Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Κατερίνα ονομάζομαι...έχω και εγώ μηλαρακι και αρκετό στην κατάψυξη, αν θέλει κάποια και βρούμε τρόπο μπορώ να τις στείλω, όπως και ζώνη της Παναγίας 

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

• Δύναμη! 2

Just now, Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Just now, Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Αχχχχ έχε πίστη ότι και να γίνει... φορα ξανά την ζωνουλα και ηρέμησε, εγώ μόλις είδα θετικό την φόρεσα, για να μας προστατεύει τώρα αν δεν πάει καλά δεν θα ξεσπάσω σ αυτό, ηρέμησε, πάνε μια βολτααααααα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

• Δύναμη! 1

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Σε καταλαβαίνω, ότι και να αισθάνεσαι έχει βάση. Θα σε προέτρεπα να την ξαναφορέσεις αν μη τι άλλο για να πας κόντρα σε αυτό που θέλει να σε λυγίσει. Η μόνη που μπορεί να σου δώσει δύναμη τώρα είσαι εσύ η ίδια. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά εγώ αυτό θα έκανα..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Μήπως είναι όλα καλά τελικά?Λέω εγώ τώρα 😊

• Ευχή 1

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

• Δύναμη! 1

πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 3

Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Είχες κάνει χοριακη και το είχες γραψ6στο φόρουμ? Δε θυμάμαι να διάβασα κάτι... 

Ναι ναι ,είμαστε πολλές εδώ μέσα ίσως να μην έτυχε εκείνη την ώρα να είσαι μέσα...καιωεγω χάνω πολλά, να φανταστείς ακόμα δεν έμαθα πως λειτουργεί 100% xaxaxaxa.... έτοιμο το δέντρο????

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι ναι ,είμαστε πολλές εδώ μέσα ίσως να μην έτυχε εκείνη την ώρα να είσαι μέσα...καιωεγω χάνω πολλά, να φανταστείς ακόμα δεν έμαθα πως λειτουργεί 100% xaxaxaxa.... έτοιμο το δέντρο????

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

• Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...