Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

Παίρνω cyclacur (6 τη μερα), filicine και salospir. Αυτά στην αρχή δλδ, μετά τα φάρμακα αλλάζουν νομίζω και ξεκινάνε οι προγεστερονες.Δε ξερω να σου πω αν υπάρχουν ενέσεις στο μετέπειτα βήμα. Δε μου έχει δώσει κάτι άλλο σε συμπλήρωμα όχι, μου είπε πως κάνω τα πάντα κανονικά. 

Just now, Nima21 είπε:

Ναι κ εγω πιστευω οτι το ιδιο περιγραφουμε! Ευχομαι να ξεκινησεις τωρα με το καλο!!! Στο ιδιο κεντρο ειμαστε..😉

Α ναι; Ωραια να πίνουμε καφέ μετά 😂 Σήμερα πήγα 7 το πρωί με την αυγούλα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Έχετε βάλει βλαστοκυστη με προεμφυτευτικο να υποθέσω? Αν ναι, σημαίνει ότι το έμβρυο έχει ελεγχθεί για πολλά σύνδρομα. Θα σας πει ποσοστά στην αυχενική. Τι ηλικία έχεις? Επειδή εγώ ήμουν 36,5 και παρόλο που η αυχενική ήταν πολύ καλή, έστειλα και το αίμα για έλεγχο. Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε μια χαρά! Να ευχαριστηθείς τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας!!! 

πρίν από 9 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Όταν λες ελεγμένη βλαστοκυστη εννοείς προεμφυτικο ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Έχετε βάλει βλαστοκυστη με προεμφυτευτικο να υποθέσω? Αν ναι, σημαίνει ότι το έμβρυο έχει ελεγχθεί για πολλά σύνδρομα. Θα σας πει ποσοστά στην αυχενική. Τι ηλικία έχεις? Επειδή εγώ ήμουν 36,5 και παρόλο που η αυχενική ήταν πολύ καλή, έστειλα και το αίμα για έλεγχο. Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε μια χαρά! Να ευχαριστηθείς τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας!!! 

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Όταν λες ελεγμένη βλαστοκυστη εννοείς προεμφυτικο ? 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Ε τότε την αυχενική μην την φοβασε καθόλου.  Αυτά που κοιτάει η αυχενική είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουν ξεφύγει από τον προεμφυτικο. Αυτό που δεν σου εξασφαλίζει ο προεμφυτικος είναι οι συγγενής ανωμαλίες που δημιουργούνται μετά τις διαιρέσεις Κ αυτά φαίνονται στην β επιπέδου . Οποτε έχε υπομονή έχεις δρόμο ακόμα αλλά να είσαι αισιόδοξη . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ε τότε την αυχενική μην την φοβασε καθόλου.  Αυτά που κοιτάει η αυχενική είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουν ξεφύγει από τον προεμφυτικο. Αυτό που δεν σου εξασφαλίζει ο προεμφυτικος είναι οι συγγενής ανωμαλίες που δημιουργούνται μετά τις διαιρέσεις Κ αυτά φαίνονται στην β επιπέδου . Οποτε έχε υπομονή έχεις δρόμο ακόμα αλλά να είσαι αισιόδοξη . 

Να σαι καλά κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

• Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Καλημερα κοριτσι..! Καλυτερα θα ηταν σιγουρα στο ιδιο κεντρο. Ωστοσο απο την τιμη της χοριακης θα καταλαβεις τι γινεται. Αν δεν εχει παει καλα.. θα ειναι μηδενικη ή διψηφια. Αν ειναι τριψηφια, κανεις και μεθαυριο στο ιδιο κεντρο. Καλη σου επιτυχια!❤❤

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

• Ευχή 2

@kate82 χρονια σου πολλα με υγεια.. και μια τεραστια χοριακη!! Ευχομαι του χρονου τα χριστουγεννα και εσυ και ολες μας.. να κραταμε ενα υγιες, ομορφο κ στρουμπουλο μωρο αγκαλια!!❤❤

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Καλημερα κοριτσι μου.. και καλη αρχη! Δεν ξερω να σου απαντησω για το ωχρο σωματιο.. πότε σου ειπαν οτι θα ξερεις; θα ξανακανεις υπερηχο ή αρκουν οι αιματολογικες; ποτε θα εχεις απαντησεις; (και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω για να ξερω κι εγω. Ποσες μερες μετα την περιοδο μπορεις να πας για πρωτο υπερηχο; σημερα περιμενω περιοδο. Μπορω να παω και την Πεμπτη; ή μεχρι την Τεταρτη; αν ξερεις..)

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

@kate82 χρονια σου πολλα με υγεια.. και μια τεραστια χοριακη!! Ευχομαι του χρονου τα χριστουγεννα και εσυ και ολες μας.. να κραταμε ενα υγιες, ομορφο κ στρουμπουλο μωρο αγκαλια!!❤❤

Καλημερα κοριτσι μου.. και καλη αρχη! Δεν ξερω να σου απαντησω για το ωχρο σωματιο.. πότε σου ειπαν οτι θα ξερεις; θα ξανακανεις υπερηχο ή αρκουν οι αιματολογικες; ποτε θα εχεις απαντησεις; (και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω για να ξερω κι εγω. Ποσες μερες μετα την περιοδο μπορεις να πας για πρωτο υπερηχο; σημερα περιμενω περιοδο. Μπορω να παω και την Πεμπτη; ή μεχρι την Τεταρτη; αν ξερεις..)

@Makelen ευχαριστώ πολύ Ελένη μου !!!! Υγεία και φουσκωμένες κοιλίτσες εύχομαι σ όλες μας 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...