Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μεγαλο το σοκ .. πραγματικά φοβερο και μεγαλη η δυναμη να πάρετε τη σωστή αποφαση! Ολα να πανε τέλεια!! Το φαινομενο αυτο με τις διαιρέσεις είνι συχνό; Προσφατα μου είπε η μικροβιολογος μου οτι άκουσε πως πλεον θα βαζουν ενα εμβρυακι και ισως ειναι αυτος ο λογος; Δεν τη ρωτησα η αληθεια γιατι ημουν βιαστικη εκεινη τη μερα, αλλα μου εκανε εντυπωση που το άκουσε αυτό και αν ειναι ραδιο αρβύλα.. 

Προσωπικά μου ειπαν πως είναι πολύ σπάνιο να διαιρεθεί το ένα έμβρυο αλλά σίγουρα όχι αδύνατο!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!

Δεν το έχω ακούσει αυτό με το ένα έμβρυο να σου πω την αλήθεια..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Πήρα τηλ νωρίτερα αλλά δεν έχει βγει μου είπαν κ δεν ήξεραν κ ακριβώς πότε θα βγει.Ο γιατρός έστειλε το δείγμα σε δικό του εργαστήριο.Το σκέφτηκα κ εγώ αυτό για να μην χάσω τον κύκλο κ το είπα στην μαία οπότε θα με πάρει αργοτερα που θα μιλησει με τον γιατρό. Εσυ πως είσαι;

Ναι καλά έκανες μήπως και είναι καλά τα αποτελέσματα μην χάνετε χρόνο. Εγώ τώρα βρίσκομαι στις 8εβδ και 4 μέρες και αύριο έχουμε επίσκεψη στον γιατρό για να δούμε πως πάμε. 🤞🏻

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2

1 hour ago, Katker είπε:

Ναι καλά έκανες μήπως και είναι καλά τα αποτελέσματα μην χάνετε χρόνο. Εγώ τώρα βρίσκομαι στις 8εβδ και 4 μέρες και αύριο έχουμε επίσκεψη στον γιατρό για να δούμε πως πάμε. 🤞🏻

Αχ πολυ ωραια,όλα καλά θα είναι!Περιμένουμε τα νέα σου λοιπόν!❤️

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Katker είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Και εμενα άργησαν να βγουν αυτή τη φορά αλλά ξεκίνησα έπειτα και από επικοινωνία με τον γιατρό τα χάπια και τώρα έχω την θερικη μου χοριακη! ❤️🙏

Προλαβα τον κύκλο και ήταν και η τυχερή μου φορά!

βεβαια είχα κάνει και αγωγή για αρκετό καιρό και το μικρό βίωμα βγήκε 99,39%. 
Να έχεις καλά αποτελέσματα εύχομαι!

• Λουλούδια 4

Κορίτσια τη βοήθειά σας! Το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα και σήμερα νιώθω να έχει ξεπρηστει το στήθος μου... Ούτε αίμα εμφύτευσης είδα, ούτε υγρά έχω? Ξεχνάω το όνειρο από τώρα...??? 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια τη βοήθειά σας! Το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα και σήμερα νιώθω να έχει ξεπρηστει το στήθος μου... Ούτε αίμα εμφύτευσης είδα, ούτε υγρά έχω? Ξεχνάω το όνειρο από τώρα...??? 

Σε δύο μέρες από την εμβρυομεταφορα είναι αδύνατο να έχεις οποιαδήποτε σύμπτωμα . Ούτε αίμα ούτε πρήξιμο ... Συμπτώματα αν υπάρξουν θα τα καταλάβεις όταν είναι να κάνεις χοριακη γιατί πολύ απλα τότε θα αναβαινει Κ η χοριακη . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , Eternity είπε:

Όχι κορίτσι μου εννοειτε δεν ξεχνάς το όνειρο από τώρα.. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δεις αίμα εμφύτευσης ούτε πρησμένο στήθος είναι απαραίτητο να έχεις. Εμένα για παράδειγμα δεν έχει πρηστεί το στήθος μου ούτε μια μέρα κι έκανα την Τρίτη που πέρασε μεταφορά! Μη ψάχνεις συμπτώματα δεν υπάρχουν!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 🤞🏼

• Ευχαριστώ 1

Δεν ξέρω αν είμαι έτσι από τα φάρμακα αλλά σήμερα με έχει πιάσει απίστευτη απογοήτευση.... βασικά συνέχεια ψάχνομαι για καποιο σύμπτωμα. Το στήθος περισσότερο με ανησύχησε επειδή το ένιωθα πρησμένο στην αρχή και τώρα σα να ξεπρηστηκε... Μπορούν οι κοπέλες που έμειναν πρόσφατα έγκυες να μας πουν αν είχαν κάποιο σύμπτωμα και πόσο νωρίς? 

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Δεν ξέρω αν είμαι έτσι από τα φάρμακα αλλά σήμερα με έχει πιάσει απίστευτη απογοήτευση.... βασικά συνέχεια ψάχνομαι για καποιο σύμπτωμα. Το στήθος περισσότερο με ανησύχησε επειδή το ένιωθα πρησμένο στην αρχή και τώρα σα να ξεπρηστηκε... Μπορούν οι κοπέλες που έμειναν πρόσφατα έγκυες να μας πουν αν είχαν κάποιο σύμπτωμα και πόσο νωρίς? 

Δυστυχώς ότι "σύμπτωμα" υπάρχει είναι από τα φάρμακα! Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί δεν θα περάσουν οι μέρες της αναμονής εύκολα και δεν βοηθάς το εμβρυακι σου έτσι.. την επόμενη της μεταφοράς με έπιασε κι εμένα τρομερή απαισιοδοξία και κράτησε δύομιση μέρες.. κατάλαβα ότι δεν εξυπηρετεί πουθενά και ηρέμησα..εκμετάλλευσου τις μέρες που κάθεσαι με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν χαρούμενη

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια γραφω πρώτη φορά καθώς μπήκα και γω στο club IVF! Είμαι εν αναμονή εμβρυομεταφορας με κατεψυγμένα έμβρυα. Είμαι 32 ,ολα έχουν πάει πολύ καλά, ωοληψια, υστεροσκοπηση και δημιουργια 8 βλαστοκυστεων. Έχουμε πολύ καλές βλαστοκυστες( ΑΑ) και το δίλημμα μας είναι αν θα μεταφέρουμε 1 ή 2....; 

Κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καταρχάς να σου ευχηθώ να έχεις μια θετική χοριακη! Πότε θα πας να την κάνεις; 
επίσης μην ψάχνεις για συμπτώματα δεν παίζει κανένα ρόλο. Πέρα ότι είναι ακόμα νωρίς για να έχεις κάποιο σύμπτωμα, πολλές κοπέλες χωρίς κανένα συμπτώμα πήραν θετική χοριακη. Οπότε μην αγχώνεσαι και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά 💪🏻

1 hour ago, Rozi92 είπε:

Κορίτσια γραφω πρώτη φορά καθώς μπήκα και γω στο club IVF! Είμαι εν αναμονή εμβρυομεταφορας με κατεψυγμένα έμβρυα. Είμαι 32 ,ολα έχουν πάει πολύ καλά, ωοληψια, υστεροσκοπηση και δημιουργια 8 βλαστοκυστεων. Έχουμε πολύ καλές βλαστοκυστες( ΑΑ) και το δίλημμα μας είναι αν θα μεταφέρουμε 1 ή 2....; 

Καλώς ήρθες στο club! Και εμείς αυτό το δίλημμα είχαμε την πρώτη φορά αλλά ο γιατρός μου ήταν κάθετος να βάλουμε ένα λόγω ηλικίας. 32 και εγώ. Αφού δεν πέτυχε η πρώτη φορά λόγω μικροβιωματος τον είχα πει εγώ ότι στην επόμενη θα βάλουμε 2 και έτσι κάναμε. Αλλα εγώ έβαλα 2 γιατί θέλαμε  και δίδυμα. Το θέμα είναι εσύ όμως τα θες; Αν σε προβληματίζει η δίδυμη κύηση βάλε ένα. Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα θα πιάσει και το ένα. 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Rozi92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι καλώς ήρθες!!! Με το καλό να γίνει η έμβρυομεταφορά σου και να πάνε όλα κατευχην! Κι εμείς δύο βάλαμε γιατί θέλουμε δίδυμα αν με το καλό πιάσουν (είμαι σε αναμονή χοριακης) δεν σκέφτηκα ποτέ δλδ να βάλω ένα! Οπότε όπως νιωθεις κι ότι θέλεις περισσότερο! Που τείνεις περισσότερο;;

1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Εύχομαι και σε σένα μια θετική, ωραιότατη χοριακη!!! Εγώ έκανα εμβρυομεταφορα στις 9 Νοεμβρίου οπότε θα πάω στις 19 για χοριακη. Σε 10 ημέρες μου είπε.

Καταρχάς να σου ευχηθώ να έχεις μια θετική χοριακη! Πότε θα πας να την κάνεις; 
επίσης μην ψάχνεις για συμπτώματα δεν παίζει κανένα ρόλο. Πέρα ότι είναι ακόμα νωρίς για να έχεις κάποιο σύμπτωμα, πολλές κοπέλες χωρίς κανένα συμπτώμα πήραν θετική χοριακη. Οπότε μην αγχώνεσαι και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά 💪🏻

Καλώς ήρθες στο club! Και εμείς αυτό το δίλημμα είχαμε την πρώτη φορά αλλά ο γιατρός μου ήταν κάθετος να βάλουμε ένα λόγω ηλικίας. 32 και εγώ. Αφού δεν πέτυχε η πρώτη φορά λόγω μικροβιωματος τον είχα πει εγώ ότι στην επόμενη θα βάλουμε 2 και έτσι κάναμε. Αλλα εγώ έβαλα 2 γιατί θέλαμε  και δίδυμα. Το θέμα είναι εσύ όμως τα θες; Αν σε προβληματίζει η δίδυμη κύηση βάλε ένα. Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα θα πιάσει και το ένα. 

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και ευχες για ολα καλα! Οσον αφορα τις βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας, ξερουμε οτι ειναι αριστες βλαστοκυστες και δινουν παρα πολυ συχνα εγκυμοσυνες. Αρκει βεβαια και ο οργανισμος σου να ειναι δεκτικος.. το ενδομητριο σου πολυ καλο.. κτλ. Δεν σημαινει ομως οτι ολες οι βλαστοκυστες προχωρανε καλα και ειναι υγιή εμβρυα, αν δεν εχει γινει και προεμφυτευτικος. Οποτε στην ουσια βαζουμε δυο για να αυξησουμε τις πιθανοτητες, εχοντας στο μυαλο οτι μια απο τις δυο θα εξελιχθει και θα γινει μωρο. Σε περιπτωση διδυμων εισαι εντελως αρνητικη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...