Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

@linaa με έβαλες σε σκεψεις τώρα θα κοιτάξω τις εξετάσεις και θα στείλω αύριο να σε ρωτήσω αν δεν σε πειράζει φυσικά!!! Παρόλα αυτά θυμάμαι πάντα που η μαμά μου έλεγε ότι είσαι τυχερή γιατί έχεις περάσει ερυθρά κι αν μείνεις έγκυος δεν έχεις φόβο!!!

Just now, linaa είπε:

Ε τότε έχεις αντισώματα οκ. Ε δεν είναι Κ πολύ εξεζητημένες εξετάσεις Κ βέβαια πρέπει να τις διαβάζεις . Τώρα θα κάνεις συνέχεια για τοξόπλασμα ή κυταροομεγαλοιο αν δεν έχεις αντισώματα. Πρέπει να τις δεις να ξέρεις αν τα έχεις περάσει Κ αυτά. 

Αν δεν έχεις τοξόπλασμα θα κάνεις κάθε μήνα να μην ξέρεις αν είναι θετικό ή αρνητικό 

Σωστα τα λες τα κάναμε στο προγεννητικό και δεν είχα ιδέα για τίποτα και δεν πολύ ασχολιομουν. Σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

@linaa με έβαλες σε σκεψεις τώρα θα κοιτάξω τις εξετάσεις και θα στείλω αύριο να σε ρωτήσω αν δεν σε πειράζει φυσικά!!! Παρόλα αυτά θυμάμαι πάντα που η μαμά μου έλεγε ότι είσαι τυχερή γιατί έχεις περάσει ερυθρά κι αν μείνεις έγκυος δεν έχεις φόβο!!!

Ε κοίτα τες δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν έχεις αντισώματα. Αν δεν έχεις πρέπει Κ να προσέχεις Κ να κάνεις κάθε μήνα εξετάσεις . Αν είσαι γεννημένη πάντως μετά τον,80 δύσκολα να μην έχεις κάνει εμβόλιο 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Lila86 είπε:

Σωστα τα λες τα κάναμε στο προγεννητικό και δεν είχα ιδέα για τίποτα και δεν πολύ ασχολιομουν. Σε ευχαριστώ πολύ!

Λογικά θα σου βάλει και εσένα να κάνεις αυτές τις εξετάσεις αίματος τώρα.Εμενα μου της έβαλε μόλις ακούσαμε καρδούλα.Εκτος αν ο κάθε γιατρός λειτουργεί διαφορετικά!

• Μου αρέσει 1

Just now, Kate89 είπε:

Λογικά θα σου βάλει και εσένα να κάνεις αυτές τις εξετάσεις αίματος τώρα.Εμενα μου της έβαλε μόλις ακούσαμε καρδούλα.Εκτος αν ο κάθε γιατρός λειτουργεί διαφορετικά!

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Μου έχει τύχει δύο τρεις φορές, ναι. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν κακός κύκλος ή λάθος timing. Αλλά συμβαίνει. Κι εγώ σύνολο οκτώ ωοληψιες έκανα.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 46 λεπτά , ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Κοριτσι μου τι ομορφο συναισθημα! Και μαλιστα εις διπλουν!! Ξετρελαθηκατε, ετσιι;? Σου ειπε αλλες λεπτομεριες;? ποτε ξαναπας;? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου τι ομορφο συναισθημα! Και μαλιστα εις διπλουν!! Ξετρελαθηκατε, ετσιι;? Σου ειπε αλλες λεπτομεριες;? ποτε ξαναπας;? 

Έχουμε τρελαθεί αλλά η αλήθεια είναι πως είμαστε συγκρατημένοι !

Βήμα βήμα!

Μου είπε πως σε δυο εβδομάδες  θα κάνουμε ξανά υπέρηχο στο ιατρείο αυτή την φορά! Και θα κάνω και κάποιες εξετάσεις αίματος! Πολλές εξετάσεις τος έχω κάνει και από πριν στον προγεννητικό έλεγχο!

Μου είπε μόνο πως εάν δω αίμα να μην ανησυχήσω γιατί επικρατεί ένας πανικός λόγω των δίδυμων σαν αρχή απλά θα πρέπει να σταματήσω οποιαδήποτε δραστηριότητα ! ( δουλειά) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

1 hour ago, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , ZetaK είπε:

Έχουμε τρελαθεί αλλά η αλήθεια είναι πως είμαστε συγκρατημένοι !

Βήμα βήμα!

Μου είπε πως σε δυο εβδομάδες  θα κάνουμε ξανά υπέρηχο στο ιατρείο αυτή την φορά! Και θα κάνω και κάποιες εξετάσεις αίματος! Πολλές εξετάσεις τος έχω κάνει και από πριν στον προγεννητικό έλεγχο!

Μου είπε μόνο πως εάν δω αίμα να μην ανησυχήσω γιατί επικρατεί ένας πανικός λόγω των δίδυμων σαν αρχή απλά θα πρέπει να σταματήσω οποιαδήποτε δραστηριότητα ! ( δουλειά) 

Ναι λογικα τα διδυμα θελουν περισσοτερη ξεκουραση! Απο εξετασεις.. θα βαρεθεις να κανεις απο εδω και περα! Ποσο εισαι σημερα; 

1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...