Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Korinaaaa είπε:

Καλησπέρααααααα.Πηρα την απάντηση της πρώτης χοριακης και το νούμερο αυτής 260.50🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Κλαίω όλη την ώρα. Δεν τα πιστεύω 🥳🥳🥳🥳🥳

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου ... τέλειο νούμερο, τέλος το άγχος από σήμερα 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Τελεια τελεια! Ωραια Χριστουγεννα θα κανετε!! Κο εγω εχω ζηλεψει και θελω να τα βαλω τωρα! Το ενδομητριο ηταν αριστο! Ειναι κατι που με αγχωνει.. δεν ξερω αν θα εχω καλο γιατι εχω μεγαλωσει κι αλλο! Την προηγουμενη φορα ειχα φτασει 9.2 και ξεκινησα. 7 με 10 ειναι οκ με κρυοσυντηρημενα. Αντε τωρα παλι βημα βημα.. κι ολα καλα. Προς το παρον.. συνειδητοποιησε το! Ποσο χαιρομαι.. λες και επιασα εγω!😂

Μη σε αγχωνει το ενδομήτριο νομίζω ήταν γύρω στο 7.5 το δικό μου όταν κάναμε την έμβρυο μεταφορά εμένα δε πάει παραπάνω και κ Υ είπε ο γιατρός μια χαρά είναι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ellidr είπε:

Μη σε αγχωνει το ενδομήτριο νομίζω ήταν γύρω στο 7.5 το δικό μου όταν κάναμε την έμβρυο μεταφορά εμένα δε πάει παραπάνω και κ Υ είπε ο γιατρός μια χαρά είναι 

Καλησπέρα και μένα το ενδομητριο μικρούλη ήταν όπως της @ellidr και προχωρήσαμε σε εμβρυομεταφορα χθες ,μην σ αγχωνει καθόλου @Makelen και προχωρααααα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Χαχχαα σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια!!! 9.2 είναι πολύ καλό για μεταφορά και με τη βοήθεια των φαρμάκων θα τα πας μια χαρά και τωρα!!! Μακάρι να κάνουμε όλοι όμορφα Χριστούγεννα με υγεία! Είμαι ακόμη συγκρατημένη μέχρι να δω ότι εξελίσσονται όλα όπως πρέπει!!! Πότε σκέφτεσαι για μεταφορά;;

Ειχα προγραμματισει να τα βαλω με την περιοδο του Ιανουαριου. Εχθες ομως συζητησαμε το ενδεχομενο να τα βαλουμε τωρα, με την περιοδο του Νοεμβριου (μαλλον 25 αδιαθετω). ΟΜΩΣ εκκρεμει μια καλλιεργεια ουρων, την οποια εκανα σημερα κ τα αποτεκεσματα βγαινουν αυριο. Ειναι πιθανο να χρειαστω αντιβιωση. Οποτε παιζει να μην προλαβω να την κανω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Ellidr είπε:

Κι εμένα στον τελευταίο έλεγχο ούτε 8 ήταν και ξεκίνησα την προετοιμασία. Πάνω από 7,5 θαρρώ το θέλουν.

• Μου αρέσει 1

Με αφορμή τα προηγούμενα μηνύματα με την @Eternityθέλω να πω πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όμως όλες εδώ περνάμε τα ίδια! Ο πανικος δεν βοηθάει πουθενά παρόλο που το γράφω εγω..ένας άνθρωπος φουλ αγχωδης.. αλλά επειδή είμαι έτσι ποτέ δεν βοήθησα τον εαυτό μου με τον πανικό στο τελος. Καθώς πήρα σήμερα τη θετική χοριακη όσο κι αν ψάχνουμε για σημάδια η συμπτώματα πραγματικά δεν υπαρχουν.. κάποτε τα έψαχνα κι εγώ..παρα πολύ σε σημείο παρανοιας. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να το αποφύγουμε να ψάχνουμε είναι στο dna μας χαχαχα αλλά ας είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ήρεμες μπορούμε για να βοηθήσουμε τα μπεμπακια μας να γατζωθουν. Εμείς μιλήσαμε προσωπικά με το κορίτσι εντάξει τσακώθηκαμε και ηρεμήσαμε 😂 πλάκα κάνω εννοείται!!! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Με αφορμή τα προηγούμενα μηνύματα με την @Eternityθέλω να πω πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όμως όλες εδώ περνάμε τα ίδια! Ο πανικος δεν βοηθάει πουθενά παρόλο που το γράφω εγω..ένας άνθρωπος φουλ αγχωδης.. αλλά επειδή είμαι έτσι ποτέ δεν βοήθησα τον εαυτό μου με τον πανικό στο τελος. Καθώς πήρα σήμερα τη θετική χοριακη όσο κι αν ψάχνουμε για σημάδια η συμπτώματα πραγματικά δεν υπαρχουν.. κάποτε τα έψαχνα κι εγώ..παρα πολύ σε σημείο παρανοιας. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να το αποφύγουμε να ψάχνουμε είναι στο dna μας χαχαχα αλλά ας είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ήρεμες μπορούμε για να βοηθήσουμε τα μπεμπακια μας να γατζωθουν. Εμείς μιλήσαμε προσωπικά με το κορίτσι εντάξει τσακώθηκαμε και ηρεμήσαμε 😂 πλάκα κάνω εννοείται!!! 

Αχ καλέ αν είναι για να ξεμαλλιαστειτε πείτε και εμένα για να ηρεμήσω λίγο, χαχαχαχα ,εννοείτε πλάκα, οκ υπήρξε μια ένταση αλλά όλα οκ ,το θεμα ειναι να ειναι καλά το κορίτσι @Eternity και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε και εγω στην ιδια φαση της αναμονης ειμαι και εχω τρελαθει οπως και εσυ @Eternity που να δεις η @Lila86Lila86πως ηταν την προηγουμενη βδομαδα χαχαχαχα.... ητεμια κοριτσια μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ειχα προγραμματισει να τα βαλω με την περιοδο του Ιανουαριου. Εχθες ομως συζητησαμε το ενδεχομενο να τα βαλουμε τωρα, με την περιοδο του Νοεμβριου (μαλλον 25 αδιαθετω). ΟΜΩΣ εκκρεμει μια καλλιεργεια ουρων, την οποια εκανα σημερα κ τα αποτεκεσματα βγαινουν αυριο. Ειναι πιθανο να χρειαστω αντιβιωση. Οποτε παιζει να μην προλαβω να την κανω!

Κι εγώ πάνω από 7μιση έχω ακούσει ότι είναι καλό και προχωράς κανονικά! Δες τα αποτελέσματα σου αύριο και πότε δεν ξέρεις.. ελπίζω να μη χρειαστείς αντιβίωση και να προχωρήσεις αυτό το μήνα και να χεις κι εσύ το χριστουγεννιάτικο δωράκι σου 🙂

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Κι εμένα στον τελευταίο έλεγχο ούτε 8 ήταν και ξεκίνησα την προετοιμασία. Πάνω από 7,5 θαρρώ το θέλουν.

Πάνω από έξι κορίτσια μου το θέλουν σίγουρα γιατί τα ρώτησα όλα, σημασία έχει να έχει σχηματιστεί η tripleline μέσα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ καλέ αν είναι για να ξεμαλλιαστειτε πείτε και εμένα για να ηρεμήσω λίγο, χαχαχαχα ,εννοείτε πλάκα, οκ υπήρξε μια ένταση αλλά όλα οκ ,το θεμα ειναι να ειναι καλά το κορίτσι @Eternity και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε και εγω στην ιδια φαση της αναμονης ειμαι και εχω τρελαθει οπως και εσυ @Eternity που να δεις η @Lila86Lila86πως ηταν την προηγουμενη βδομαδα χαχαχαχα.... ητεμια κοριτσια μου

Ναι καλε τρελή κι εγώ δεν το συζητώ!!! Εγώ λέω να μαζευτούμε όλες σε ένα βουνό να αρχίσουμε την τσιριδα να ηρεμήσουμε 😂

• Χαχα 3

Just now, Lila86 είπε:

Ναι καλε τρελή κι εγώ δεν το συζητώ!!! Εγώ λέω να μαζευτούμε όλες σε ένα βουνό να αρχίσουμε την τσιριδα να ηρεμήσουμε 😂

Εσύ τώρα να κάτσεις στα αυγά σου ,δεν έχει βουνά 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

@Ellidr και @kate82 εχω σκαλωσει στην καλλιεργεια ουρων! Αυριο θα παρω αποτελεσματα.. αλλα εχω ψιλοενοχληση οποτε θα χρειαστω αντιβιωση μαλλον. Στο διαγνωστικο μου ειπαν οτι σε αυτη την περιπτωση παιρνεις αντιβιωση καπου 7 με 10 μερες. Ακριβως δηλαδη μεχρι την ιδια μερα περιοδου. Καλα ως εδω.. οκ. Ομως.. χρειαζεται επαναληπτικη μια εβδομαδα μετα. Εκει εγω θα ειμαι ηδη στη φαση με τα cyclacur. Η μονη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι.. να παρω κανονικα τα cyclacur.. κι αφου 7η μερα καθαριζω.. να παω 8η για επαναληπτικη καλλιεργεια κι αν ειναι καλη, να παω για πρωτο υπερηχο ενδομητριου 9η ή 10η. Κι αν ειναι ολα οκ.. να προχωρησω. Αν οχι.. να ακυρωσω.. και στην ουσια να εχω παρει μονο τσαμπα cyclacur. Εχετε εσεις κατι αλλο να προτεινετε;? (Ολα αυτα με την προυποθεση οτι θα παρω μονο 7 ή 10 μερες αντιβιωση)

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

@Ellidr και @kate82 εχω σκαλωσει στην καλλιεργεια ουρων! Αυριο θα παρω αποτελεσματα.. αλλα εχω ψιλοενοχληση οποτε θα χρειαστω αντιβιωση μαλλον. Στο διαγνωστικο μου ειπαν οτι σε αυτη την περιπτωση παιρνεις αντιβιωση καπου 7 με 10 μερες. Ακριβως δηλαδη μεχρι την ιδια μερα περιοδου. Καλα ως εδω.. οκ. Ομως.. χρειαζεται επαναληπτικη μια εβδομαδα μετα. Εκει εγω θα ειμαι ηδη στη φαση με τα cyclacur. Η μονη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι.. να παρω κανονικα τα cyclacur.. κι αφου 7η μερα καθαριζω.. να παω 8η για επαναληπτικη καλλιεργεια κι αν ειναι καλη, να παω για πρωτο υπερηχο ενδομητριου 9η ή 10η. Κι αν ειναι ολα οκ.. να προχωρησω. Αν οχι.. να ακυρωσω.. και στην ουσια να εχω παρει μονο τσαμπα cyclacur. Εχετε εσεις κατι αλλο να προτεινετε;? (Ολα αυτα με την προυποθεση οτι θα παρω μονο 7 ή 10 μερες αντιβιωση)

Πολυ καλή η σκέψη σου κι έτσι μόνο με τα σικλακουρ δεν θα φορτωθείς και πολλά! Στον γιατρό τα χεις πει η περιμενεις το αποτέλεσμα; Είχα κι εγώ ενόχληση και συχνοουρια 2 εβδομάδες πριν τη μεταφορά όμως τελικά δεν ήταν κάτι και μου χε πει ο γιατρός πως για ουρολοίμωξη είναι παραπάνω από αυτά τα συμπτώματα και τελικά όντως δεν είχα τίποτα 

Just now, Lila86 είπε:

Πολυ καλή η σκέψη σου κι έτσι μόνο με τα σικλακουρ δεν θα φορτωθείς και πολλά! Στον γιατρό τα χεις πει η περιμενεις το αποτέλεσμα; Είχα κι εγώ ενόχληση και συχνοουρια 2 εβδομάδες πριν τη μεταφορά όμως τελικά δεν ήταν κάτι και μου χε πει ο γιατρός πως για ουρολοίμωξη είναι παραπάνω από αυτά τα συμπτώματα και τελικά όντως δεν είχα τίποτα 

Τι ώρα θα τα πάρεις αύριο τα αποτελέσματα;;

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Κοριτσαρα ο γιατρος σου τι σουειπε ,σου προτρέπει να το κάνεις αυτό που ανάφερες πριν? Αν ναι τότε εννοειτε να το κάνεις, δεν γνωρίζω καθόλου περί αυτού του θέματος, το μόνο που ξέρω είναι:όταν είχα κάνει υστεροσκοπηση και χρειάστηκε να πατώ αντιβίωση μέτα, με είχαν ρωτήσει στο κέντρο ποια αντιβίωση πήρα τους είπα ποια μ είχε δώσει ο γιατρός και είπαν τέλεια αυτήν δεν μας ενοχλεί προχωράμε 

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Κι εγώ πάνω από 7μιση έχω ακούσει ότι είναι καλό και προχωράς κανονικά! Δες τα αποτελέσματα σου αύριο και πότε δεν ξέρεις.. ελπίζω να μη χρειαστείς αντιβίωση και να προχωρήσεις αυτό το μήνα και να χεις κι εσύ το χριστουγεννιάτικο δωράκι σου 🙂

Οι βλαστοκυστες που εχω να βαλω ειναι και οι δυο 4ΑΑ (Εχω κι αλλες στην κρυοσυντηρηση αλλα οχι τοσο καλες), ειχα πει στον γιατρο μου οτι θα τις βαλω με τουλαχιστον 7.5 κ πανω ενδιμητριο, για να μην τις χαραμισω! Και μου ειπε οτι θελει να ειναι πανω απο 7, αλλα οτι δεν παιζει μονο ρολο αυτο αλλα και η ιδια η εικονα του ενδομητριου (νομιζω πρεπει να ειναι 3 ζωνες ευδιακριτες.. κατι τετοιο).. κι οτι κι αυτος δεν θελει να χαραμισουμε τις βλαστοκυστες. Ωστοσο ηθελα να περασει ενα τριμηνο με καλη διατροφη.. διακοπη καπνισματος.. βιταμινες.. κτλ για να παω πιο ετοιμη. Ενω τωρα εχει περασει μονο ενας μηνας που τα ξεκινησα. Αντε και λιγο ακομα μεχρι να τα βαλω (αν παω τελικα τωρα εννοω). Λεω.. αντε.. δεν πειραζει.. Πραγματικα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο. Το σιγουρο ειναι.. οτι ειναι αγχωτικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...