Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Κανονικά τα στέλνουν απευθείας εκεί που θα γίνει η αυχενική. Ή πας εκεί που θα κάνεις αυχενική Κ σου περνούν αίμα Κ κάποια στιγμή σου στέλνουν ένα χαρτί με τις πιθανότητες για κάθε σύνδρομο . 

Αυτα αξιολογούνται όλα μαζί με την κύηση γενικά . 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Πήρα τα αποτελέσματα από papp-a κ free b-hcg

Papp-a 2.18 IU/L

Free B-hcg 119.8 IU/L

Μπορεί κάποια να μου εξηγήσεις τι σημαίνουν αυτές οι τιμες; είναι καλες;; 

Κορίτσι μου μόνες τους δεν αξιολογούνται, είναι σε συνδυασμο με την αυχενική.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Πήρα τα αποτελέσματα από papp-a κ free b-hcg

Papp-a 2.18 IU/L

Free B-hcg 119.8 IU/L

Μπορεί κάποια να μου εξηγήσεις τι σημαίνουν αυτές οι τιμες; είναι καλες;; 

Δεν έπρεπε να σου στείλουν έτσι σκέτα τα αποτελέσματα . Τα στέλνουν με τα ποσοστά αυτά βγαίνουν σε υπολογιστή δεν γίνετε να υπολογιστούν έτσι. Κακώς σου τα στείλανε σκέτα . Όσο μαζί έτοιμα τα αποτελέσματα έπρεπε να σου στείλουν . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , linaa είπε:

Δεν έπρεπε να σου στείλουν έτσι σκέτα τα αποτελέσματα . Τα στέλνουν με τα ποσοστά αυτά βγαίνουν σε υπολογιστή δεν γίνετε να υπολογιστούν έτσι. Κακώς σου τα στείλανε σκέτα . Όσο μαζί έτοιμα τα αποτελέσματα έπρεπε να σου στείλουν . 

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Κανονικά τα στέλνουν απευθείας εκεί που θα γίνει η αυχενική. Ή πας εκεί που θα κάνεις αυχενική Κ σου περνούν αίμα Κ κάποια στιγμή σου στέλνουν ένα χαρτί με τις πιθανότητες για κάθε σύνδρομο . 

Αυτα αξιολογούνται όλα μαζί με την κύηση γενικά . 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...