Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Όλα καλά θα ειναι βρε!!Εμας ειπε για 21 ημέρες αποχή!Αστα πάει το σεξακι χαχαχα.Ναι δεν είχαμε κάνει κ εγώ πες δεν τον ήξερα μετά ψάχτηκα,ρώτησα κ του ειπα.Αυτος δεν μ ειχε πει τπτ.Τι να πω τσάμπα κ οι 3 μεταφορές κ με άριστες βλαστοκυστες!Εσενα η 2 μεταφορά ειναι;

Κοριτσια εμενα μονο απο το στομα μου ειπε οχι κολπικά!Τα intimeo θα παρω.

Ειναι πολυ καλα αυτα τα προβιοτικα. Εγω επαιρνα αυτα και προσπαθουσα οσο μπορουσα να τρωω γιαουρτια να πινω κεφιρ κτλ. Απο 45% πηγα τους γαλακτοβακιλλους στο 80% και με αντιβιωση φυσικα! Καλη επιτυχια! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Διαφημίσεις

1 hour ago, rainbow_24 είπε:

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Αχ αυτή η αναμονή.. εμείς από τον Απρίλιο περιμένουμε, κοντεύει να λήξει το χαρτί της Επιτροπής και ακόμα ούτε απ έξω.. @rainbow_24Κουράγιο και να προσέχεις! Σου είπε μήπως από τι προκλήθηκε η ενδομητρίτιδα; Είχες συμπτώματα ή είναι από τις κλασικές στην υπογονιμότητα περιπτώσεις που για άλλο πας και σου βγαίνει κάτι άλλο (που δεν ήξερες καν τι είναι) με το ψάξιμο; Το θετικό που βρίσκω είναι ότι είδαν κάτι, κάτι που αντιμετωπίζεται και ίσως αυτό να σου δίνει ελπίδα από το να είχες κάποια δυσάρεστη εμπειρία ενώ μπορούσε να προληφθεί! 

πρίν από 6 λεπτά , Cristina93 είπε:

Αχ αυτή η αναμονή.. εμείς από τον Απρίλιο περιμένουμε, κοντεύει να λήξει το χαρτί της Επιτροπής και ακόμα ούτε απ έξω.. @rainbow_24Κουράγιο και να προσέχεις! Σου είπε μήπως από τι προκλήθηκε η ενδομητρίτιδα; Είχες συμπτώματα ή είναι από τις κλασικές στην υπογονιμότητα περιπτώσεις που για άλλο πας και σου βγαίνει κάτι άλλο (που δεν ήξερες καν τι είναι) με το ψάξιμο; 

Δεν είχα καθόλου συμπτώματα και η ενδοσκόπηση έδειξε καλή εικόνα της μήτρας. Μόνο από τη βιοψία φάνηκε.

Εύχομαι και σε σένα υπομονή και καλή τύχη, η επόμενη προσπάθεια να είναι και η τυχερή! 👌

Βγήκαν τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα και μου είπε ο γιατρός ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για αυτό. Θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη έμβρυομεταφορά μέσα στον Δεκέμβρη!😊 Είναι 90% φυσιολογική μικροχλωρίδα γράφει και δεν ανιχνεύτηκε κάποιο μικρόβιο. Μόλις αδιαθετήσω θα τους πάρω τηλέφωνο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 5
  • Ευχή 2

2 ώρες πρίν, rainbow_24 είπε:

Καλησπέρα! 

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Με 9 χρόνια θεωρώ θα είσαι εντάξει, οι αναρρωτικες θα αρκούν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια μου όμορφα!Πήρα σήμερα τ αποτελέσματα για το μικροβιωμα κ βρέθηκε τελικα ψεύτο μονάδα σε ποσοστό πολύ αυξημένο 71% κ φυσιολογική μικροχλωριδα 29%.Θα παρω αντιβίωση για 21 ημερες κ προβιοτικά.Ξέρει κανεις τπτ για αυτο το μικρόβιο;Επισης μπορεί να οφείλετε για τις αποτυχημένες εμφυτευσεις πιστεύετε;Καθε απαντηση βοήθεια θα είναι.

1 hour ago, Alex@ είπε:

Με 9 χρόνια θεωρώ θα είσαι εντάξει, οι αναρρωτικες θα 

πρίν από 17 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου όμορφα!Πήρα σήμερα τ αποτελέσματα για το μικροβιωμα κ βρέθηκε τελικα ψεύτο μονάδα σε ποσοστό πολύ αυξημένο 71% κ φυσιολογική μικροχλωριδα 29%.Θα παρω αντιβίωση για 21 ημερες κ προβιοτικά.Ξέρει κανεις τπτ για αυτο το μικρόβιο;Επισης μπορεί να οφείλετε για τις αποτυχημένες εμφυτευσεις πιστεύετε;Καθε απαντηση βοήθεια θα είναι.

Το θέμα δεν είναι το μικρόβιο το θέμα είναι ότι έχει διαταραχθεί η φυσιολογική χλωρίδα . Όλα τα μικρόβια βρίσκονται μέσα στην μήτρα  αλλά όταν διαταρασετε η φυσιολογική χλωρίδα εμποδίζει την σύλληψη γιατί στην ουσία η άμυνα του οργανισμού δεν λειτουργεί σωστά. Κ το έδαφος της μήτρας δεν είναι πρόσφορο. 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το θέμα δεν είναι το μικρόβιο το θέμα είναι ότι έχει διαταραχθεί η φυσιολογική χλωρίδα . Όλα τα μικρόβια βρίσκονται μέσα στην μήτρα  αλλά όταν διαταρασετε η φυσιολογική χλωρίδα εμποδίζει την σύλληψη γιατί στην ουσία η άμυνα του οργανισμού δεν λειτουργεί σωστά. Κ το έδαφος της μήτρας δεν είναι πρόσφορο. 

Σ ευχαριστω Λινά μου για την απάντηση.Να υποθέσω ότι με την αντιβίωση κ τα προβιοτικά θα επανέλθει σωστά;Δεν μίλησα με τον γιατρό σήμερα αλλά με την μαία κ δεν μου είπε πολλά.

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα! Έχεις προχωρήσει με την μεταφορά? Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε μην αγχώνεσαι. Εύχομαι καλά αποτελέσματα! 🤞

9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%. 

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...