Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Μη μου λες τέτοια!!! 😂 Ας έρθει η Παρασκευή να κάνω την επαναληπτική με το καλό και έχουμε μέχρι τον 4ο!!! Θα κάνω διαλογισμό!!! Χαχαα

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

πρίν από 21 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια γεια σας..! Πηρα τα αποτελεσματα της καλλιεργειας ουρων. Ειναι πεντακαθαρη..!!

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

• Ευχή 1

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Θα σου πω τώρα κάτι που μπορεί και να μην με πιστέψεις (και με το δίκιο σου) αλλά: μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα καλά θα πάνε το ευχόμαστε όλες μας από την καρδιά μας... εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν βλέπεις την χοριακή ή ακόμα χειρότερα σάκο, καρδιά κλπ και ξαφνικά το όνειρο σταματάει εκεί δεν είναι εύκολο, δεν το ξεπερνάς ποτέ το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά. ΑΛΛΑ πρέπει να βλέπουμε και το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα 🌈
Στείλε μας λοιπόν άπειρη μπεμπεδόσκονη, στα κορίτσια που πάνε για εμφύτευση ή που τα έχουν παγωτίνια και περιμένουν και σε εμάς που ακόμα μαζεύουμε εμβρυάκια και όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ε που θα πάει το ρημάδι θα στρώσει! Βλέπουμε εσάς που τα καταφέρατε και παίρνουμε δύναμη κι εμείς. ❤️ 

ΥΓ εντωμεταξύ αύριο είναι Παρασκευή έτσι; 😁

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα! Μπράβο σου! Άντε με το καλό και τα επόμενα σου βήματα όποια και αν αποφασίσεις ❤️ 

Την επόμενη Παρασκευή έχω ραντεβού,όχι αυριο.Αλλες 8μερες αναμονής δλδ.Τη Δευτέρα που πήγα στην κλινική,είδαμε σάκο,μου είπε ο γιατρός πως έχει καλο σχήμα,αλλά δεν είδαμε λεκιθικο,δεν ήθελε να μου πιέσει την κοιλιά κιόλας και έτσι δεν φάνηκε κάτι..Ε και αγχώθηκα πολύ που δεν είδαμε λεκιθικο,φοβάμαι πολύ.Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια,εύχομαι σε όλες πολλά μωράκια❤️

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 5
  • Ευχή 5

πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Την επόμενη Παρασκευή έχω ραντεβού,όχι αυριο.Αλλες 8μερες αναμονής δλδ.Τη Δευτέρα που πήγα στην κλινική,είδαμε σάκο,μου είπε ο γιατρός πως έχει καλο σχήμα,αλλά δεν είδαμε λεκιθικο,δεν ήθελε να μου πιέσει την κοιλιά κιόλας και έτσι δεν φάνηκε κάτι..Ε και αγχώθηκα πολύ που δεν είδαμε λεκιθικο,φοβάμαι πολύ.Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια,εύχομαι σε όλες πολλά μωράκια❤️

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

• Ευχή 1

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

Καλησπέρα και σε σένα😊Λεκιθικο είδατε εσείς?Εμάς δε φάνηκε κάτι καθαρά..Ο υπέρηχος έδειξε 5+1 τη Δευτέρα,εσείς?Σχετικά με τα συμπτώματα,εγώ έχω ευαισθησία με τις αναγουλες και τους εμετούς,σκέψου ότι στην κόρη μου έκανα εμετούς από την αρχη μέχρι τη μέρα που γέννησα.Να μην ανησυχείς,πολλές γυναίκες δεν έχουν τπτ και όλα πάνε σούπερ❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...