Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω κάνει δυο φορές την εξέταση την πρώτη φορά το ποσοστό μου ήταν 8%  και βρέθηκε ενα μικρόβιο αλλά όχι κάτι σοβαρό!

Πήρα αγωγή 50 ημέρες και έκανα την επόμενη χωρίς να επαναλάβω την εξέταση!

αλλα δυστυχώς δεν πήγε καλά τότε!

οποτε ο γιατρός επέμενε στην επανάληψη της αλλά ήδη είχα ξεκινήσει πάλι αγωγή με προβιοτικά και το αποτέλεσμα του ποσοστού βγήκε 99,39%!

το πρόβλημα σε εμένα ήταν καθαρό το ποσοστό του μικρό βιώματος ! 🙏 

Να έχεις καλά αποτελέσματα!!! ❤️❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλά!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Το ξερω κοριτσι μου! Για αυτο ειμαστε εδω να συζητάμε, να διαφωνούμε με ηρεμια, να ανταλλάσσουμε αποψεις.. και εγω εχω λύσει πολλες απορίες εδω μεσα! Ευχομαι πραγματικα να είναι λαθος.. καταλαβαινω την αγωνια σου, κάνε υπομονη μέχρι την Παρασκευη.. 5 ημερων εβαλες;

Ναι

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

12 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο ο εμβρυολογοι που με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και θα μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσα προχώρησαν κ.τ.λ. την Τετάρτη που θα πάω να με δουν.απλα δεν έχω κάνει ξανά εμβρυομεταφορα και δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία επίσης φοβάμαι πολύ μην χρειαστεί ξανά σύντομα ωοληψια.περασα αρκετά δύσκολα 

Βλαστοκυστες θα μεταφέρεις; θα κάνεις την μεταφορά στον ίδιο κύκλο με την ωοληψία;  

Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία της μεταφοράς, τουλάχιστον όπως το έζησα εγώ, η διέγερση κ η ωοληψια πιο δύσκολο μου φάνηκε. Κανονικά θέλει να περάσει τρίμηνο από την τελευταία διέγερση κ ωοληψια για να κάνεις την επόμενη. Έτσι ξέρω δηλ. Σου εύχομαι να έχεις πολλές καλές βλαστοκυστες!

12 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Βρε κορίτσια αυτή η εμβρυομεταφορα, 6η που κάνω είναι για τρελά.... τα βλέπω όλα δίπλα ώρες ώρες, ειδικά μόλις παίρνω το utrogestan από το στόμα χάνομαι, κοντεύω να λιποθύμησω. Τη μέρα της εμβρυομεταφορας είχα τρελό πονοκέφαλο και πήρα ντεπον, δεν άντεχα. Σάββατο έκανα την εμβρυομεταφορα και σήμερα είμαι πάλι με πονοκέφαλο. Εν τω μεταξύ όταν αδιαθετω έχω είτε 5 ημέρες πριν είτε 2 τρελό πονοκέφαλο. Από τα νεύρα μου σημερα κόντεψα να μην κάνω την αντιπηκτικη γιατί η κοιλιά μου έχει γίνει ελαστική και δεν τρυπιεται με τίποτα. Γιατί να περνάμε τέτοια ταλαιπωρία? Αυτή είναι η πρόοδος της επιστήμης? Πόσες εξωσωματικες πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε? 100?

Όταν έκανα την προετοιμασία για την εμβρυομεταφορά πήρα το utrogestan από το στόμα όπως μου ειπανε για την ημερα της μεταφορας, μέχρι τότε το έπαιρνα κολπικα, χάθηκα εντελώς, είχα τετοια ζαλη που δεν έβλεπα μπροστά μου, κατέληξα να πέσω στο κρεβάτι κ κοιμήθηκα για να συνελθω, πάρε στο γιατρό κ ζητά να το παίρνεις κολπικά!!

πρίν από 48 λεπτά , Alex@ είπε:

Βλαστοκυστες θα μεταφέρεις; θα κάνεις την μεταφορά στον ίδιο κύκλο με την ωοληψία;  

Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία της μεταφοράς, τουλάχιστον όπως το έζησα εγώ, η διέγερση κ η ωοληψια πιο δύσκολο μου φάνηκε. Κανονικά θέλει να περάσει τρίμηνο από την τελευταία διέγερση κ ωοληψια για να κάνεις την επόμενη. Έτσι ξέρω δηλ. Σου εύχομαι να έχεις πολλές καλές βλαστοκυστες!

Όταν έκανα την προετοιμασία για την εμβρυομεταφορά πήρα το utrogestan από το στόμα όπως μου ειπανε για την ημερα της μεταφορας, μέχρι τότε το έπαιρνα κολπικα, χάθηκα εντελώς, είχα τετοια ζαλη που δεν έβλεπα μπροστά μου, κατέληξα να πέσω στο κρεβάτι κ κοιμήθηκα για να συνελθω, πάρε στο γιατρό κ ζητά να το παίρνεις κολπικά!!

Συγνώμη που επεμβαίνω μιλά με τον γιατρό σου για να τα πάρεις κολπικα ,είναι λογικές οι ζαλάδες και οι πονοκεφαλοι όταν τα παίρνουμε από το στομα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

alex@ και kate82 το βραδινό πλέον παίρνω μόνο από το στόμα για να μην το μπλέκω με το cyclogest. Στις αρχές δεν ήμουν τόσο χάλια. Απλά τώρα άρχισαν και οι πονοκέφαλοι και δεν ξέρω αν είναι από την προγεστερόνη ή επειδή πρόκειται να αδιαθετησω... 

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

alex@ και kate82 το βραδινό πλέον παίρνω μόνο από το στόμα για να μην το μπλέκω με το cyclogest. Στις αρχές δεν ήμουν τόσο χάλια. Απλά τώρα άρχισαν και οι πονοκέφαλοι και δεν ξέρω αν είναι από την προγεστερόνη ή επειδή πρόκειται να αδιαθετησω... 

Συγνώμη επειδή δεν παρακολούθησα όλη την συζήτηση, σε τι στάδιο είσαι??

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Βρε κορίτσι μου με συγχωρείς αλλά το Σάββατο δεν έκανες έμβρυομεταφορά; Πως θα αδιαθετησεις;; Και να μην έχεις πιασει αν δεν κόψεις τα φάρμακα δεν αδιαθετεις. Και να πω είναι η πρώτη σου φορά..αλλά μας λες είναι η 6η δεν γίνεται να μην έχεις μάθει..

Just now, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου με συγχωρείς αλλά το Σάββατο δεν έκανες έμβρυομεταφορά; Πως θα αδιαθετησεις;; Και να μην έχεις πιασει αν δεν κόψεις τα φάρμακα δεν αδιαθετεις. Και να πω είναι η πρώτη σου φορά..αλλά μας λες είναι η 6η δεν γίνεται να μην έχεις μάθει..

Έκανε εμβρυομεταφορα το κορίτσι μας ,ίσως το άγχος την έχει κυριεύσει, μην ανησυχεί @Eternity όπως είπε η @Lila86  δεν προκ είτε Ν αδιαθετισεις αν δεν κόψεις τα φάρμακα, ηρέμησε και προσπάθησε να τα βάζεις κολπικα και τα δύο αν σου τ επιτρέπει ο γιατρός βεβαια

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , Eternity είπε:

Ο πονοκέφαλος σε πιάνει το βράδυ μονο; μετά τη λήψη του itrogestan;; μήπως είναι από αυτό, όπως λέει κ η Kate82 να ρωτήσεις αν μπορείς να τα παίρνεις κ τα 2 μαζί κολπικά. Είναι δύσκολο με τόσα φάρμακα να έρθει περίοδος, επίσης πολλά συμπτωματα είναι ίδια με αυτά της περιόδου, μην αγχώνεσαι.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , kate82 είπε:

Έκανε εμβρυομεταφορα το κορίτσι μας ,ίσως το άγχος την έχει κυριεύσει, μην ανησυχεί @Eternity όπως είπε η @Lila86  δεν προκ είτε Ν αδιαθετισεις αν δεν κόψεις τα φάρμακα, ηρέμησε και προσπάθησε να τα βάζεις κολπικα και τα δύο αν σου τ επιτρέπει ο γιατρός βεβαια

Εννοειτε όλες μας μας κυριεύει το άγχος σε τέτοια κατάσταση που βρισκόμαστε δεν το συζητώ! Και τα φάρμακα είναι υπερβολικά! Για βοήθεια το είπα ότι πρέπει να ηρεμήσει γιατί δεν κάνει καλό πουθενά έτσι.. οι μέρες αναμονής είναι οι χειρότερες όλες τις βιώνουμε αλλά δεν βγαίνει κάτι με το να πανικοβαλλομαστε.. και για να μην παρεξηγηθω όπως είπα τις προάλλες με έπιασε αμόκ για 2μιση μέρες κάθησα τον εαυτό μου κάτω και του μίλησα και τον ηρέμησα! Δεν το λέω σαν συμβουλή να είμαστε ήρεμες γιατί εμένα μου ήταν εύκολο αλλά γιατί δεν υπάρχει καλύτερη λυση

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Lila86 said:

Δεν άντεξα!!! Έκανα χοριακη!!! Βγήκε 145 μονάδες... Κι εύχομαι το όνειρο να ξεκινάει.. Ευχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες να έχετε αυτό που ποθείτε σύντομα, με υγεία και αγάπη 🩷

Μπράβο, συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμούς!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Δεν άντεξα!!! Έκανα χοριακη!!! Βγήκε 145 μονάδες... Κι εύχομαι το όνειρο να ξεκινάει.. Ευχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλες να έχετε αυτό που ποθείτε σύντομα, με υγεία και αγάπη 🩷

Τέλεια!!! Συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμους σου εύχομαι! Ποια μέρα είσαι κ πήγες;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...