Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Μα καλά κι αυτή δεν μπορεί να πάει λίγο νωρίτερα; Επειγομαστε μανδαμ!!!

Εγω στη 3η χοριακη ήμουν σε φάση τι ώρα θα με πάρετε; Δεν σας πιέζω αλλά θέλω να ξέρω ώρα!!! 😂

Ξεκάθαρα θα ήμουν έτσι και μετά από 1 ώρα πάλι τηλέφωνο για το αν ειχατε κάποια ενημέρωση. Τι εννοείτε πως δεν ειχατε; Σε αυτα είμαι πολύ καλή, εμένα να βάζετε 😂

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Τι δωρεα καλε; εχεις πολυ δρομο ακομα για να φτασεις σε μια τετοια επιλογη! Ασε οτι μπορει να πιασεις κ τωρα και να ξεμπερδευεις. Ευχομαι οι επομενες βλαστοκυστες σου να ειναι μονο για να κανεις κι αλλα παιδια..!

Ε με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν 10 μήνες δε νομίζω πως έχω πολύ δρόμο ακόμα… μακαρι να είναι οπως τα λες!🥰Πρέπει να σκέφτομαι ρεαλιστικά πως ίσως χρειαστεί να πάρω αυτή την απόφαση κάποια στιγμή.. Ο γιατρος μου είχε πει και για ορμονική υποκατάσταση λόγω κλιμακτηρίου νωρίς ηλικιακά. Εδώ να σημειώσω πως η μητέρα μου στα 54 έχει ακόμα περίοδο, εμένα τι με βρήκε δε ξερω.

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξεκάθαρα θα ήμουν έτσι και μετά από 1 ώρα πάλι τηλέφωνο για το αν ειχατε κάποια ενημέρωση. Τι εννοείτε πως δεν ειχατε; Σε αυτα είμαι πολύ καλή, εμένα να βάζετε 😂

Ε με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν 10 μήνες δε νομίζω πως έχω πολύ δρόμο ακόμα… μακαρι να είναι οπως τα λες!🥰Πρέπει να σκέφτομαι ρεαλιστικά πως ίσως χρειαστεί να πάρω αυτή την απόφαση κάποια στιγμή.. Ο γιατρος μου είχε πει και για ορμονική υποκατάσταση λόγω κλιμακτηρίου νωρίς ηλικιακά. Εδώ να σημειώσω πως η μητέρα μου στα 54 έχει ακόμα περίοδο, εμένα τι με βρήκε δε ξερω.

Βημα βημα.. μην προδικαζεις! Οσο για την μαμα σου.. να ειναι καλα  η γυναικα αλλα εσυ φαινεται οτι πηρες απο το αλλο σοι!!

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ λέω να πάρουμε το εργαστήριο της @Eternity μια μια μπας και ξυπνήσει η κυρία στο εργαστήριο!!!😂 Τωρα για το θέμα της δωρεάς εγώ λέω να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις τώρα και να δώσεις τη προσοχή σου εκεί να το απολαύσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και όλα θα πάνε καλά. Η ηλικία σου όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα! Καλή επιτυχία 🤞🏼

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1
  • Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Εγώ λέω να πάρουμε το εργαστήριο της @Eternity μια μια μπας και ξυπνήσει η κυρία στο εργαστήριο!!!😂 Τωρα για το θέμα της δωρεάς εγώ λέω να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις τώρα και να δώσεις τη προσοχή σου εκεί να το απολαύσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και όλα θα πάνε καλά. Η ηλικία σου όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα! Καλή επιτυχία 🤞🏼

Πείτε σε πιο πάει θα πάρω εγωωωω ....

• Χαχα 4

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Βημα βημα.. μην προδικαζεις! Οσο για την μαμα σου.. να ειναι καλα  η γυναικα αλλα εσυ φαινεται οτι πηρες απο το αλλο σοι!!

Χαχαχαχα!! Έχει πεθάνει και η μητερα του πατέρα μου και δε μπορώ να μάθω ρε γαμωτο. Όχι πως έχει σημασία, σημασία έχει να καταφέρω να κάνω έστω ένα παιδί τώρα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μόνο εγώ τελικά είμαι η αναίσθητη!!! Ίσως επειδή δεν ελπίζω σε κάτι. Ο άντρας μου με έχει τρελάνει στα τηλέφωνα... εν τω μεταξύ λέω έχε χάρη να έχει γράψει όπως να ναι το mail μου.... δεν έχει τηλέφωνο μου! Σας λέω 1η φορά που πήγαινα σα να κάνω καταναγκαστικα έργα! Αν δεν έχει στείλει κάτι μέχρι τις 5.30 θα πάρω τηλέφωνο. 

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Just now, Eternity είπε:

Μόνο εγώ τελικά είμαι η αναίσθητη!!! Ίσως επειδή δεν ελπίζω σε κάτι. Ο άντρας μου με έχει τρελάνει στα τηλέφωνα... εν τω μεταξύ λέω έχε χάρη να έχει γράψει όπως να ναι το mail μου.... δεν έχει τηλέφωνο μου! Σας λέω 1η φορά που πήγαινα σα να κάνω καταναγκαστικα έργα! Αν δεν έχει στείλει κάτι μέχρι τις 5.30 θα πάρω τηλέφωνο. 

Ουφ θα μας σκάσεις.... αν και εγώ τώρα άρχισα να σκάω γιατί όλη μέρα νόμιζα ότι και εσύ αύριο θα πας για επαναληπτικη, διαβάζω τώρα ότι πήγες και λέω είσαι χαζό Κατερινάκι, το κορίτσι σήμερα είναι.... περιμένουμε κοριτσάκι μου πιες μια σοκολατιτσα μπροστά στο δεντράκι σου με τα αντρακια σου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Αν δεν έχει στείλει μέχρι τις 5:30 δώσε μου μια διευθυνση της μόνο, τίποτα άλλο 😂

• Χαχα 4

Just now, MK2012 είπε:

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Just now, MK2012 είπε:

Αν δεν έχει στείλει μέχρι τις 5:30 δώσε μου μια διευθυνση της μόνο, τίποτα άλλο 😂

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Όλα κουτάκια τα είχα. Έλεγα μεχρι τα 28 θα έχω φτάσει τη δουλεια σε ένα καλό σημείο , 29 θα παντρευτώ, στα 30 θα έχω ένα παιδί ήδη κλπ κλπ. Αλλά δεν είναι να κανεις πλάνα τελικά.

Just now, MK2012 είπε:

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Όλα κουτάκια τα είχα. Έλεγα μεχρι τα 28 θα έχω φτάσει τη δουλεια σε ένα καλό σημείο , 29 θα παντρευτώ, στα 30 θα έχω ένα παιδί ήδη κλπ κλπ. Αλλά δεν είναι να κανεις πλάνα τελικά.

Όχι καλέ ούτε καν..τι πλάνα!!! Η ζωή τα σχεδιάζει αλλιώς όσο εσύ κάνεις σχέδια!!! 

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

@Eternity κοίταξε κ στα junk emails γιατί πολλά εμένα πάνε εκεί. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...