Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Elafaki83 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

Κορίτσι μου σου στέλνω δύναμη και μπράβο σου που το βλέπεις έτσι! Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου 🩷 Όλα να σου πάνε καλά 🤞🏼

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Οσες προετοίμαζεστε για εμβρυομεταφορα,  πηγαίνατε για δουλεια μέχρι και την προηγούμενη μερα; Ποτε σταματήσατε πριν και πόσες μέρες μετά; Επίσης έχω ξεκινήσει γυμναστική εδώ και ενα τρίμηνο. Έλεγα να συνεχίσω κανονικά μέχρι και πριν τη μεταφορά. 

Ολα αυτά και βέβαια με τη προϋπόθεση πως δε θα μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ πήγαινα κανονικά μέχρι κ 1 ημέρα πριν την εμβρυομεταφορα, έκατσα 4 μέρες σπίτι αραχτή κ την 5η πήγα στην δουλειά κανονικά… βέβαια εμένα είναι καθιστική η δουλειά κ τις 8 ώρες! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , Elafaki83 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ πήγαινα κανονικά μέχρι κ 1 ημέρα πριν την εμβρυομεταφορα, έκατσα 4 μέρες σπίτι αραχτή κ την 5η πήγα στην δουλειά κανονικά… βέβαια εμένα είναι καθιστική η δουλειά κ τις 8 ώρες! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα !! 
Και εγώ καθιστική δουλεια κάνω αλλά συνήθως είναι πάνω από 8 ώρες και μπορεί να έχει και Σαββατοκύριακα δουλεια από το σπίτι. Όποτε δεν είναι τόσο θέμα σωματικής αλλά κυρίως ψυχικής κούρασης. Σκεφτόμουν να βάλω όλη τη βδομάδα της μεταφοράς άδεια. 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Δε θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί με 7.5 ενδομήτριο έχω τη κόρη μου τώρα 

πρίν από 2 λεπτά , Ellidr είπε:

Δε θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί με 7.5 ενδομήτριο έχω τη κόρη μου τώρα 

Κι εγω δεν θυμαμαι αν μου το ειχες πει αυτο. Ωραια τοτε κ με 7.5. Αντε να δουμε τι θα δειξει την Τεταρτη. Να λυθει κι εμενα η απορια μου. Δεν θα ασχοληθω αλλο. Αυτο που ειναι να γινει θα γινει..! 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλημέρα !! 
Και εγώ καθιστική δουλεια κάνω αλλά συνήθως είναι πάνω από 8 ώρες και μπορεί να έχει και Σαββατοκύριακα δουλεια από το σπίτι. Όποτε δεν είναι τόσο θέμα σωματικής αλλά κυρίως ψυχικής κούρασης. Σκεφτόμουν να βάλω όλη τη βδομάδα της μεταφοράς άδεια. 

Τη θυμάμαι τη δουλειά που κάνεις και σου προτείνω άδεια όλη τη βδομάδα της μεταφοράς! Γιατί η ψυχολογία είναι το παν αυτές τις μέρες! 🩷 Με το καλο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Τη θυμάμαι τη δουλειά που κάνεις και σου προτείνω άδεια όλη τη βδομάδα της μεταφοράς! Γιατί η ψυχολογία είναι το παν αυτές τις μέρες! 🩷 Με το καλο

Ήδη προσπαθώ να αποσυνδεθώ ψυχολογικά λιγάκι όσο γίνεται. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου.. για να δούμε..

• Δύναμη! 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλημέρα !! 

Αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις!!!! Κ εγώ μπορεί να κάθομαι συνέχεια αλλά είναι κ λίγο ψυχοφθόρα η συγκεκριμένη δουλειά… 

πρίν από 10 λεπτά , Elafaki83 είπε:

Αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις!!!! Κ εγώ μπορεί να κάθομαι συνέχεια αλλά είναι κ λίγο ψυχοφθόρα η συγκεκριμένη δουλειά… 

Δε την έχω αλλά πρέπει να το κάνω να γίνει. Συνήθως δουλεύω κ στις άδειες 😂 Τώρα θα τα κλείσω όλα.

1 hour ago, Makelen είπε:

Κι εγω δεν θυμαμαι αν μου το ειχες πει αυτο. Ωραια τοτε κ με 7.5. Αντε να δουμε τι θα δειξει την Τεταρτη. Να λυθει κι εμενα η απορια μου. Δεν θα ασχοληθω αλλο. Αυτο που ειναι να γινει θα γινει..! 

Το θέμα είναι ν είναι τριζωνικο εμένα δε πήγαινε παραπάνω ποτέ έτσι κ αλλιώς και μου είχε πει ο γιατρός από 7 και πάνω προχωράμε κανονικά 

Εν τω μεταξύ στέλνω του γιατρού μου μια φωτό της κόρης μου στο  μσν ( για να τον προετοιμάζω ) 

Και του γράφω γιατρεεεε θέλω άλλο ένα το ίδιο 

Και μου απαντάει γελώντας δύσκολο 

Ελπίζω ν εννοεί δύσκολο ν είναι το ίδιο και όχι το να κάνω άλλο παιδί 

Θα δείξει 

Χαχα 

• Χαχα 2

πρίν από 42 λεπτά , Ellidr είπε:

Το θέμα είναι ν είναι τριζωνικο εμένα δε πήγαινε παραπάνω ποτέ έτσι κ αλλιώς και μου είχε πει ο γιατρός από 7 και πάνω προχωράμε κανονικά 

Εν τω μεταξύ στέλνω του γιατρού μου μια φωτό της κόρης μου στο  μσν ( για να τον προετοιμάζω ) 

Και του γράφω γιατρεεεε θέλω άλλο ένα το ίδιο 

Και μου απαντάει γελώντας δύσκολο 

Ελπίζω ν εννοεί δύσκολο ν είναι το ίδιο και όχι το να κάνω άλλο παιδί 

Θα δείξει 

Χαχα 

Ναι κι εγω υποθετω οτι εννοει οτι δε μπορεις να κανεις 'ιδιο' παιδι! Χαχ Κι εγω ωρες ωρες σκεφτομαι.. αν κανω 2ο.. ποσο καλυτερο μπορεια βγει απο το πρωτο!;? Χαχχαχαχ Αντε να δουμε τι θα γινει μ αυτα τα δευτερα μωρα. Θα ερθουν.. δε θα ερθουν.. Ο.τι και να γινει.. θελω να ξερω συντομα. Δε μπορω αλλο τις αναμονες στη ζωη μου..!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!!! Εμένα βγήκε η χοριακη μου… δυστυχώς πήγε 80! Περιμένω να με καλέσει ο γιατρός για να μου πει αν πρέπει να συνεχίσω τα χάπια κ πότε μπορούμε να κάνουμε την επόμενη εμβρυομεταφορα… ο αγώνας συνεχίζεται!!!! Θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουρες!!!! 

• Δύναμη! 3
  • Λυπημένη/-ος 4

1 hour ago, Elafaki83 είπε:

Κορίτσι μου σου στέλνω δύναμη και μπράβο σου που το βλέπεις έτσι! Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου 🩷 Όλα να σου πάνε καλά 🤞🏼

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...