Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Το ξερω κοριτσι μου! Για αυτο ειμαστε εδω να συζητάμε, να διαφωνούμε με ηρεμια, να ανταλλάσσουμε αποψεις.. και εγω εχω λύσει πολλες απορίες εδω μεσα! Ευχομαι πραγματικα να είναι λαθος.. καταλαβαινω την αγωνια σου, κάνε υπομονη μέχρι την Παρασκευη.. 5 ημερων εβαλες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , Alexandratts είπε:

Ωστόσο δυστυχώς είχα τη περιέργεια το απόγευμα κ έκανα τεστ και μου βγήκε αρνητικό. Ελπίζω πραγματικά να είναι λάθος 😞

Όλες έχουμε την περιέργεια κ οι περισσότερες κάνουμε τεστ. Σου εύχομαι να είναι λάθος, ωστόσο μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Θα περιμένουμε σε 5 μέρες να μας πεις τα νέα σου μετά την χοριακή! ❤️

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Όλες έχουμε την περιέργεια κ οι περισσότερες κάνουμε τεστ. Σου εύχομαι να είναι λάθος, ωστόσο μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Θα περιμένουμε σε 5 μέρες να μας πεις τα νέα σου μετά την χοριακή! ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματη ❤️

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Καταλαβαινω πως το λες και δεν παρεξηγω τα λεγομενα σου. Εξηγω ομως τα εξης: Αν 1 στο εκατομμυριο η εμφυτευση σε καποια γυναικα αργησει να γινει.. μπορει να βγει πολυ χαμηλη η χοριακη της 9ης μερας (ακομα και μηδενικη-πραγμα σπανιο βεβαια), οποτε ο γιατρος καλυπτει ολες τις πιθανοτητες. Οποτε για παν ενδεχομενο, και για να εχεις και μια ανεβασμενη τιμη χοριακη και να μην 'παιζεις' με 50ρια, την κανεις σε 2 εβδομαδες, οπως συστηνει ο γιατρος. Κι εμενα ετσι μου ειχε πει. Επιστημονικα και βιβλιογραφικα ομως, η χοριακη ορμονη ανιχνευεται στο αιμα απο 11η-12η μερα (δηλαδη 6-7η μερα αναμονης απο εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων 5ης μερας). Για σιγουρα ομως αποτελεσματα, η 14η μερα ειναι η ιδανικη και η πιο 'σιγουρη' που θα θα δειξει εστω και μικρο αριθμο χοριακης. Συστηνεται 50-100 για 14η μερα. Απο κει και περα.. ειμαι καθετη στο οτι η ψυχολογια της γυναικας διαλυεται κατα την αναμονη. Και ειναι κριμα να περιμενεις 5 μερες επιπλεον. Γιατι και ο γιατρος στο κατω κατω 'χεστηκε' αν εμεις πεθαινουμε καθημερινα περιμενοντας μερα μερα και καθε ωρα και λεπτο να περασει για να ερθει η πολυποθητη στιγμη. Ενω ταυτοχρονα εχουμε διαλυσει και τους γυρω μας με τα νευρα και την καταθλιψη μας. Κι επειδη η κοπελα μπορει να μην γνωριζει για την '9η'μερα.. ειπα να την ενημερωσω για να κανει τις επιλογες της.

Καταλαβαινω απόλυτα αυτο που λες.. και εγω οταν το άκουσα την πρωτη φορα οτι καποιοι ζητανε στις 14, λεω πανε καλα; Να περιμενεις αλλες 5 μερες, να παιρνεις χαπια και να μην εισαι; Αλλα ισχυει επιστημονικα αυτο ακριβως που γράφεις! Δεν ξερω ειλικρινά αν δεν τους απασχολει η δικη μας αναμονη, ισως ακολουθουν τον παλιο πατροπαραδοτο τροπο; Που εκανες μια χοριακη εβγαινε πανω απο 100 και τελος .. δεν ηθελαν αλλη.. σε εβλεπαν στον υπερηχο μετα! Επισης καποιοι θεωρουν περιττες τις μετρησεις της οιστραδιολης κατα τη διεγερση οπως εγραψα πιο πανω.. το θεωρούν πεταμένα λεφτα καποιοι.. δεν ξερω...

Αντιστοιχα εγω και τα τεστ τα φοβαμαι παρα πολυ.. δεν τα εμπιστεύομαι.. χιλιες φορες να περιμενω να σιγουρεψω κατι με τη χοριακη παρα να κανω καποιο και να με μπερδεψει.. αλλα η καθε μια οπως γραφετε κανει τις επιλογες της και αναλογως πραττει!

1 hour ago, Alexandratts είπε:

Ωστόσο δυστυχώς είχα τη περιέργεια το απόγευμα κ έκανα τεστ και μου βγήκε αρνητικό. Ελπίζω πραγματικά να είναι λάθος 😞

Κ για τα τεστ επειδή γίνονται πολλά λάθη . Αν μπούμε στον πειρασμό ποτέ δεν κάνουμε  μόνο ένα κ μόνο μιας εταιρείας γιατί πάντα δημιουργουνται παρεξηγήσεις με τα τεστ .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Κορίτσια μου γλυκά δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει μόνο η πρακτική κάθε γιατρού κι από εκεί και πέρα η καθεμία κάνει ο, τι θεωρεί καλύτερο για την ίδια. Προσωπικά δεν θα ήθελα γιατρό να με κράζει αν κάνω 9η ημέρα χοριακη καθώς θα έσκαγα. .

Γούστα είναι αυτά😂

• Μου αρέσει 2

Σας γραφω τωρα και τα δικα μου. Ειχα πει πως θα εκανα την εμβρυομεταφορα (2η εμβρυομεταφορα-στην πρωτη εκανα τον γιο μου) με την περιοδο του Ιανουαριου. Ομως αυτες τις μερες σκεφτομαι μηπως την κανω με την περιοδο αυτου του μηνα τελικα..! ΟΜΩΣ.. αδιαθετω καπου 25 Νοεμβρη.. και ωστοσο.. εχω να κανω το Σαββατο καλλιεργεια ουρων. Ολο και κατι θα δειξει.. ισως μια μικρη ουρολειμωξη δεν ξερω. Εχω συχνοουρια και μια μικρη ενοχληση στην ουρηθρα. Και λεω εγω τωρα.. Αν χρειαστω θεραπεια; αν μου δωσει αντιβιωση; θα ξεκινησει ο κυκλος της εμβρυομεταφορας κι εγω θα κανω θεραπεια ουρολειμωξης;? (Αν ειναι οντως ουρολειμωξη). Εχει τυχει σε καποια; γνωριζετε κατι περισσοτερο;?

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Σας γραφω τωρα και τα δικα μου. Ειχα πει πως θα εκανα την εμβρυομεταφορα (2η εμβρυομεταφορα-στην πρωτη εκανα τον γιο μου) με την περιοδο του Ιανουαριου. Ομως αυτες τις μερες σκεφτομαι μηπως την κανω με την περιοδο αυτου του μηνα τελικα..! ΟΜΩΣ.. αδιαθετω καπου 25 Νοεμβρη.. και ωστοσο.. εχω να κανω το Σαββατο καλλιεργεια ουρων. Ολο και κατι θα δειξει.. ισως μια μικρη ουρολειμωξη δεν ξερω. Εχω συχνοουρια και μια μικρη ενοχληση στην ουρηθρα. Και λεω εγω τωρα.. Αν χρειαστω θεραπεια; αν μου δωσει αντιβιωση; θα ξεκινησει ο κυκλος της εμβρυομεταφορας κι εγω θα κανω θεραπεια ουρολειμωξης;? (Αν ειναι οντως ουρολειμωξη). Εχει τυχει σε καποια; γνωριζετε κατι περισσοτερο;?

Κανονικά δεν πρέπει να ξεκινήσεις εμβρυομεταφορα με αθεράπευτη ουρολοίμωξη. Ούτε ενδιάμεσα με την θεραπεία . Γιατί να βιαστείς άλλωστε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο πρέπει να τελειώσεις με την θεραπεία. 

6 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου και καλή επιτυχία!!!!νομίζω είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην προχωρήσει κανένα από 8 γονιμοποιημενα!!!για βλαστοκυστες φαντάζομαι μιλάμε ε??

Μη σε αγχώνει η εμβρυομεταφορα είναι το πιο όμορφο κομμάτι....

Είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο ο εμβρυολογοι που με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και θα μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσα προχώρησαν κ.τ.λ. την Τετάρτη που θα πάω να με δουν.απλα δεν έχω κάνει ξανά εμβρυομεταφορα και δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία επίσης φοβάμαι πολύ μην χρειαστεί ξανά σύντομα ωοληψια.περασα αρκετά δύσκολα 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Κανονικά δεν πρέπει να ξεκινήσεις εμβρυομεταφορα με αθεράπευτη ουρολοίμωξη. Ούτε ενδιάμεσα με την θεραπεία . Γιατί να βιαστείς άλλωστε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο πρέπει να τελειώσεις με την θεραπεία. 

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω πριν το Σαββατο, για να κερδισω λιγο χρονο. Μου ειπε ενα μικροβιολογικο οτι αν βιαζομαι οκ.. ας παω και με μεσημεριανα ουρα (επειδη δεν μπορω να παω πρωι αυτη την εβδομαδα) αλλα θα ειναι ενταξει το αποτελεσμα; γιατι οπως και να χει, απ οτι μου ειπαν, προτιμουν πρωτα πρωινα. Και δεν ξερω τι να κανω..

πρίν από 3 λεπτά , Christi 85 είπε:

Είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο ο εμβρυολογοι που με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και θα μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσα προχώρησαν κ.τ.λ. την Τετάρτη που θα πάω να με δουν.απλα δεν έχω κάνει ξανά εμβρυομεταφορα και δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία επίσης φοβάμαι πολύ μην χρειαστεί ξανά σύντομα ωοληψια.περασα αρκετά δύσκολα 

Στο δημοσιο κανουν κανονικα καταψυξη;? (Μην αμελησεις να ζητησεις τις αξιολογησεις των εμβρυων σου)

πρίν από 17 λεπτά , Christi 85 είπε:

Αφού έκανες και υπερδιέγερση λογικό να ταλαιπωρηθείς....αύριο θα πας ε???ελπίζω να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα...ότι απορίες έχεις για την μεταφορά ρώτα εδώ...θα δεις όμως πως αν εξαιρέσεις την αγωνία σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα...

Βρε κορίτσια αυτή η εμβρυομεταφορα, 6η που κάνω είναι για τρελά.... τα βλέπω όλα δίπλα ώρες ώρες, ειδικά μόλις παίρνω το utrogestan από το στόμα χάνομαι, κοντεύω να λιποθύμησω. Τη μέρα της εμβρυομεταφορας είχα τρελό πονοκέφαλο και πήρα ντεπον, δεν άντεχα. Σάββατο έκανα την εμβρυομεταφορα και σήμερα είμαι πάλι με πονοκέφαλο. Εν τω μεταξύ όταν αδιαθετω έχω είτε 5 ημέρες πριν είτε 2 τρελό πονοκέφαλο. Από τα νεύρα μου σημερα κόντεψα να μην κάνω την αντιπηκτικη γιατί η κοιλιά μου έχει γίνει ελαστική και δεν τρυπιεται με τίποτα. Γιατί να περνάμε τέτοια ταλαιπωρία? Αυτή είναι η πρόοδος της επιστήμης? Πόσες εξωσωματικες πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε? 100?

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Βρε κορίτσια αυτή η εμβρυομεταφορα, 6η που κάνω είναι για τρελά.... τα βλέπω όλα δίπλα ώρες ώρες, ειδικά μόλις παίρνω το utrogestan από το στόμα χάνομαι, κοντεύω να λιποθύμησω. Τη μέρα της εμβρυομεταφορας είχα τρελό πονοκέφαλο και πήρα ντεπον, δεν άντεχα. Σάββατο έκανα την εμβρυομεταφορα και σήμερα είμαι πάλι με πονοκέφαλο. Εν τω μεταξύ όταν αδιαθετω έχω είτε 5 ημέρες πριν είτε 2 τρελό πονοκέφαλο. Από τα νεύρα μου σημερα κόντεψα να μην κάνω την αντιπηκτικη γιατί η κοιλιά μου έχει γίνει ελαστική και δεν τρυπιεται με τίποτα. Γιατί να περνάμε τέτοια ταλαιπωρία? Αυτή είναι η πρόοδος της επιστήμης? Πόσες εξωσωματικες πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε? 100?

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

πρίν από 30 λεπτά , Makelen είπε:

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω πριν το Σαββατο, για να κερδισω λιγο χρονο. Μου ειπε ενα μικροβιολογικο οτι αν βιαζομαι οκ.. ας παω και με μεσημεριανα ουρα (επειδη δεν μπορω να παω πρωι αυτη την εβδομαδα) αλλα θα ειναι ενταξει το αποτελεσμα; γιατι οπως και να χει, απ οτι μου ειπαν, προτιμουν πρωτα πρωινα. Και δεν ξερω τι να κανω..

Στο δημοσιο κανουν κανονικα καταψυξη;? (Μην αμελησεις να ζητησεις τις αξιολογησεις των εμβρυων σου)

Ναι κανονικά μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν αναλυτικά αυριο

πρίν από 14 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αφού έκανες και υπερδιέγερση λογικό να ταλαιπωρηθείς....αύριο θα πας ε???ελπίζω να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα...ότι απορίες έχεις για την μεταφορά ρώτα εδώ...θα δεις όμως πως αν εξαιρέσεις την αγωνία σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα...

Ναι αύριο και έχω πολύ αγωνία πρώτα για τα έμβρυακια μας και δεύτερον για μένα να τελειώνει αυτή η ταλαιπωρία 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...