Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις άλλο,τότε σκέφτεσαι πολύ σωστά.Εγω είχα πει πως αν δεν πετύχει ούτε αυτή τη φορά,θα έκανα άλλες δύο ωοληψιες το πολύ και μετά τέλος.Εχω κάνει δύο μέχρι στιγμής και 4 εμβρυομεταφορες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Πήγαμε σήμερα στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του και είναι όλα καλά! Είδε όμως και κάποιες εξετάσεις αίματος που είχα κάνει για το στίγμα και είναι αδιευκρίνιστο το δικό μου και έγραψε να κάνει και ο άντρας μου!

Έχω αγχωθει τώρα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Πήγαμε σήμερα στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του και είναι όλα καλά! Είδε όμως και κάποιες εξετάσεις αίματος που είχα κάνει για το στίγμα και είναι αδιευκρίνιστο το δικό μου και έγραψε να κάνει και ο άντρας μου!

Έχω αγχωθει τώρα!!

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια μου..! Μετα απο 8 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, που μας αφησε η cosm@te.. επανηλθα! Περιμενα πως και πως να μπω να διαβασω τα νεα σας! Χαρηκα και λυπηθηκα για μερικες περιπτωσεις. @Eternity δεν εχει χαθει τιποτα ακομα. Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει μεινει ενα εμβρυο και αυτο να προχωρησει τελικα. Αυριο εχεις επανεξεταση; Εγω κοριτσια παντως περιμενω σε 2-3 μερες να αδιαθετησω και να ξεκινησω cyclacur και υπερηχους για το ενδομητριο. Υπολογιζω μεταξυ 9/12-12/12 την εμβρυομεταφορα αν πανε ολα καλα. 

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 2

πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου..! Μετα απο 8 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, που μας αφησε η cosm@te.. επανηλθα! Περιμενα πως και πως να μπω να διαβασω τα νεα σας! Χαρηκα και λυπηθηκα για μερικες περιπτωσεις. @Eternity δεν εχει χαθει τιποτα ακομα. Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει μεινει ενα εμβρυο και αυτο να προχωρησει τελικα. Αυριο εχεις επανεξεταση; Εγω κοριτσια παντως περιμενω σε 2-3 μερες να αδιαθετησω και να ξεκινησω cyclacur και υπερηχους για το ενδομητριο. Υπολογιζω μεταξυ 9/12-12/12 την εμβρυομεταφορα αν πανε ολα καλα. 

Σε ευχαριστώ πολύ όμως η αλήθεια είναι ότι δεν ελπίζω σε ένα τέτοιο θαύμα. Θέλω απλά να μην παίρνω χωρίς λόγο φάρμακα γιατί κουράστηκα. Τη Δευτέρα θα κάνω χοριακη ξανά. 

πρίν από 51 λεπτά , Kate89 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ όμως η αλήθεια είναι ότι δεν ελπίζω σε ένα τέτοιο θαύμα. Θέλω απλά να μην παίρνω χωρίς λόγο φάρμακα γιατί κουράστηκα. Τη Δευτέρα θα κάνω χοριακη ξανά. 

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...