Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Maraki S. είπε:

Σωστό, εμένα δεν με έπαιρναν κάθε μέρα αλλά είμαι υπομονετική από την φύση μου, χαχα. Αν ποτέ χρειαστεί να ξανακάνω οωληψια θα ρωτήσω περισσότερα και θα ζητήσω να με ενημερώσουν γιατί δεν τα αφήνουν για βλαστοκύστες 5 ημερών, όπου έχω διαβάσει πλέον, ειδικά στο εξωτερικό, λένε ότι βλαστοκύστες γίνονται πιο εύκολα πλέον με την τεχνολογία που υπάρχει για αυτό 3 ημερών είναι πιο σπάνιο να έχεις.

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Πήγα ήδη έκανα ένα ραντεβού και έχω κλείσει για επιτροπή τέλη Φλεβάρη. Επίτηδες άφησα παραπάνω καιρό για να έχουμε στην ώρα τ το σπερμοδιαγραμμα γτ ο σύζυγος είναι γκρινιάρης. Αρχίσαμε λίγες βιταμίνες κ περιμένουμε. Γενικά καλές εντυπώσεις Μ άφησε ο γιατρός απλά θέλω ν περάσει ο καιρός ν προχωράμε. Άρχισα κ γυμναστήριο σήμερα. Επίσης έκανα ξανά αμη και βγήκε 9 ενώ πριν δύο χρόνια είχε βγει 6. Μ είπαν ότι είναι λίγο χαμηλά για την ηλικία μου (30) ωστόσο οι ωοθήκες Μ δείχνουν αρκετά ωράρια κ η αμη με αδικεί. Αυταα

Μια χαρά τα νέα σου! Καλά κάνεις και αφήνεις χρόνο,έτσι κ αλλιώς είσαι μικρή και η ΑΜΗ σου μια χαρά.Αν έχετε και καλό σπερμοδιαγραμμα,τότε δεν εχεις να ανησυχείς για τπτ,ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε σούπερ ❤️ 

@Eternity Καλησπέρα είχα μέρες να μπώ μέρες στο forum και διάβασα τι σου συνέβη,Χάρηκα τόσο πολύ που φώναζα στον άντρα μου:Έλα να σου πώ τι συνέβη σε μία κυρία στο forum,Ευχομαι ολόψυχα ολα να σας πάνε υπέροχα🥰🥰

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μια χαρά τα νέα σου! Καλά κάνεις και αφήνεις χρόνο,έτσι κ αλλιώς είσαι μικρή και η ΑΜΗ σου μια χαρά.Αν έχετε και καλό σπερμοδιαγραμμα,τότε δεν εχεις να ανησυχείς για τπτ,ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε σούπερ ❤️ 

Ε γενικά λόγο σπέρματος είμαστε στη διαδικασία οπότε θ δείξει. Βέβαια μας είπε ο γιατρός ότι εφόσον κάναμε βλαστοκύστες κ αρκετές στην προηγούμενη φορά ότι οκ κάνει τη δουλειά τ βρίσκουμε κάποια σπερματοζωαρια. Βέβαια κ πάλι δεν ξέρω. Θέλουμε να δούμε αν φταίει κάτι στο ενδομήτριο πχ

πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Maraki S. είπε:

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Και εμενα η δεξιά σάλπιγγα είχε δείξει ελαφριά στένωση … είδες τελικά πόσοι παράγοντες μπορούν να παίξουν ρόλο. Όλα καλά θα σας πάνε όμως, είμαι αισιόδοξη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Antonia_ είπε:

Ε γενικά λόγο σπέρματος είμαστε στη διαδικασία οπότε θ δείξει. Βέβαια μας είπε ο γιατρός ότι εφόσον κάναμε βλαστοκύστες κ αρκετές στην προηγούμενη φορά ότι οκ κάνει τη δουλειά τ βρίσκουμε κάποια σπερματοζωαρια. Βέβαια κ πάλι δεν ξέρω. Θέλουμε να δούμε αν φταίει κάτι στο ενδομήτριο πχ

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

• Μου αρέσει 1

@Eternity μπράβο κούκλα μου.. σας παρακολουθώ κάθε μερα μπαίνω.  Μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι.Μολις το διάβασα ανατρίχιασα και έκλαιγα από χαρα. Εύχομαι να σου ερθουν ολα όπως ποθείς!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Blu24 είπε:

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Κοίτα,εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει τα απίστευτα,μέχρι και ότι ο άντρας μου επρεπε να κάνει βιοψία,εγχείρηση κιρσοκήλης,να πάρει πανάκριβες βιταμίνες και κάποια άλλα που δε θυμάμαι τώρα.Δεν κάναμε τπτ από όλα αυτά,γιατί και η ανδρολογος και ο γιατρός,μας είπαν ότι δεν έχουν νόημα για την περίπτωση του αντρα μου.Πηρε για κάνα δίμηνο τις Wellman,που είναι πολύ φτηνές σε σχέση με αυτές που διάβαζα εδώ μέσα και δεν έπινε αλκοόλ για ενα μήνα.Κάναμε μικρογονιμοποίηση,λόγω πολύ κακου σπέρματος κ όλα πήγαν καλα.Ειναι και θέμα γιατρού,ο άνθρωπος είναι τρομερός και μας φέρθηκε σαν πραγματικός φίλος.Σε ποια πόλη μένεις εσύ?

πρίν από 17 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

Λογικό να έχει πέσει η ψυχολογία σου,δεν πέρασες και λίγα.Αλλα είναι αυτό που λες,τώρα μόνο καλά θα συμβούν από δω και πέρα, είμαι σίγουρη😊

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κοίτα,εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει τα απίστευτα,μέχρι και ότι ο άντρας μου επρεπε να κάνει βιοψία,εγχείρηση κιρσοκήλης,να πάρει πανάκριβες βιταμίνες και κάποια άλλα που δε θυμάμαι τώρα.Δεν κάναμε τπτ από όλα αυτά,γιατί και η ανδρολογος και ο γιατρός,μας είπαν ότι δεν έχουν νόημα για την περίπτωση του αντρα μου.Πηρε για κάνα δίμηνο τις Wellman,που είναι πολύ φτηνές σε σχέση με αυτές που διάβαζα εδώ μέσα και δεν έπινε αλκοόλ για ενα μήνα.Ειναι και θέμα γιατρού,ο άνθρωπος είναι τρομερός και μας φέρθηκε σαν πραγματικός φίλος.Εμεις κάναμε μικρογονιμοποίηση,λόγω πολύ κακου σπέρματος κ όλα πήγαν καλα.Σε ποια πόλη μένεις εσύ?

Τα ίδια ακριβώς μας λένε και από βιταμίνες και τι δεν έχει δοκιμάσει …

εμάς όμως είναι πολύ υψηλός ο κατακερματισμός και δεν ξέρω αν θα πέσει …

Αθήνα είμαι 

πρίν από 21 λεπτά , Blu24 είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη,είναι και λίγο απίθανο να πιάσουν όλες.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Τα ίδια ακριβώς μας λένε και από βιταμίνες και τι δεν έχει δοκιμάσει …

εμάς όμως είναι πολύ υψηλός ο κατακερματισμός και δεν ξέρω αν θα πέσει …

Αθήνα είμαι 

Αυτό με τον κατακερματισμό και το οξειδωτικό στρες δεν τα έχω ψάξει καθόλου,γιατί δεν μας τα ζήτησαν,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν..Τι να σου πω,εδω έρχονται από Αγγλία για τον γιατρό αυτό,γιατί δούλευε εκεί για πολλά χρόνια και τον γνωρίζουν.Αν δεν βαριέσαι τις μετακινήσεις,τότε γιατί όχι?😊

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη,είναι και λίγο απίθανο να πιάσουν όλες.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Αυτό με τον κατακερματισμό και το οξειδωτικό στρες δεν τα έχω ψάξει καθόλου,γιατί δεν μας τα ζήτησαν,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν..Τι να σου πω,εδω έρχονται από Αγγλία για τον γιατρό αυτό,γιατί δούλευε εκεί για πολλά χρόνια και τον γνωρίζουν.Αν δεν βαριέσαι τις μετακινήσεις,τότε γιατί όχι?😊

Σου στέλνω να μου πεις όνομα να τον έχω υπόψην μου

• Ευχή 1

Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...