Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

@kate82 χρονια σου πολλα με υγεια.. και μια τεραστια χοριακη!! Ευχομαι του χρονου τα χριστουγεννα και εσυ και ολες μας.. να κραταμε ενα υγιες, ομορφο κ στρουμπουλο μωρο αγκαλια!!❤❤

Καλημερα κοριτσι μου.. και καλη αρχη! Δεν ξερω να σου απαντησω για το ωχρο σωματιο.. πότε σου ειπαν οτι θα ξερεις; θα ξανακανεις υπερηχο ή αρκουν οι αιματολογικες; ποτε θα εχεις απαντησεις; (και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω για να ξερω κι εγω. Ποσες μερες μετα την περιοδο μπορεις να πας για πρωτο υπερηχο; σημερα περιμενω περιοδο. Μπορω να παω και την Πεμπτη; ή μεχρι την Τεταρτη; αν ξερεις..)

Τη πρώτη φορά μου ειχε πει πως μπορώ μέχρι την 3η μερα αλλά εμένα δε με αφήνει να ξεκινήσω χάπια για την προετοιμασία ενδομητρίου αν δεν κάνω υπέρηχο πρώτα. Θα πήγαινα χθες κανονικά που ήταν 1η μερα αλλά ήταν Κυριακή και δε βόλευαν οι ωρες. 

Τωρα περιμένω να βγουν οι αιματολογικές και αν είναι όλα καλά , ξανά υπέρηχος και αιματολογικές σε 10 μέρες περίπου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τη πρώτη φορά μου ειχε πει πως μπορώ μέχρι την 3η μερα αλλά εμένα δε με αφήνει να ξεκινήσω χάπια για την προετοιμασία ενδομητρίου αν δεν κάνω υπέρηχο πρώτα. Θα πήγαινα χθες κανονικά που ήταν 1η μερα αλλά ήταν Κυριακή και δε βόλευαν οι ωρες. 

Τωρα περιμένω να βγουν οι αιματολογικές και αν είναι όλα καλά , ξανά υπέρηχος και αιματολογικές σε 10 μέρες περίπου. 

Σ ευχαριστω! Εγω αν αδιαθετησω σημερα, θα ξεκινησω αυριο cyclacur. Κι επειδη Τεταρτη ειναι κλειστα, θα κοιταξω να παω αυριο για πρωτο υπερηχο. Προς το παρον περιμενω να μου κατεβουν. Εσυ ποτε θα παρεις τις αιματολογικες;?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω! Εγω αν αδιαθετησω σημερα, θα ξεκινησω αυριο cyclacur. Κι επειδη Τεταρτη ειναι κλειστα, θα κοιταξω να παω αυριο για πρωτο υπερηχο. Προς το παρον περιμενω να μου κατεβουν. Εσυ ποτε θα παρεις τις αιματολογικες;?

Εμένα με έβαλε να τα ξεκινήσω 1η μερα, νομίζω δε κάνει διαφορα βέβαια. Τις αιματολογικές τις περιμένω σήμερα ως το μεσημέρι/απόγευμα λογικά. Πήρα τα πρωινά χάπια κανονικά βέβαια… 

Εμένα με έβαλε να τα ξεκινήσω 1η μερα, νομίζω δε κάνει διαφορα βέβαια. Τις αιματολογικές τις περιμένω σήμερα ως το μεσημέρι/απόγευμα λογικά. Πήρα τα πρωινά χάπια κανονικά βέβαια… 

Ευχομαι να πανε ολα τελεια! Και να παμε για εμβρυομεταφορα μαζι! Εγω παω Ιασ@. Εσυ;

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχομαι να πανε ολα τελεια! Και να παμε για εμβρυομεταφορα μαζι! Εγω παω Ιασ@. Εσυ;

Μακάρι… αλλα με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία γιατί κάνουμε μπρος-πίσω τώρα.. Εγώ είμαι στη μονάδα που έχει το Υγεία.. (@βρυογεννε@ις)

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι… αλλα με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία γιατί κάνουμε μπρος-πίσω τώρα.. Εγώ είμαι στη μονάδα που έχει το Υγεία.. (@βρυογεννε@ις)

Λογικο να εισαι απαισιοδοξη! Οταν κοντευουν οι μερες αγχωνομαστε περισσοτερο.. οπότε συνηθως βγαινει και η απαισιοδοξια! Ψυχραιμια κι ολα θα γινουν!!❤

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Καλημερα!

Ισως μου συνεβη εμενα το ιδιο σε αυτον τον κυκλο απλως δεν ξερω την ορολογια .. εγω εκανα ωοληψια στον προηγουμενο κυκλο με arvekap οποτε σε αυτον μολις αδιαθετησα ξεκινησα τα χαπια.. για υπερηχο και αιματολογικες πηγα 11η μερα της θεραπειας και στον υπερηχο μου ειπε οτι εβλεπε κάποια  ωοθυλακια απο τη ωοληψια.. ανησύχησα εγω γιατι δεν το γνωριζα οτι συμβαινει, αλλα μου ειπε οτι τα απορροφάει ο οργανισμός και δεν υπάρχει κανενα θεμα ούτε επηρεάζουν την εμβρυομετσφορα.. δεν θυμαμαι αν  μου ειπε ωοθυλάκια, ουτε ωχρα σωματια αλλα καταλαβα οτι ηταν απο τα αυγουλακια μου.. η προγεστερονη μου ηταν 0,4 και ετοιμαζομαι μεθαυριο για την εμβρυομεταφορα.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Καλημερα!

Ισως μου συνεβη εμενα το ιδιο σε αυτον τον κυκλο απλως δεν ξερω την ορολογια .. εγω εκανα ωοληψια στον προηγουμενο κυκλο με arvekap οποτε σε αυτον μολις αδιαθετησα ξεκινησα τα χαπια.. για υπερηχο και αιματολογικες πηγα 11η μερα της θεραπειας και στον υπερηχο μου ειπε οτι εβλεπε κάποια  ωοθυλακια απο τη ωοληψια.. ανησύχησα εγω γιατι δεν το γνωριζα οτι συμβαινει, αλλα μου ειπε οτι τα απορροφάει ο οργανισμός και δεν υπάρχει κανενα θεμα ούτε επηρεάζουν την εμβρυομετσφορα.. δεν θυμαμαι αν  μου ειπε ωοθυλάκια, ουτε ωχρα σωματια αλλα καταλαβα οτι ηταν απο τα αυγουλακια μου.. η προγεστερονη μου ηταν 0,4 και ετοιμαζομαι μεθαυριο για την εμβρυομεταφορα.. 

καλημέρα ! Ωχρά σωμάτια πρέπει να ήταν αυτά που περιγράφεις που κανονικά δεν επηρεάζουν αλλά κάποιες φορές παράγουν προγεστερονη και χαλάνε τον κύκλο. Έτσι ήταν σε εμένα την προηγούμενη φορά. Εφόσον στην μέτρησε τότε όλα καλά! Εμένα την προηγούμενη φορά ήταν λίγο πάνω από το όριο όποτε δε προχώρησαμε. 

καλη επιτυχία εύχομαι!!🤞🏻🥰

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου αδιαθετησα και ξεκιναω κι εγω!! Απο αυριο πρωι cyclacur και ραντεβου αυριο απογευμα για πρωτο υπερηχο! Αντε.. καλη αρχη και σε μενα λοιπον!!❤

Καλή αρχή κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 2

καλημέρα ! Ωχρά σωμάτια πρέπει να ήταν αυτά που περιγράφεις που κανονικά δεν επηρεάζουν αλλά κάποιες φορές παράγουν προγεστερονη και χαλάνε τον κύκλο. Έτσι ήταν σε εμένα την προηγούμενη φορά. Εφόσον στην μέτρησε τότε όλα καλά! Εμένα την προηγούμενη φορά ήταν λίγο πάνω από το όριο όποτε δε προχώρησαμε. 

καλη επιτυχία εύχομαι!!🤞🏻🥰

Καλή αρχή κορίτσι μου!!

Ναι κ εγω πιστευω οτι το ιδιο περιγραφουμε! Ευχομαι να ξεκινησεις τωρα με το καλο!!! Στο ιδιο κεντρο ειμαστε..😉

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

Παίρνω cyclacur (6 τη μερα), filicine και salospir. Αυτά στην αρχή δλδ, μετά τα φάρμακα αλλάζουν νομίζω και ξεκινάνε οι προγεστερονες.Δε ξερω να σου πω αν υπάρχουν ενέσεις στο μετέπειτα βήμα. Δε μου έχει δώσει κάτι άλλο σε συμπλήρωμα όχι, μου είπε πως κάνω τα πάντα κανονικά. 

Just now, Nima21 είπε:

Ναι κ εγω πιστευω οτι το ιδιο περιγραφουμε! Ευχομαι να ξεκινησεις τωρα με το καλο!!! Στο ιδιο κεντρο ειμαστε..😉

Α ναι; Ωραια να πίνουμε καφέ μετά 😂 Σήμερα πήγα 7 το πρωί με την αυγούλα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Παίρνω cyclacur (6 τη μερα), filicine και salospir. Αυτά στην αρχή δλδ, μετά τα φάρμακα αλλάζουν νομίζω και ξεκινάνε οι προγεστερονες.Δε ξερω να σου πω αν υπάρχουν ενέσεις στο μετέπειτα βήμα. Δε μου έχει δώσει κάτι άλλο σε συμπλήρωμα όχι, μου είπε πως κάνω τα πάντα κανονικά. 

Α ναι; Ωραια να πίνουμε καφέ μετά 😂 Σήμερα πήγα 7 το πρωί με την αυγούλα. 

Αχ καλά θα ήταν! Αλλά δεν μένω Αθήνα .. ανεβαίνω μονο για την ωοληψια και την εμβρυομεταφορά!! Ασε μου ραβασάκι να το διαβάσω και να σου απαντήσω!! Χαχα🤣😍

• Χαχα 1

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου αδιαθετησα και ξεκιναω κι εγω!! Απο αυριο πρωι cyclacur και ραντεβου αυριο απογευμα για πρωτο υπερηχο! Αντε.. καλη αρχη και σε μενα λοιπον!!❤

Καλή αρχή κορίτσι μου! Με το καλο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...