήλπιζα να κάνεις και εσύ την ανατροπή... χαίρομαι πολύ που δεν το αφήνεις να σε ρίξει και αντίθετα ξέρεις ότι όποιος παλεύει μόνο νικητής μπορεί να βγει!!! 

Όλα θα πάνε είμαι σίγουρη!!!! Αρκεί να παλεύεις για αυτό που θέλεις… πλέον από το νέο έτος ότι κάνουμε… θέλω να ηρεμήσω λίγο κ εγώ να ξεπρηστω από ενέσεις κλπ… την επόμενη Πέμπτη θα πάμε στον γιατρό να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε ξανά… 🌺

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Nima21 είπε:

Εγω στην προηγουμενη μετα απο 5 ημερες πηγα κανονικα δουλειά..δουλεια γραφείου ομως.. αναγκαστικά πηρα και μερες πριν γιατί επρεπε να ταξιδεψω.. και κανονικα μια μερα μετα την εμβρυομεταφορα μπηκα σε αεροπλανο, αλλα οκ δεν ταλαιπωρηθηκα.. ηρεμα.. τωρα λεω να γυρίσω μετα απο 4 μερες για να παρω  αδεια κ τη μερα της χοριακης.. ο,τι και να ειναι να ειμαι σπιτι μου όταν παρω τα αποτελεσματα! Σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα να γυμνάζεσαι πριν την εμβρυομεταφορα, εκτος αν κανεις σκληρη γυμναστικη! Αλλα θεωρω οτι μονο καλο θα σου κανει αν κανεις κατι τυπου πιλατες.. εγω μετανιωνω που ειχα καιρο να γυμναστω και δεν το εκμεταλλεύτηκα τοσο καιρο

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή ιδέα, θα δω μήπως βάλω άδεια και τη μέρα της χοριακης. Βέβαια αν δε παει καλά θα χρειαστώ μέρες μετά να ανακάμψω ψυχολογικά. 
Οσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής, έχω 3 μήνες που ξεκίνησα. Δεν είχα κάνει τίποτα ποτε γενικά αλλά σκέφτηκα πως ίσως με βοηθήσει στη διαδικασία. Pilates/reformer κάνω χαλαρά δλδ, όχι έντονη γυμναστική.

Διαφημίσεις

On 20/11/2024 at 12:28 ΜΜ, Cristina93 είπε:

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

@Cristina93καλησπέρα κ εγώ τώρα το είδα το μήνυμα ευχαριστώ πολύ. 

Την προσπάθεια με κλομιφαινη κτλ με τον κ Πέρρο την κάνατε; Η περιμενετε να περάσετε από επιτροπή για να ξεκινήσετε το 25; Δεν κατάλαβα συγνώμη μπορεί να έχω χάσει άλλες απαντήσεις σας . 

Κορίτσια καλησπέρα!! Σήμερα έκανα την αυχενική. Ο γιατρός είπε πως κ τα δύο μωρά είναι πολύ όμορφα!! Όλα βγήκανε σωστά!!

Μάλλον είναι κορίτσια!

Βέβαια μέσω του αλγοριθμου μου έβγαλε πιθανότητα για down 1/999, μας είπε πως με τις ενδείξεις του υπερηχου κ με τον προεμφυτευτικο θεωρεί δεν υπάρχει θέμα κ ο υπολογισμός έχει να κάνει καθαρά με την ηλικία που λαμβάνει υπόψη ο αλγόριθμος αλλά κ που η papp βγήκε χαμηλή 0.406 ΜοΜ που κ πάλι η τιμή να οφείλεται στην ηλικία μου, 41. Θα κάνουμε από βδομάδα NIPT για επιβεβαίωση κ μόνο.

Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι έχω πιθανότητα να εμφανίσω προεκλαψια, οπότε θα ξεκινήσω σαλοσπιρ, ένα το βράδυ 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 27 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Σήμερα έκανα την αυχενική. Ο γιατρός είπε πως κ τα δύο μωρά είναι πολύ όμορφα!! Όλα βγήκανε σωστά!!

Μάλλον είναι κορίτσια!

Βέβαια μέσω του αλγοριθμου μου έβγαλε πιθανότητα για down 1/999, μας είπε πως με τις ενδείξεις του υπερηχου κ με τον προεμφυτευτικο θεωρεί δεν υπάρχει θέμα κ ο υπολογισμός έχει να κάνει καθαρά με την ηλικία που λαμβάνει υπόψη ο αλγόριθμος αλλά κ που η papp βγήκε χαμηλή 0.406 ΜοΜ που κ πάλι η τιμή να οφείλεται στην ηλικία μου, 41. Θα κάνουμε από βδομάδα NIPT για επιβεβαίωση κ μόνο.

Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι έχω πιθανότητα να εμφανίσω προεκλαψια, οπότε θα ξεκινήσω σαλοσπιρ, ένα το βράδυ 

Υπεροχα νεα κοριτσι μου.. ολα καλα!! Το φυλο;?; δεν εκαναν προβλεψη;? (Εσεις τι προτιματε με τον αντρα σου;?)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Υπεροχα νεα κοριτσι μου.. ολα καλα!! Το φυλο;?; δεν εκαναν προβλεψη;? (Εσεις τι προτιματε με τον αντρα σου;?)

Σε ευχαριστώ!!!

Μας είπε κορίτσια τα βλεπει αλλά λέει ότι είναι πιο δύσκολα από τα αγόρια, μπορεί στον επόμενο υπέρηχο να είναι τελικά αγόρια.

Δεν έχουμε θέμα με το φύλο, ας είναι γερά κ ότι θέλουν ας είναι.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Σε ευχαριστώ!!!

Μας είπε κορίτσια τα βλεπει αλλά λέει ότι είναι πιο δύσκολα από τα αγόρια, μπορεί στον επόμενο υπέρηχο να είναι τελικά αγόρια.

Δεν έχουμε θέμα με το φύλο, ας είναι γερά κ ότι θέλουν ας είναι.

Η nipt δε δειχνει;?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...