Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο του προγεννητικού και βγήκαν τα αντισώματα ερυθράς IgG 194.Το igm είναι αρνητικό 

Τι σημαίνει τώρα αυτό;; να αγχωθω;;

πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο του προγεννητικού και βγήκαν τα αντισώματα ερυθράς IgG 194.Το igm είναι αρνητικό 

Αχ κορίτσι μου εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω σίγουρα κάποιο άλλο κορίτσι θα ξέρει. Με το γιατρό μίλησες;

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Αχ κορίτσι μου εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω σίγουρα κάποιο άλλο κορίτσι θα ξέρει. Με το γιατρό μίλησες;

Του της έστειλα και περιμένω να με πάρει ♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Kate89 είπε:

Του της έστειλα και περιμένω να με πάρει ♥️

Καλέ τα igg είναι η ανοσία σου . Ότι έχεις κάνει εμβόλιο δηλαδή όταν είσαι μικρή Κ έχεις αντισώματα ανοσια. 

Σε όλες τις ασθενειες τα igm δεν θες να δεις θετικά . Τα igm τα θες σημαίνει ότι έχεις ανοσία 

Igg

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Καλέ τα igg είναι η ανοσία σου . Ότι έχεις κάνει εμβόλιο δηλαδή όταν είσαι μικρή Κ έχεις αντισώματα ανοσια. 

Σε όλες τις ασθενειες τα igm δεν θες να δεις θετικά . Τα igm τα θες σημαίνει ότι έχεις ανοσία 

Igg

Αλήθεια;;σε ευχαριστώ πολύ, με ξεαγχωσες!

Θα γίνεις η δεύτερη μαία μου @linaa , ξέρεις τόσα πολλά!!♥️

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Στειλε να μας πεις! Εγώ είχα περάσει μικρή ερυθρά και ήταν όλα αρνητικά γι'αυτό δεν ξέρω 

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Μην ανησυχείς τα igg είναι ότι έχεις αντισώματα λογικά από το εμβόλιο της ερυθράς που έχεις κάνει. Το igm είναι το δύσκολο που δείχνει τωρινή λοιμωξη κ δεν το θέλουμε θετικό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Λάθος διατύπωση εννοώ αρνητικά ότι δεν έχω κάτι πάνω σε αυτό. Σίγουρα έχω περάσει ερυθρά μικρή είναι η μόνη αρρώστια που πέρασα. Μακάρι να είχα περάσει και ανεμοβλογιά αυτό φοβαμαι περισσότερο! Γενικά δεν τις διαβάζω τόσο εξεζητημένες εξετάσεις. Τα χαμε δει όταν βγήκαν μαζί με το γιατρό και δεν ξανά ασχολήθηκα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Στις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει ως προγεννητικο έλεγχο  ο γυναικολόγος μου είχε πει αν δεν έχω αντισώματα igg ερυθράς θα ήταν καλύτερο να κάνω εμβόλιο να αποκτησω αντισωματα κ μετά από 4 με 6 μήνες να ξεκινούσα προσπαθειες.

πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Λάθος διατύπωση εννοώ αρνητικά ότι δεν έχω κάτι πάνω σε αυτό. Σίγουρα έχω περάσει ερυθρά μικρή είναι η μόνη αρρώστια που πέρασα. Μακάρι να είχα περάσει και ανεμοβλογιά αυτό φοβαμαι περισσότερο! Γενικά δεν τις διαβάζω τόσο εξεζητημένες εξετάσεις. Τα χαμε δει όταν βγήκαν μαζί με το γιατρό και δεν ξανά ασχολήθηκα!

Ε τότε έχεις αντισώματα οκ. Ε δεν είναι Κ πολύ εξεζητημένες εξετάσεις Κ βέβαια πρέπει να τις διαβάζεις . Τώρα θα κάνεις συνέχεια για τοξόπλασμα ή κυταροομεγαλοιο αν δεν έχεις αντισώματα. Πρέπει να τις δεις να ξέρεις αν τα έχεις περάσει Κ αυτά. 

Αν δεν έχεις τοξόπλασμα θα κάνεις κάθε μήνα να μην ξέρεις αν είναι θετικό ή αρνητικό 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...