Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Ellidr είπε:

Είναι άριστη η αλήθεια είναι 5 αα

Η .μήτρα σου όλα καλά;; Το ενδομήτριο; 

Βέβαια μη προδικαζουμε έτσι;

Είχα κάνει υστεροσκοπηση και prp ενδομητριου γιατί δε μεγαλώνε πολύ. Σε τι να ελπίζω? Ούτε 1 στο εκατομμύριο 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%. 

Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι. 

Σε ευχαριστώ πολύ! 😊 Μακάρι ! Εκτός από τα προβιοτικά σε χάπια και αντιβίωση έκανες κάτι άλλο; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 😊 Μακάρι ! Εκτός από τα προβιοτικά σε χάπια και αντιβίωση έκανες κάτι άλλο; 

Μπορείς να πάρεις κ κολπικά προβιοτικα που λειτουργούν περισσότερο σε αυτές τις περιοχες. Κ μπορείς ταυτόχρονα να περνεις Κ φυσικά προβιοτικα κεφίρ κτλ. 

12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα  να σου πω την εμπειρία μου στην πρώτη εξωσωματική απέτυχα 

Πριν την δεύτερη έκανα τη εξέταση για τα μικρόβια της μήτρας 

76% εντεροκοκκο πήρα αγωγή ένα μήνα και έκανα τον επόμενο μηνα την έμβρυο μεταφορά η ωοληψια είχε προηγηθεί , δεν επανέλαβα την εξέταση όπως μου είπε ο γιατρός 

Και τώρα η κόρη μου είναι δύο χρόνων 

Ελπίζω να σε καθησύχασα  λιγο

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%. 

Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι. 

Καλημέρα @Katker μου τι κάνεις εσύ,πως είσαι;Ναι θα πάρω αντιβίωση κ προβιοτικά για 21 ημέρες κ ελπίζω οτι θα στρώσει.(Μου είπε να πάρει κ ο σύντροφος μ αντιβίωση εσάς σας ειπε έτσι;)Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να βρεθεί κάτι στο μικροβιωμα(όχι κακό βέβαια)για να αποδώσω λίγο τις ευθύνες στη μη εμφύτευση κ τις 3 φορές παίρνοντας 0 χοριακη.Δεν ξερω εάν σκεφτομαι λάθος.Τώρα βεβαια με βλέπω να προχωράω  σε μεταφορά με την νέα χρονια κ ήθελα τόσο πολύ πιο σύντομα.Εσυ με τι ποσοστό προχώρησες τελικά;

πρίν από 6 λεπτά , Ellidr είπε:

76% εντεροκοκκο πήρα αγωγή ένα μήνα και έκανα τον επόμενο μηνα την έμβρυο μεταφορά η ωοληψια είχε προηγηθεί , δεν επανέλαβα την εξέταση όπως μου είπε ο γιατρός 

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ. Με καθησύχασες ναι. Σκέφτομαι πως ισως σου έδωσε παραπάνω μέρες αντιβίωση γιατί ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό. Με μόνο 3 βλαστοκυστες πρέπει να έχω όσο πιο πολλές πιθανότητες γίνεται όποτε πρέπει να είναι όλα καλά πριν ξεκινήσω, όποτε καταλαβαινεις..Να σου ζήσει η κορούλα σου ☺️

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ. Με καθησύχασες ναι. Σκέφτομαι πως ισως σου έδωσε παραπάνω μέρες αντιβίωση γιατί ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό. Με μόνο 3 βλαστοκυστες πρέπει να έχω όσο πιο πολλές πιθανότητες γίνεται όποτε πρέπει να είναι όλα καλά πριν ξεκινήσω, όποτε καταλαβαινεις..Να σου ζήσει η κορούλα σου ☺️

Αντιβίωση πήρα για δύο εβδομάδες δύο αντιβιωσεις μάλιστα 

Και ο άντρας μου μια βδομάδα 

Επίσης προβιοτικα κολπικά καθημερινά 

Και την έμβρυο μεταφορά την κ αμέ στον επόμενο κύκλο με τρία έμβρυα άριστης ποιότητας 

Μάλιστα του είχα πει θα τα βάλουμε και τα τρία ;; Και μου λέει στην ηλικία σου ναι και τα τρία 

(Ο γλυκούλης ) Ήμουν 40 στα 41

πρίν από 18 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλημέρα!! Να σου ζήσει η κορούλα σου!! Κι εμένα με καθησύχασες μιας και έχω άγχος εάν θα είχε αποτέλεσμα η θεραπεία. Εμένα μου έδωσε 24 ημερες αντιβιωσεις και 20 ημέρες προβιοτικα (υπόθετα και από το στόμα).

πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ έπαιρνα προβιοτικά από τον κόλπο μόνο. Και σε όσα φαγητά μπορούσα. Πχ πρόβειο γιαούρτι φουλ, κεφιρ, cottage ,ξινό λάχανο. 

πρίν από 43 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλημέρα @Katker μου τι κάνεις εσύ,πως είσαι;Ναι θα πάρω αντιβίωση κ προβιοτικά για 21 ημέρες κ ελπίζω οτι θα στρώσει.(Μου είπε να πάρει κ ο σύντροφος μ αντιβίωση εσάς σας ειπε έτσι;)Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να βρεθεί κάτι στο μικροβιωμα(όχι κακό βέβαια)για να αποδώσω λίγο τις ευθύνες στη μη εμφύτευση κ τις 3 φορές παίρνοντας 0 χοριακη.Δεν ξερω εάν σκεφτομαι λάθος.Τώρα βεβαια με βλέπω να προχωράω  σε μεταφορά με την νέα χρονια κ ήθελα τόσο πολύ πιο σύντομα.Εσυ με τι ποσοστό προχώρησες τελικά;

Καλά είμαι και εγώ περιμένω να έρθει η Τρίτη να ξανά κάνω υπέρηχο να δούμε πως πάμε. 🫶🏻 οχι για τον σύζυγό μου δεν έδωσε κάτι φυσικά μας είπε σε περίπτωση επαφής μόνο με προφυλάξεις. Κάνατε 3 εμβρυομεταφορες και δεν είχατε κάνει εξέταση για το μικροβιωμα σε καμία μεταφορά; Εγώ στα 69% προχώρησα ο γιατρός μου είπε ότι από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει οπότε κάναμε την εμβρυομεταφορά και έπιασε. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , Ellidr είπε:

Αντιβίωση πήρα για δύο εβδομάδες δύο αντιβιωσεις μάλιστα 

Και ο άντρας μου μια βδομάδα 

Επίσης προβιοτικα κολπικά καθημερινά 

Και την έμβρυο μεταφορά την κ αμέ στον επόμενο κύκλο με τρία έμβρυα άριστης ποιότητας 

Μάλιστα του είχα πει θα τα βάλουμε και τα τρία ;; Και μου λέει στην ηλικία σου ναι και τα τρία 

(Ο γλυκούλης ) Ήμουν 40 στα 41

Εμένα για τον σύζυγο δε μου είπε τίποτα..  Μόνο αντιβίωση και χάπια προβιοτικά για εμένα 

Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει ποσα προτείνει να βάλω (1 η 2)

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα για τον σύζυγο δε μου είπε τίποτα..  Μόνο αντιβίωση και χάπια προβιοτικά για εμένα 

Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει ποσα προτείνει να βάλω (1 η 2)

Να ρωτήσεις Κ για κολπικά οπωσδήποτε γιατί από το στόμα δεν είναι το ίδιο . 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Katker είπε:

Εγώ έπαιρνα προβιοτικά από τον κόλπο μόνο. Και σε όσα φαγητά μπορούσα. Πχ πρόβειο γιαούρτι φουλ, κεφιρ, cottage ,ξινό λάχανο. 

Καλά είμαι και εγώ περιμένω να έρθει η Τρίτη να ξανά κάνω υπέρηχο να δούμε πως πάμε. 🫶🏻 οχι για τον σύζυγό μου δεν έδωσε κάτι φυσικά μας είπε σε περίπτωση επαφής μόνο με προφυλάξεις. Κάνατε 3 εμβρυομεταφορες και δεν είχατε κάνει εξέταση για το μικροβιωμα σε καμία μεταφορά; Εγώ στα 69% προχώρησα ο γιατρός μου είπε ότι από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει οπότε κάναμε την εμβρυομεταφορά και έπιασε. 

Όλα καλά θα ειναι βρε!!Εμας ειπε για 21 ημέρες αποχή!Αστα πάει το σεξακι χαχαχα.Ναι δεν είχαμε κάνει κ εγώ πες δεν τον ήξερα μετά ψάχτηκα,ρώτησα κ του ειπα.Αυτος δεν μ ειχε πει τπτ.Τι να πω τσάμπα κ οι 3 μεταφορές κ με άριστες βλαστοκυστες!Εσενα η 2 μεταφορά ειναι;

Just now, Supergirl87 είπε:

Όλα καλά θα ειναι βρε!!Εμας ειπε για 21 ημέρες αποχή!Αστα πάει το σεξακι χαχαχα.Ναι δεν είχαμε κάνει κ εγώ πες δεν τον ήξερα μετά ψάχτηκα,ρώτησα κ του ειπα.Αυτος δεν μ ειχε πει τπτ.Τι να πω τσάμπα κ οι 3 μεταφορές κ με άριστες βλαστοκυστες!Εσενα η 2 μεταφορά ειναι;

Κοριτσια εμενα μονο απο το στομα μου ειπε οχι κολπικά!Τα intimeo θα παρω.

1 hour ago, MK2012 είπε:

Θεωρώ μαζί με κολπικα υποθέτα γαλακτοβακιλων είναι καλύτερα. Ρώτα κ τον γιατρό σου βεβαια.

πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ειναι πολυ καλα αυτα τα προβιοτικα. Εγω επαιρνα αυτα και προσπαθουσα οσο μπορουσα να τρωω γιαουρτια να πινω κεφιρ κτλ. Απο 45% πηγα τους γαλακτοβακιλλους στο 80% και με αντιβιωση φυσικα! Καλη επιτυχια! 

πρίν από 32 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Χαχαχα δεν πειράζει είναι για καλό. 
Κριμα μωρέ αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Εμένα είναι η δεύτερη μεταφορα αυτή που πέτυχε τώρα. 
και μένα στην αρχή αυτά μου είπε αλλά το αλλάξαμε σε κολπικά. Από τον κόλπο απορροφούνται καλύτερα από τον οργανισμό και σε γρήγορο χρόνο. Εγώ από το κόλπο έβαζα της Eva intima biolact ovules, gynobiome, το multi flora plus και το Eva intima lactic ovules. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...