Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Εδώ και 3 μέρες πονάω το βράδυ στο έντερο κάτω αριστερά και μου είπε η μαία να πάρω το nujol oil.Το έχει πάρει καμία; κάνει δουλειά;

Κι εσύ τα ίδια ε?Εγω ρώτησα το γιατρό και μου είπε το effecol. Εγώ από την εμβρυομεταφορα, δηλαδή εδώ και 12 περίπου ημέρες έχω πάει 2 φορές τουαλέτα. Εχω πόνο ψηλά αριστερά, όχι τόσο χαμηλά και κάτι γουργουρητα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπήκα να δω τις εικόνες του υπερηχου, το ένα λέει 176 κ το 2ο 172 αλλά δεν μας είπε κάτι ανησυχητικό. Σου είπε που μπορεί να οφείλεται;

Οχι δεν μας ανησυχεί τόσο που ήταν υψηλοί θα μας ανησυχούσε αν ήταν κάτω από 170. Θα το δούμε πως θα είναι είπε και την επόμενη φορά. Εμένα αυτό που με ανησύχησε είναι ότι έλεγξε τις αρτηρίες που δίνουν αίμα στα έμβρυα (αν τα λέω και σωστά, κάπως έτσι μου τα είπε) ότι η ροή είναι χαμηλή θα πρέπει να είναι είπε στα 750. Αλλά είναι ακόμα και αρχή μου είπε ότι 8/10 σε αυτή τη βδομάδα που ήμουν εγώ δηλαδή στις 8 έτσι είναι. Απλά θέλει να το παρακολουθεί από νωρίς για να το βοηθήσουμε με φάρμακα αν χρειαστεί. 

πρίν από 15 λεπτά , Katker είπε:

Οχι δεν μας ανησυχεί τόσο που ήταν υψηλοί θα μας ανησυχούσε αν ήταν κάτω από 170. Θα το δούμε πως θα είναι είπε και την επόμενη φορά. Εμένα αυτό που με ανησύχησε είναι ότι έλεγξε τις αρτηρίες που δίνουν αίμα στα έμβρυα (αν τα λέω και σωστά, κάπως έτσι μου τα είπε) ότι η ροή είναι χαμηλή θα πρέπει να είναι είπε στα 750. Αλλά είναι ακόμα και αρχή μου είπε ότι 8/10 σε αυτή τη βδομάδα που ήμουν εγώ δηλαδή στις 8 έτσι είναι. Απλά θέλει να το παρακολουθεί από νωρίς για να το βοηθήσουμε με φάρμακα αν χρειαστεί. 

Δεν ήξερα ότι βλέπουν τέτοιες λεπτομέρειες στον απλό υπέρηχο.  Όλα καλά θα είναι!! Πότε θα ξαναπάς;;;

πρίν από 29 λεπτά , Eternity είπε:

Αν κ το ανέβασα θέλει λέει έγκριση από τους διαχειριστές, ίσως γτ είναι μεγάλο το κείμενο.

Διάβασε την παράγραφο 3 του άρθρου 53 του ν.3528/2007

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Alex@ είπε:

Δεν ήξερα ότι βλέπουν τέτοιες λεπτομέρειες στον απλό υπέρηχο.  Όλα καλά θα είναι!! Πότε θα ξαναπάς;;;

Την τρίτη τώρα έχω ραντεβού. Κάθε δύο βδομαδες με βλέπει. Η αυχενική με αγχώνει γιατί πρώτη φορά που έμεινα έγκυος φυσιολογικά στην αυχενική μάθαμε ότι δεν ζει το εμβρυακι. Και όσο πλησιάζει όλο και με αγχώνει αυτό. Αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξη. 🤞🏻

• Ευχή 3

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ κορίτσι μου υπομονή, πάνε πάρε και αυτό που σε είπε η μαία ίσως βοηθήσει, μην ταλαιπώρησε 

Για τη δυσκοιλιοτητα, επίσης βοηθαει και το αβοκαντο και λιναροσπορος κοπανιστος
η αυχιενική ειναι σημαντική εξέταση, ειναι το πρωτο μαξιλαρακι

• Μου αρέσει 1

On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...