Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Χιλια τα εκατό τα λευκά! Αλλά να το πεις στο γιατρό ότι δεν σε πήρε! Το χω διαβάσει πολλές φορές από διάφορες κοπέλες για την επικοινωνία και με εκνευρίζει πολύ αυτό το πράγμα γιατί αν τώρα έπρεπε να πάρεις δύο χάπια πχ ποιος θα σου το πει; 

@Lila86 Μήπως πρέπει να πάρουμε κ εκεί ένα τηλεφωνακι, όπως λέγαμε για τη χοριακη της @Eternity? 😂😂

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα περιμένουμε τη χοριακη της @kate82. Κορίτσι μου προσεύχομαι να μας πεις ένα μεγάλο νούμερο σήμερα!!! 

Εγώ από την υπνηλία πέρασα νομιζω στην αϋπνία τις τελευταίες ημέρες! Σκεφτόμουν τόσα πράγματα χτες.... πόσο τελικά πρέπει να μην είσαι παρορμητικος... Είχα σταματήσει τις αντιπηκτικες νομίζοντας ότι θα αποβάλλω (ευτυχώς τις κάνω προληπτικά), ήθελα να σκίσω τη φωτογραφία με τα έμβρυα που έβαλα γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω, ήθελα να σβήσω τη φωτογραφία με το θετικό τεστ ούρων και αυτή που είχα βγάλει με τον άντρα μου να πίνουμε καφέ ευτυχισμένοι εκείνη την 1η ημέρα... Καλά για τα κλάματα που έριχνα τα βράδια για να μη με καταλάβει ο γιος μου. Ευτυχώς βασικά που δεν παίξαμε πάλη που μου ζητούσε μια μέρα! Έγινε λάθος του μικροβιολογικου, απεβληθη κάποιο από τα έμβρυα, δε θα μάθουμε ποτέ... Η ζωή σε εκπλήσσει τόσο περίεργα ώρες ώρες. Το 2019 βέβαια μου είχε συμβεί το ανάποδο. Σε μια εισαγωγή του πατέρα μου στο νοσοκομείο και με το άγχος του καρκίνου επειδή είχε έναν υψηλό δείκτη, πήραμε μια εξέταση η οποία δικαιολουσε την τιμή αυτή λόγω λοίμωξης. Η εξέταση αυτη αποδείχθηκε λάθος.... και τελικά ο πατέρας μου είχε όντως καρκίνο και 6 μήνες μετά έφυγε... Τώρα βιωνω το ανάποδο, δεν είναι φοβερό? 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα περιμένουμε τη χοριακη της @kate82. Κορίτσι μου προσεύχομαι να μας πεις ένα μεγάλο νούμερο σήμερα!!! 

Εγώ από την υπνηλία πέρασα νομιζω στην αϋπνία τις τελευταίες ημέρες! Σκεφτόμουν τόσα πράγματα χτες.... πόσο τελικά πρέπει να μην είσαι παρορμητικος... Είχα σταματήσει τις αντιπηκτικες νομίζοντας ότι θα αποβάλλω (ευτυχώς τις κάνω προληπτικά), ήθελα να σκίσω τη φωτογραφία με τα έμβρυα που έβαλα γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω, ήθελα να σβήσω τη φωτογραφία με το θετικό τεστ ούρων και αυτή που είχα βγάλει με τον άντρα μου να πίνουμε καφέ ευτυχισμένοι εκείνη την 1η ημέρα... Καλά για τα κλάματα που έριχνα τα βράδια για να μη με καταλάβει ο γιος μου. Ευτυχώς βασικά που δεν παίξαμε πάλη που μου ζητούσε μια μέρα! Έγινε λάθος του μικροβιολογικου, απεβληθη κάποιο από τα έμβρυα, δε θα μάθουμε ποτέ... Η ζωή σε εκπλήσσει τόσο περίεργα ώρες ώρες. Το 2019 βέβαια μου είχε συμβεί το ανάποδο. Σε μια εισαγωγή του πατέρα μου στο νοσοκομείο και με το άγχος του καρκίνου επειδή είχε έναν υψηλό δείκτη, πήραμε μια εξέταση η οποία δικαιολουσε την τιμή αυτή λόγω λοίμωξης. Η εξέταση αυτη αποδείχθηκε λάθος.... και τελικά ο πατέρας μου είχε όντως καρκίνο και 6 μήνες μετά έφυγε... Τώρα βιωνω το ανάποδο, δεν είναι φοβερό? 

Μακάρι κοριτσι μου αλλά προαίσθημα αρνητικό σήμερα.... μην σκέφτεσαι τίποτα και ΖΗΣΕ ΤΟ σε παρακαλώ, μην ταλαιπωρείς άλλο  το μυαλούδακι σου 

• Ευχή 1

Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Μακάρι κοριτσι μου αλλά προαίσθημα αρνητικό σήμερα.... μην σκέφτεσαι τίποτα και ΖΗΣΕ ΤΟ σε παρακαλώ, μην ταλαιπωρείς άλλο  το μυαλούδακι σου 

Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Ουφφφφφφφφφ 

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Από τα 43 έως τα 44 δεν καταφέραμε να βάλουμε τα έμβρυα. Αρχικά έκανα υστεροσκοπηση και άφησα 1 μήνα να περάσει. Μετά ειτε δεν προχωρούσαμε λόγω κύστης είτε δεν παχαινε το ενδομήτριο. Κάποια στιγμή λέω σταματάω για λίγους μήνες, πλησίαζε και το καλοκαίρι και δεν ήθελα να κλειστώ σπίτι καλοκαίριατικα. Πήγα γυμναστήριο, έπαιρνα ω3 και προβιοτικα από μόνη μου. Έβγαλα για λίγο το κεφάλαιο εξωσωματική από τη ζωή μου. Όσοι με είδαν το καλοκαίρι κατάλαβαν αμέσως πόσο είχα ανανεωθεί και σωματικά και ψυχολογικά. Ξεκίνησαν λοιπον τα σχολεία και λέω τώρα που χειμωνιάζει ας ξεκινήσουμε. Είχα ζητήσει και στο γιατρό σε κάθε περίπτωση να κάνουμε και prp ενδομητριου για να μην έχω το "αν" στο μυαλό μου. Κι έτσι και έγιναν τα πράγματα. Ακόμη κι όταν πίστεψα ότι βίωνα αποβολή, ευχαρίστησα το γιατρό μου που κάναμε τα πάντα όπως έπρεπε. Κορίτσια μου ποτέ μην το βάλετε κάτω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλες που περιμένατε μαζί μου με αγωνία για το αποτέλεσμα, που χάρηκατε σα να με γνωρίζετε! Πάμε τώρα βήμα βήμα να συνεχίσουμε. 

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Σιγουρα ετσι...;? πεταω καφε και πινω ασπρο!!;

Σίγουρα ! 
εμενα τα καφε μου χρειάστηκαν μετά επειδή μου ακύρωσε ο γιατρός τον προηγούμενο κύκλο προετοιμασίας και έπρεπε να τα πάρω για να μου έρθει περίοδος. Αν νομίζεις πως θα μπερδευτείς πέταξε τα όμως.

Οκ.. ευχαριστω κοριτσια.. ήπια ασπρο! Χαχ Η γραμματεας του γιατρου δεν με πηρε ποτε για δοσολογιες και διευκρινισεις.. οποτε ξεκινησα μονη μου. Ανοιγω το κουτακι.. εγκεφαλικο. Δε θυμομουν τα δυο χρωματα! 

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Οκ.. ευχαριστω κοριτσια.. ήπια ασπρο! Χαχ Η γραμματεας του γιατρου δεν με πηρε ποτε για δοσολογιες και διευκρινισεις.. οποτε ξεκινησα μονη μου. Ανοιγω το κουτακι.. εγκεφαλικο. Δε θυμομουν τα δυο χρωματα! 

Άσπρα άσπρα σίγουρα..χαχαχαχχα αλλά θα πρέπει να μιλήσετε για τη δοσολογία...καλή αρχή!!! 🤞

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...