Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια έχω μια ερώτηση: όλη μέρα έχω αναγουλες και κάθε μέρα κάνω εμετούς.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να μην προχωράει καλά η εγκυμοσύνη? Είμαι 6+6 και η αυτή την Παρασκευή η την άλλη Δευτέρα θα πάω για υπέρηχο.Λεκιθικο πάντως δεν είδαμε πριν δέκα μέρες που είχα κάνει υπέρηχο,αν και μου είπε ο γιατρός πως ήταν νωρίς.Φοβαμαι μην είναι κενός σάκος για κάποιο λόγο 

Καλώς την! Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου! Όταν πας με το καλό θα ακούσετε και καρδούλα ♥️♥️

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια έχω μια ερώτηση: όλη μέρα έχω αναγουλες και κάθε μέρα κάνω εμετούς.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να μην προχωράει καλά η εγκυμοσύνη? Είμαι 6+6 και η αυτή την Παρασκευή η την άλλη Δευτέρα θα πάω για υπέρηχο.Λεκιθικο πάντως δεν είδαμε πριν δέκα μέρες που είχα κάνει υπέρηχο,αν και μου είπε ο γιατρός πως ήταν νωρίς.Φοβαμαι μην είναι κενός σάκος για κάποιο λόγο 

Το αντίθετο κορίτσι μου!θεωρητικά με τέτοια συμπτώματα είναι καλό σημάδι..λογικά σε αυτόν τον υπέρηχο θα δείτε και εμβρυακι και ίσως ακούσετε και καρδούλα...🥰

• Ευχή 1

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !Είχες κάνει εκεί την πρώτη εμβρυομεταφορα;

Ευχαριστώ, ναι εκεί ήταν. Στην πρώτη βάλαμε τα 2 καλύτερης ποιότητας, ως 1 τα αξιολόγησαν εκεί. Τώρα έχουμε άλλα 2 στην κατάψυξη, νομίζω ότι αυτά είναι 1,5 λίγο μικρότερη αξιολόγηση. Θέλουμε να βάλουμε το ένα με τον σύζυγο. Βέβαια το οικονομικό είναι δύσκολο ούτως ή άλλως, παίζουμε με τις πιθανότητες εδώ..

Καλησπερα κοριτσια,  πριν λίγες μέρες (21 μέρα του κύκλου) ξεκίνησα  ενεσεις Arvekap.

Καλή επιτυχία σε όλες! Του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και χάρηκα με τα καλά νέα όλων σας σαν να ήταν δικά μου.

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 3

πρίν από 42 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι!! Την επομενη Δευτερα θα ειναι η 10η μερα περιοδου, οποτε μετρηση ενδομητριου;? Εσυ τι θα βαλεις.. 2 βλαστοκυστες;? 

Ναι, μέτρηση ενδομητρίου. Έχουμε 2 ακόμη εμβρύα τριών ημερών όμως. Δεν ξέρω γιατί δεν είχαμε βλαστοκύστες αλλά ήταν η πρώτη μας ωοληψία. Θα θέλαμε το ένα να βάλουμε , εννοείται ότι αγχωνόμαστε αν θα μετανιώσουμε το να βάζαμε και τα δύο για καλύτερες πιθανότητες αλλά τι να κάνουμε.. Αφενός λέμε χαζά του τύπου να αλλάξει το γούρι, αφετέρου φοβάμαι λόγω του ότι αδιαθετήσα πριν την χοριακή, ίσως δεν μπορώ ορμονικά να υποστηρίξω δύο παρόλα τα φάρμακα και μήπως διακινδυνεύω και το ένα.. είδα αυτή την φορά στην συνταγογράφηση ότι έχουν γράψει άλλα φάρμακα , θα μου τα πουν όταν πάω για το πρωτόκολλο..

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Maraki S. είπε:

Ευχαριστώ, ναι εκεί ήταν. Στην πρώτη βάλαμε τα 2 καλύτερης ποιότητας, ως 1 τα αξιολόγησαν εκεί. Τώρα έχουμε άλλα 2 στην κατάψυξη, νομίζω ότι αυτά είναι 1,5 λίγο μικρότερη αξιολόγηση. Θέλουμε να βάλουμε το ένα με τον σύζυγο. Βέβαια το οικονομικό είναι δύσκολο ούτως ή άλλως, παίζουμε με τις πιθανότητες εδώ..

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς αλλά και αυτό κάτι θα σημαίνει. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Μακάρι όλα να μας πάνε καλά! 

Εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο γενικά εσυ ;

πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους όλα καλά!!! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα γιατί το αξίζετε!!! 🎄😉

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Θέλω να πιστεύω ότι το 1 ήταν το Α, το 1,5 είναι τα ΑΒ η Β και τα άλλα τα απέρριψαν. Θα ήθελες δίδυμα; Εγώ φοβάμαι λίγο αλλά αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι.

πρίν από 3 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θέλω να πιστεύω ότι το 1 ήταν το Α, το 1,5 είναι τα ΑΒ η Β και τα άλλα τα απέρριψαν. Θα ήθελες δίδυμα; Εγώ φοβάμαι λίγο αλλά αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι.

Α πολύ πιθανόν! Φοβάμαι λίγο την επικινδυνότητα της κύησης αλλά ναι δε θα έλεγα όχι. Ίσα ίσα θα αντιμετώπιζα από τώρα και το φόβο μου πως δε θα έχω αλλά ωάρια αν ποτε θελήσω να κάνω 2ο παιδί.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Πως να μην νιώθεις ότι είναι όνειρο; Με την διαφορά ότι το ζεις! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να απολαύσεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς αλλά και αυτό κάτι θα σημαίνει. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Μακάρι όλα να μας πάνε καλά! 

Εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο γενικά εσυ ;

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Α πολύ πιθανόν! Φοβάμαι λίγο την επικινδυνότητα της κύησης αλλά ναι δε θα έλεγα όχι. Ίσα ίσα θα αντιμετώπιζα από τώρα και το φόβο μου πως δε θα έχω αλλά ωάρια αν ποτε θελήσω να κάνω 2ο παιδί.

Ναι , μια και έξω , αν είχα και εγώ 3 νομίζω θα ήμουν πιο δεκτική να με πείσουν για να βάλω 2, τώρα κολλάω στο ότι μπορεί να ξεμείνω αν ξανά αποτύχουμε. Και μιας και δεν βλέπω ιδιαίτερο όφελος και στο οικονομικό, μάλλον θα τους πω να βάλουμε το 1 από τα δύο. Πόσο είναι η AMH σου; Εμένα 1,29 και πάω στα 34

πρίν από 4 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Just now, MK2012 είπε:

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Σωστό, εμένα δεν με έπαιρναν κάθε μέρα αλλά είμαι υπομονετική από την φύση μου, χαχα. Αν ποτέ χρειαστεί να ξανακάνω οωληψια θα ρωτήσω περισσότερα και θα ζητήσω να με ενημερώσουν γιατί δεν τα αφήνουν για βλαστοκύστες 5 ημερών, όπου έχω διαβάσει πλέον, ειδικά στο εξωτερικό, λένε ότι βλαστοκύστες γίνονται πιο εύκολα πλέον με την τεχνολογία που υπάρχει για αυτό 3 ημερών είναι πιο σπάνιο να έχεις.

πρίν από 14 λεπτά , Maraki S. είπε:

Ναι , μια και έξω , αν είχα και εγώ 3 νομίζω θα ήμουν πιο δεκτική να με πείσουν για να βάλω 2, τώρα κολλάω στο ότι μπορεί να ξεμείνω αν ξανά αποτύχουμε. Και μιας και δεν βλέπω ιδιαίτερο όφελος και στο οικονομικό, μάλλον θα τους πω να βάλουμε το 1 από τα δύο. Πόσο είναι η AMH σου; Εμένα 1,29 και πάω στα 34

Δε ξερω σε τι μέτρηση είναι η δικη σου αλλά η δικη μου είναι ng/ml 0,4 😂 Όποτε καταλαβαίνεις, τα πράγματα είναι δύσκολα. Είμαι 33, του 1991. Πήγα με φυσικό κύκλο όλες τις ωοληψιες γιατί με τη πρόκληση δεν είχαμε αποτέλεσμα.

Καλα μη νομίζεις κ εγώ σα να έχω 2 είναι γιατί ειδικά η μια βλαστοκύστη είναι αρκετά κακής ποιότητας.

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τελικά εσυ τι έκανες κορίτσι μου?πηγές στην κλινική?Έχεις μέρες να μας γράψεις τα νέα σου 

Πήγα ήδη έκανα ένα ραντεβού και έχω κλείσει για επιτροπή τέλη Φλεβάρη. Επίτηδες άφησα παραπάνω καιρό για να έχουμε στην ώρα τ το σπερμοδιαγραμμα γτ ο σύζυγος είναι γκρινιάρης. Αρχίσαμε λίγες βιταμίνες κ περιμένουμε. Γενικά καλές εντυπώσεις Μ άφησε ο γιατρός απλά θέλω ν περάσει ο καιρός ν προχωράμε. Άρχισα κ γυμναστήριο σήμερα. Επίσης έκανα ξανά αμη και βγήκε 9 ενώ πριν δύο χρόνια είχε βγει 6. Μ είπαν ότι είναι λίγο χαμηλά για την ηλικία μου (30) ωστόσο οι ωοθήκες Μ δείχνουν αρκετά ωράρια κ η αμη με αδικεί. Αυταα

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...