Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

πρίν από 35 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Αν κάνεις λίγες εισπνοές πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό??? Αυτό το μπούκωμα είναι τόσο σπαστικό.... Να θες να κοιμηθείς και να μη μπορείς. Ξάπλωσε σε μια πιο όρθια θέση για να μπορείς να ανασαινεις

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σ όλες σας !!! @Eternity σε παρακολουθώ αυτες τις μερες που σκεφτεσαι μονο αρνητικα ,η αληθεια ειναι κοριτσι μου οτι και εγω ειμαι στην ιδια φαση μαζι σου και ολα θα ξεκαθαρισουν την τριτη ... υπομονη και οσο μπορουμε σκεφτομαστε θετικα ,ασε τα νουμερα και τα ποσοστα ... εμενα εδω τα κοριτσι με βοηθησαν παρά πολύ, μακάρι να πιάσουν και οι ευχές τους ,εμείς ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, από κει και πέρα βλέπουμε και δεν προτρεχουμε.. λοιπόν κορτσουλια μου θα πάω σ ένα χωριό εδώ στα μέρη μου που έχει και εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, οποία θέλει ας γράψει τ όνομα της για να ανάψω κεράκι...

• Μου αρέσει 6

πρίν από 38 λεπτά , Eternity είπε:

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

Αν κάνεις λίγες εισπνοές πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό??? Αυτό το μπούκωμα είναι τόσο σπαστικό.... Να θες να κοιμηθείς και να μη μπορείς. Ξάπλωσε σε μια πιο όρθια θέση για να μπορείς να ανασαινεις

Δεν με πιάνει τπτ δυστυχώς,μόνο το οτριβιν..θα πάρω και θα κοιμηθώ σαν άνθρωπος.

• Δύναμη! 1

16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

16 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Προφανως και εχετε ταλαιπωρηθει παρα πολυ.. δηλαδη ανεξαρτητως ποιοτητας ειναι λογικο να φοβαστε... Ποσο μαλλον..  εννοείται οτι πρεπει να μιλησετε και με τους εμβρυολογους..  γιατι δεν κανατε ποτέ προεμφυτευτικο; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλες σας !!! @Eternity σε παρακολουθώ αυτες τις μερες που σκεφτεσαι μονο αρνητικα ,η αληθεια ειναι κοριτσι μου οτι και εγω ειμαι στην ιδια φαση μαζι σου και ολα θα ξεκαθαρισουν την τριτη ... υπομονη και οσο μπορουμε σκεφτομαστε θετικα ,ασε τα νουμερα και τα ποσοστα ... εμενα εδω τα κοριτσι με βοηθησαν παρά πολύ, μακάρι να πιάσουν και οι ευχές τους ,εμείς ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, από κει και πέρα βλέπουμε και δεν προτρεχουμε.. λοιπόν κορτσουλια μου θα πάω σ ένα χωριό εδώ στα μέρη μου που έχει και εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, οποία θέλει ας γράψει τ όνομα της για να ανάψω κεράκι...

Καλημερα κοριτσι μου.. αναψε μου και μενα αν θελεις ενα κερακι.. Ελενη. ❤❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 44 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

• Καλή τύχη! 2

19 hours ago, Makelen said:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

15 hours ago, Neverstop said:

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Όσα στατιστικά και να δεις δε θα πάρεις απάντηση για την περίπτωση σου. Ακόμα και σε περιπτώσεις που κάνουν προεμφυτετικο, και προκύψουν έμβρυα με μωσαικισμο, σε πολλές περιπτώσεις τα μεταφέρουν κ γεννιούνται τελικά υγιή παιδιά. Υπάρχει σχετική ομάδα στο fb, my perfect mosaic embryo και έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Ασφαλώς πάντα όλοι ξεκινάμε από τις καλύτερες μας βλαστοκύστες, που έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα, κ βλέπεις εκεί πολλές γυναίκες να αποτυγχάνουν με τις άριστες ευπλοειδεις κ να γεννούν υγιή μωρά με αυτές που δεν υπολόγιζαν.

Επίσης ένα εργαστήριο μπορεί να αξιολογεί μια βλαστοκυστη ως ββ και ένα άλλο να την έβγαζε διαφορετικά, είτε καλύτερη είτε χειρότερη. Οπότε είναι κάπως υποκειμενικό το θέμα. 

Οπότε αναλόγως ψυχικών κ οικονομικών αποθεμάτων ο καθένας το φτάνει ως εκεί που μπορεί. 

Καλή επιτυχία σε όλες!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...