Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, Nima21 είπε:

Αχ καλά θα ήταν! Αλλά δεν μένω Αθήνα .. ανεβαίνω μονο για την ωοληψια και την εμβρυομεταφορά!! Ασε μου ραβασάκι να το διαβάσω και να σου απαντήσω!! Χαχα🤣😍

Και εγώ σα να μη μενω Αθηνα είναι γιατί κάνω 1 ώρα plus να πάω με την κίνηση το πρωί. Θα σου αφήσω ραβασάκι στην είσοδο 😂

Εχεις ξανακάνει προσπάθεια εμβρυομεταφορας στο ίδιο κεντρο;

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

@kate82χρόνια σου πολλά!!! Μια όμορφη χοριακη εύχομαι η οποία να φέρει στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωρό!!! Για όλες μας δύναμη και τύχη!!! 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰🥰🥰

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ σα να μη μενω Αθηνα είναι γιατί κάνω 1 ώρα plus να πάω με την κίνηση το πρωί. Θα σου αφήσω ραβασάκι στην είσοδο 😂

Εχεις ξανακάνει προσπάθεια εμβρυομεταφορας στο ίδιο κεντρο;

Ναι άλλη μια..που κατέληξε σε παλινδρομη..  ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερη μας!!!🤞

Ναι η κινηση στην Αθήνα δεν παλευεται!! Τελεια θα το ψαξω!! ☺️

πρίν από 4 λεπτά , Nima21 είπε:

Ναι άλλη μια..που κατέληξε σε παλινδρομη..  ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερη μας!!!🤞

Ναι η κινηση στην Αθήνα δεν παλευεται!! Τελεια θα το ψαξω!! ☺️

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

• Ευχή 2

πρίν από 32 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου αδιαθετησα και ξεκιναω κι εγω!! Απο αυριο πρωι cyclacur και ραντεβου αυριο απογευμα για πρωτο υπερηχο! Αντε.. καλη αρχη και σε μενα λοιπον!!❤

Καλή επιτυχία!!! Όλα να πάνε τέλεια σου εύχομαι με μια τεράστια θετική χοριακή!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

• Ευχή 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...