Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

15/11 έκανα εμβρυομεταφορα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω χοριακη 24/11 αλλά ήταν Κυριακή κ έκανα 25/11 την Δευτέρα που μας πέρασε… δεν τα ξέρω κ πολύ καλά αυτά με τις χοριακες αλλά ξέρω ότι δεν διπλασιάστηκε ή έστω να αυξήθηκε κατά 60% έστω… για αυτό έχω αμφιβολίες για το αν θα αυξηθεί την παρασκευή…

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Γεια σου συναγωνίστρια !!!! Πως είστε ; Εγω πιστεύω αξίζει και για να τις έχουν κρατήσει σημαίνει ότι μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη , μπορείς να επικοινωνήσεις και με το εμβρυολογικό για περισσότερες πληροφορίες  , το θετικό είναι ότι είσαι μικρή και όταν νιώσεις έτοιμη προχωράς ! 

Πραγματική κάνε λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει σύντομα … οι βλαστοκυστες ήταν άριστες , πρόσφατα τις μαζέψατε ; Ή είχες κατάψυξη ;

Οι βλαστοκυστες ήταν 4 αυτές που βάλαμε, ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ & 2 5ΑΑ. Ήταν από ωοληψιες που ξεκίνησα από τον Απρίλιο.. 3 ωοληψιες 8 έμβρυα κατεψυγμένα 3ης μέρας, αποψυξαμε τα 4 τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκυστες όπου έγιναν όλα. Η εμβρυολογος μας είπε ότι πήραν έμβρυα κ από τις 3 ωοληψιες που κάναμε… 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Elafaki83 είπε:

15/11 έκανα εμβρυομεταφορα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω χοριακη 24/11 αλλά ήταν Κυριακή κ έκανα 25/11 την Δευτέρα που μας πέρασε… δεν τα ξέρω κ πολύ καλά αυτά με τις χοριακες αλλά ξέρω ότι δεν διπλασιάστηκε ή έστω να αυξήθηκε κατά 60% έστω… για αυτό έχω αμφιβολίες για το αν θα αυξηθεί την παρασκευή…

Οι βλαστοκυστες ήταν 4 αυτές που βάλαμε, ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ & 2 5ΑΑ. Ήταν από ωοληψιες που ξεκίνησα από τον Απρίλιο.. 3 ωοληψιες 8 έμβρυα κατεψυγμένα 3ης μέρας, αποψυξαμε τα 4 τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκυστες όπου έγιναν όλα. Η εμβρυολογος μας είπε ότι πήραν έμβρυα κ από τις 3 ωοληψιες που κάναμε… 

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μου είπε παρασκευή αλλά για να σου είμαι ειλικρινής λέμε με τον άντρα μου να πάμε κ αύριο να δούμε αν ανέβηκε καθόλου σε σχέση με σήμερα… 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...