Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Ανατριχιασα!!!!! Περιμένουμε τα νεότερα από υπέρηχο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Χοριακη 4827,30!!!! Άργησε να τη στείλει γι8την έβαλε ξανά επειδή τρελάθηκε και η ίδια! Της λέω είναι καλή? Και μου λέει ότι είναι χοριακη μιας γυναίκας η οποία είναι έτοιμη να κάνει τους υπερηχους της! Δεν έχω σύγκριση με τη μονάδα μέτρησης της δικής μου γιατί δεν έχω το χαρτί της χοριακης, τηλεφωνικά μου είχε δώσει το νούμερο. Όμως σε αυτή που μου έστειλε ταιριάζει η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε αύριο αμέσως υπέρηχο! Τώρα αγχώθηκα μην έχω κανένα εξωμητριο!!!! 

Θα σου πω κάτι που θα σου φανεί κοινό αλλά για κάποιο λόγο πίστευα ότι θα μας πεις πολύ καλά νέα. Είχες την σκέψη όλων μας και θαυματακια γίνονται. Με το καλό κορίτσι μου, μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 55 λεπτά , ZetaK είπε:

Εννοείτε τος αξίζουν τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσει και να το απολαύσει!
Αύριο θα κάνω και εγώ τον πρώτο υπέρηχο !

Πιστεύετε θα ακούσουμε και καρδιά;;; 

Ποσο εισαι ακριβως;?;

Ε ναι, μας τρέλανε! Είδες ότι και να έλεγες εσύ, ο σπόρος είχε άλλη άποψη! Ήθελε να μείνει! Και το νούμερο είναι αστρονομικό, περιμένω και εγώ με αγωνία τα νέα από τον υπέρηχο!🤞 Συγχαρητήρια πολλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Παραλληλα παμε εμεις! Κι εγω αν αυριο μου δωσει το οκ, θα παω για μετρηση ενδομητριου την επομενη Τεταρτη. Αντε να δουμε..! (Βρε κοριτσι μου.. συγγνωμη κιολας αλλα εχω μπερδευτει.. δεν θυμαμαι.. Πας για πρωτο παιδι.;. εχεις κανει κι αλλες εμβρυομεταφορες..;?)

Και εγώ στο ίδιο κέντρο είμαι κορίτσια μαζί σας, στο cyclacur τώρα και εγώ, πάω για υπέρηχο την επόμενη Δευτέρα, σε προετοιμασία για την 2η έμβρυομεταφορά! Καλή μας επιτυχία!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

πρίν από 1 λεπτό , ZetaK είπε:

30 Οκτωβρίου έγινε η έμβρυο μεταφορά λογικά 6 εμβομαδων και κάτι ημερών ! Και επίσης θα φανούν και ποσά είναι;

Ναι καλε.. εννοειται! Και καρδια θα ακουσεις κατα 99% και εννοειται οτι φαινονται οι σακοι..! Δεν θυμαμαι κοριτσι μου καθολου.. ειχες τιπλασιασμο χοριακης και πας για διδυμα;

Just now, Makelen είπε:

Ναι καλε.. εννοειται! Και καρδια θα ακουσεις κατα 99% και εννοειται οτι φαινονται οι σακοι..! Δεν θυμαμαι κοριτσι μου καθολου.. ειχες τιπλασιασμο χοριακης και πας για διδυμα;

Την 12 μέρα χοριακη 551, την 14μερα 1781 και  19 μέρα είχα 20.340 !!! Τώρα μου είπε υπέρηχο ! 🙏😘

• Μου αρέσει 2

Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

1 το μωράκι!!! Λογικά είχε πιαστει και άλλο και αποβλήθηκε μου είπε, γι αυτό και το αίμα. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Maraki S. είπε:

Και εγώ στο ίδιο κέντρο είμαι κορίτσια μαζί σας, στο cyclacur τώρα και εγώ, πάω για υπέρηχο την επόμενη Δευτέρα, σε προετοιμασία για την 2η έμβρυομεταφορά! Καλή μας επιτυχία!

Καλη επιτυχια κοριτσι!! Την επομενη Δευτερα θα ειναι η 10η μερα περιοδου, οποτε μετρηση ενδομητριου;? Εσυ τι θα βαλεις.. 2 βλαστοκυστες;? 

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Να το χαρεις!!! Τα 5ΑΑ ειναι δυνατα χαρτια!❤

πρίν από 4 λεπτά , ZetaK είπε:

Την 12 μέρα χοριακη 551, την 14μερα 1781 και  19 μέρα είχα 20.340 !!! Τώρα μου είπε υπέρηχο ! 🙏😘

Ναι διδυμα ειναι οντως..! Ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσι μου.. και να ειναι και τα δυο υγιεστατα!!❤ Περιμενουμε νεααα!!❤

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Μπήκα ανυπόμονα να δω τα νέα σου αδου δεν είχα καταφέρει να μπω όλη μέρα και δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα!!!!αυτό είναι πραγματικά το θαύμα των Χριστουγέννων...χαχαχαχχαα 

Έτσι να συνεχίσουν όλα καλά κορίτσι μου και μακρυά από το άλλο μικροβιολογικο!!!🥰

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια έχω μια ερώτηση: όλη μέρα έχω αναγουλες και κάθε μέρα κάνω εμετούς.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να μην προχωράει καλά η εγκυμοσύνη? Είμαι 6+6 και η αυτή την Παρασκευή η την άλλη Δευτέρα θα πάω για υπέρηχο.Λεκιθικο πάντως δεν είδαμε πριν δέκα μέρες που είχα κάνει υπέρηχο,αν και μου είπε ο γιατρός πως ήταν νωρίς.Φοβαμαι μην είναι κενός σάκος για κάποιο λόγο 

πρίν από 23 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !Είχες κάνει εκεί την πρώτη εμβρυομεταφορα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...