Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπέρα. Εγώ δυστυχώς σήμερα δε σας έχω καλά νέα. Η χοριακη έπεσε... από 346 στο 238. Μου ζήτησε επανάληψη μήπως και πιάστηκαν περισσότερα από 1 έμβρυα και αποβάλλεται κάποιο. Άσχημο πράγμα να σου παίρνουν τη χαρά έτσι... Τόσα όνειρα που κράτησαν 1 ημερα. Κι αυτή θα είναι πλέον στη συλλογή μου η 5η αποβολή... 

• Δύναμη! 9
  • Λυπημένη/-ος 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Eternity είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα. Εγώ δυστυχώς σήμερα δε σας έχω καλά νέα. Η χοριακη έπεσε... από 346 στο 238. Μου ζήτησε επανάληψη μήπως και πιάστηκαν περισσότερα από 1 έμβρυα και αποβάλλεται κάποιο. Άσχημο πράγμα να σου παίρνουν τη χαρά έτσι... Τόσα όνειρα που κράτησαν 1 ημερα. Κι αυτή θα είναι πλέον στη συλλογή μου η 5η αποβολή... 

Κορίτσι μου έχε πίστη και δύναμη μέχρι την επόμενη χοριακη.. έχουμε δει πολλά... Εύχομαι να είναι αυτό που λέει ο γιατρός και να πάνε όλα καλά..

• Ευχαριστώ 1
  • Καλή τύχη! 1

Κακά τα ψέματα δεν ελπίζω γιατί αν έχει συμβεί αυτό η χοριακη θα ανέβαινε, μπορεί να μη διπλασσιαζοταν αλλά θα ανέβαινε. Πάντως προτιμώ τις κουλούρες εξ αρχής πάρα από αυτή την πρόσκαιρη χαρά και μετά στα πατώματα... 

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Κακά τα ψέματα δεν ελπίζω γιατί αν έχει συμβεί αυτό η χοριακη θα ανέβαινε, μπορεί να μη διπλασσιαζοταν αλλά θα ανέβαινε. Πάντως προτιμώ τις κουλούρες εξ αρχής πάρα από αυτή την πρόσκαιρη χαρά και μετά στα πατώματα... 

Για να στο είπε ο γιατρός κάτι ξέρει κορίτσι μου.. κάνε λιγη υπομονή μέχρι την επόμενη.. μεθαύριο θα πας;

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Εμένα για τον σύζυγο δε μου είπε τίποτα..  Μόνο αντιβίωση και χάπια προβιοτικά για εμένα 

Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει ποσα προτείνει να βάλω (1 η 2)

Πόσο χρονών είσαι;; Και τι ποιότητας είναι τα έμβρυα σου;; 

πρίν από 30 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ρε γαμωτο 

Καλά περίμενε βέβαια να δεις 

Αλλά τα έχετε ψάξει όλα;

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Γιατί ρε γαμωτο 

Αλλά τα έχετε ψάξει όλα;

Είμαι 33 και είναι 2AB, 3BB και 3BC. 7 ωοληψιες με φυσικό τροποποιημένο κύκλο έκανα, με το ζόρι τα μάζεψα.

1 hour ago, Eternity είπε:

Αχ σε παρακαλώ μην απελπίζεσαι. Περίμενε λίγο το τελικό αποτέλεσμα και έχε πίστη. Εχουμε διαβάσει πολλά εδώ μέσα που μας έχουν δώσει δύναμη. Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια.  ❤️

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Χαχαχα δεν πειράζει είναι για καλό. 
Κριμα μωρέ αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Εμένα είναι η δεύτερη μεταφορα αυτή που πέτυχε τώρα. 
και μένα στην αρχή αυτά μου είπε αλλά το αλλάξαμε σε κολπικά. Από τον κόλπο απορροφούνται καλύτερα από τον οργανισμό και σε γρήγορο χρόνο. Εγώ από το κόλπο έβαζα της Eva intima biolact ovules, gynobiome, το multi flora plus και το Eva intima lactic ovules. 

Ναι υπομονη για καλό ειναι εξάλλου τόση υπομονη κάνουνε σ αυτό το ταξίδι!Βλέπω τα κοριτσια τα πάνε καλά με τα γαλοκτομικα,εγώ δυστυχώς δεν τα τρώω καθολου.Λες να πάρω κ κολπικά μαζι;Νομίζω για καλό θα ειναι.

2 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Ειναι πολυ καλα αυτα τα προβιοτικα. Εγω επαιρνα αυτα και προσπαθουσα οσο μπορουσα να τρωω γιαουρτια να πινω κεφιρ κτλ. Απο 45% πηγα τους γαλακτοβακιλλους στο 80% και με αντιβιωση φυσικα! Καλη επιτυχια! 

Εγώ δεν τρωω καθόλου ούτε πίνω ότι έχει σχεση με γαλακτοκομικά.Μπράβο πολύ καλό νούμερο.

1 hour ago, Ellidr είπε:

Γιατί ρε γαμωτο 

Αλλά τα έχετε ψάξει όλα;

Είμαι 44 όμως τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα από 42,5 έως 43 χρόνων. Έβαλα 3 βλαστοκυστες που τις είχαν καταψύξει ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΒ και 2ΒΒ. Στην 5ΑΑ ήλπιζα. Έχω ιστορικό αποβολών αλλά πλέον είναι και η ηλικία. Όμως όταν βάζεις 5ΑΑ βλαστοκύστη, παίζει ρόλο η ηλικία? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Είμαι 44 όμως τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα από 42,5 έως 43 χρόνων. Έβαλα 3 βλαστοκυστες που τις είχαν καταψύξει ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΒ και 2ΒΒ. Στην 5ΑΑ ήλπιζα. Έχω ιστορικό αποβολών αλλά πλέον είναι και η ηλικία. Όμως όταν βάζεις 5ΑΑ βλαστοκύστη, παίζει ρόλο η ηλικία? 

Είναι άριστη η αλήθεια είναι 5 αα

Η .μήτρα σου όλα καλά;; Το ενδομήτριο; 

Βέβαια μη προδικαζουμε έτσι;

πρίν από 51 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι υπομονη για καλό ειναι εξάλλου τόση υπομονη κάνουνε σ αυτό το ταξίδι!Βλέπω τα κοριτσια τα πάνε καλά με τα γαλοκτομικα,εγώ δυστυχώς δεν τα τρώω καθολου.Λες να πάρω κ κολπικά μαζι;Νομίζω για καλό θα ειναι.

Εγώ δεν τρωω καθόλου ούτε πίνω ότι έχει σχεση με γαλακτοκομικά.Μπράβο πολύ καλό νούμερο.

Ναι πες τον γιατρό σου και για κολπικά. Καλό θα κάνεις σίγουρα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Αλήθεια τα έμβρυα είναι εξαιρετικά! Ειδες, τα δικά μου δεν ειναι καλης ποιοτητας! πράγμα που σημαίνει πως στη χειρότερη περίπτωση (την οποία απεύχομαι), θα καταφερεις αν το θελησεις και άλλη καλή ωοληψια. Για την ιστορία, η μητέρα μου έμεινε έγκυος την αδελφη μου στα 45 όποτε ανάλογα τον οργανισμό age is just a number.

Σε παρακαλώ μη προδικάζεις όπως πολύ σωστά λένε και τα κορίτσια. Περίμενε να δεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου. 

πρίν από 22 λεπτά , Ellidr είπε:

Είναι άριστη η αλήθεια είναι 5 αα

Η .μήτρα σου όλα καλά;; Το ενδομήτριο; 

Βέβαια μη προδικαζουμε έτσι;

Είχα κάνει υστεροσκοπηση και prp ενδομητριου γιατί δε μεγαλώνε πολύ. Σε τι να ελπίζω? Ούτε 1 στο εκατομμύριο 

πρίν από 55 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς παίζει ρόλο. Η βαθμολογία της βλαστοκυστης είναι αυτό που μπορούν να δουν οι εμβρυολογοι, μια άριστη σημαίνει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι υγιής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι, μόνο ο προεμφυτευτικος το δείχνει αυτό. Και εκεί έχουμε δει πολλές φορές άριστες βλαστοκυστες με χρωμοσωμικες ανωμαλίες και λιγότερο καλές υγιής. Πάντως ισχύει αυτό που σου είπε, αν έπιασες δυο μωράκια και το ένα σταμάτησε την ανάπτυξη σου στην αρχή η χοριακή φαίνεται να πέφτει. Εγώ θα στο ευχηθώ ολόψυχα να γίνει το θαυματακι.

πρίν από 39 λεπτά , Eternity είπε:

Είχα κάνει υστεροσκοπηση και prp ενδομητριου γιατί δε μεγαλώνε πολύ. Σε τι να ελπίζω? Ούτε 1 στο εκατομμύριο 

Εξέταση για μικροβίωμα έχεις κάνει να δεις κάτι πόσο είναι υγιές το περιβάλλον της μήτρας ;;; 

Just now, Ellidr είπε:

Εξέταση για μικροβίωμα έχεις κάνει να δεις κάτι πόσο είναι υγιές το περιβάλλον της μήτρας ;;; 

Στην υστεροσκοπηση δε φαίνεται 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...