Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Α τωρα καταλαβα. Και πολυ καλα κανουν εννοειται. Απλως θεωρησα οτι μετα τη μειωση θα σας ελεγαν για τα διδυμα. Και γι αυτο ρωτησα κιολας.. οχι για πριν εννοειται! Καταλαβαινω οτι ηταν ψυχοφθορο ολο αυτο.. οποτε λογικο να μη σας νοιαζουν και πολυ τα φυλα πλεον. Στην Β επιπεδου αλλωστε θα μαθατε.. ωστε να κανετε και τις απαραιτητες αγορες! Εμενα παντως οταν ο γιατρος μας ειπε αγορι.. ο αντρας μου ασπρισε, αφου τρελαινεται για κοριτσια. Οταν τον ρωτησα.. σε πειραζει;? Οχι βεβαια, μου λεει, εισαι καλα;?; αφου εχουμε ακομα 6 βλαστοκυστες στην καταψυξη!😂

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 59 λεπτά , *Vasoula είπε:

Πραγματικα σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου γράφεις...αυτό προσπαθήσαμε...να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτα και μόνο...δεν με ένοιαζε για εμένα και το εννοώ...ήθελα όμως να κάνω το καλύτερο για αυτα..

Εφόσον ήταν σε 3 διαφορετικούς σάκους με 3 διαφορετικούς πλακουντες δε ξεραμε ποιο διασπαστηκε και μειωσαμε αυτό που ήταν πιο μακρυά από τον τράχηλο...αυτό που θεώρησε πιο ασφαλές η γιατρός για να μην υπάρχει κίνδυνος αποβολής...

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

9 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

Οχι δεν θα τις βαλω τωρα. Θα παω, πρωτα ο Θεος, με την περιοδο του Ιανουαριου. Προς το παρον τελειωσα με εξετασεις.. παιρνω φυλλικο οξυ, d3 και σιδηρο.. κανω διατροφη.. και διακοπη καπνισματος. 

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια αρνητική η χοριακη δυστυχώς και δεν έχουμε άλλα έμβρυα στην κατάψυξη.

Αποφασισαμε να αλλάξουμε κλινική κυρίως γτ ψυχολογικα δεν θέλω να ξαναπάω εκεί. Επίσης πρεπει ν δούμε πιο πολύ το σπέρμα μας γτ υποτίθεται εκεί είναι το θέμα. 8 έμβρυα και ούτε ένα μωρό. Μόνο μια νορμάλ χοριακη την πρώτη φορά που κατέληξε σε αποβολή αφου πρώτα ακούσαμε καρδιά.

Νιώθω λες και μας έχουν καταραστεί πραγματικά.

@Blue Velvet σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο δικό σου γιατρό έχω ακούσει κ από άλλους θετικά σχόλια.

Αν κάποια κοπέλα ειναι στ Θεσσαλονίκη σε κάποια κλινική ας μου στείλει ένα μνμ.

• Δύναμη! 8
  • Λυπημένη/-ος 5

1 hour ago, Antonia_ είπε:

Αποφασισαμε να αλλάξουμε κλινική κυρίως γτ ψυχολογικα δεν θέλω να ξαναπάω εκεί. Επίσης πρεπει ν δούμε πιο πολύ το σπέρμα μας γτ υποτίθεται εκεί είναι το θέμα. 8 έμβρυα και ούτε ένα μωρό. Μόνο μια νορμάλ χοριακη την πρώτη φορά που κατέληξε σε αποβολή αφου πρώτα ακούσαμε καρδιά.

@Blue Velvet σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο δικό σου γιατρό έχω ακούσει κ από άλλους θετικά σχόλια.

Αχ κορίτσι μου αλήθεια λυπάμαι πολύ...να αλλάξεις βέβαια αν δεν έχεις πια εμπιστοσυνη....πάρε το χρόνο σου και ψάξε τα όλα μετά!!

• Ευχή 1

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Βγήκε η χοριακη μου 17η μέρα 5025! Και τελικά ο γιατρός μου έκανε υπέρηχο και είδαμε σάκο❤️Ένα έμβρυο τελικά και ο σάκος φαίνεται πολύ καλός ❤️Την επόμενη Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα ❤️

Φανταστικά όλα!!!μπράβο!!!!με το καλό να ακούσετε και την καρδούλα λοιπόν...🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Λυπαμαι πολυ κοπελα μου. Ευχομαι συντομα, με την αλλαγη κεντρου κ γιατρου, να φτασετε στο επιθυμητο..!❤

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Βγήκε η χοριακη μου 17η μέρα 5025! Και τελικά ο γιατρός μου έκανε υπέρηχο και είδαμε σάκο❤️Ένα έμβρυο τελικά και ο σάκος φαίνεται πολύ καλός ❤️Την επόμενη Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα ❤️

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. ολα τελεια.. μπορεις να ηρεμησεις!!❤❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. Με την αλλαγή θα αλλάξεις και ψυχολογία και θα έρθει το μωρό σου αμέσως.. πάρε τον χρόνο σου και θα αποζημιωθείς στο τέλος θα δεις.. 🩷

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό και η καρδούλα 🩷😁 όλα να πάνε όπως τα επιθυμείς!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Θεωρώ πως γίνεται λίγο πιο "προσωπικό" αν ξέρεις και το φυλο??η μπορεί να σε επηρεάσει στην απόφαση...αν για παράδειγμα ήταν δύο αγόρια και ένα κορίτσι ίσως να μη θέλαμε να φύγει το κορίτσι...ενώ έπρεπε να παρθεί η απόφαση καθαρά με τη θέση τους και με αυτό που θα ήταν πιο ασφαλές για τα άλλα δύο...

Όχι δεν έχουμε καμία προτίμηση είναι η αλήθεια....θέλουμε τόσο πολύ να πάνε όλα καλά που δεν μας νοιάζει τι είναι...

Μεγαλο το σοκ .. πραγματικά φοβερο και μεγαλη η δυναμη να πάρετε τη σωστή αποφαση! Ολα να πανε τέλεια!! Το φαινομενο αυτο με τις διαιρέσεις είνι συχνό; Προσφατα μου είπε η μικροβιολογος μου οτι άκουσε πως πλεον θα βαζουν ενα εμβρυακι και ισως ειναι αυτος ο λογος; Δεν τη ρωτησα η αληθεια γιατι ημουν βιαστικη εκεινη τη μερα, αλλα μου εκανε εντυπωση που το άκουσε αυτό και αν ειναι ραδιο αρβύλα.. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σε όλα τα κορίτσια,τι ωραία να βλέπω πολλές θετικές χοριακες είναι λες κ τις παίρνω εγώ πραγματικά!Όσο για τις αρνητικές,όλα για κάποιο λιγο γίνονται κ η επόμενη θα είναι η τυχερή.Να σας ρωτήσω όσες είχατε κάνει για μικροβιωμα πόσο καιρό πήρε για την απάντηση;Εγω σε λίγες ημέρες κλείνω μήνα κ ακόμα τπτ.Ηλπιζα εάν ήταν καλή να έκανα μεταφορά αυτό τον μήνα αλλά μόλις αδιαθέτησα.Πάμε για τον επόμενο τώρα.

πρίν από 14 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπερα σε όλα τα κορίτσια,τι ωραία να βλέπω πολλές θετικές χοριακες είναι λες κ τις παίρνω εγώ πραγματικά!Όσο για τις αρνητικές,όλα για κάποιο λιγο γίνονται κ η επόμενη θα είναι η τυχερή.Να σας ρωτήσω όσες είχατε κάνει για μικροβιωμα πόσο καιρό πήρε για την απάντηση;Εγω σε λίγες ημέρες κλείνω μήνα κ ακόμα τπτ.Ηλπιζα εάν ήταν καλή να έκανα μεταφορά αυτό τον μήνα αλλά μόλις αδιαθέτησα.Πάμε για τον επόμενο τώρα.

Καλησπέρα. Περίπου 20 μέρες κάνει να βγει. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο εργαστήριο που το έδωσες και κάνε μια ερώτηση μηπως έχουν βγει και ακόμα δεν στα έχουν στείλει. Εμένα όταν ακόμα δεν είχαν βγει τα αποτελέσματα αλλά ερχόταν η περίοδος με τον γιατρό ξεκινούσαμε την αγωγή για την εμβρυομεταφορά και ανάλογα το αποτέλεσμα ή σταματούσαμε ή συνεχίζαμε για να μην χάναμε κύκλο. Συνήθως όμως από την περίοδο τα αποτελέσματα τα έπαιρνε σε 3-4 μέρες. Γιαυτο και ξεκινούσαμε την διαδικασία. 

πρίν από 4 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα. Περίπου 20 μέρες κάνει να βγει. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο εργαστήριο που το έδωσες και κάνε μια ερώτηση μηπως έχουν βγει και ακόμα δεν στα έχουν στείλει. Εμένα όταν ακόμα δεν είχαν βγει τα αποτελέσματα αλλά ερχόταν η περίοδος με τον γιατρό ξεκινούσαμε την αγωγή για την εμβρυομεταφορά και ανάλογα το αποτέλεσμα ή σταματούσαμε ή συνεχίζαμε για να μην χάναμε κύκλο. Συνήθως όμως από την περίοδο τα αποτελέσματα τα έπαιρνε σε 3-4 μέρες. Γιαυτο και ξεκινούσαμε την διαδικασία. 

Πήρα τηλ νωρίτερα αλλά δεν έχει βγει μου είπαν κ δεν ήξεραν κ ακριβώς πότε θα βγει.Ο γιατρός έστειλε το δείγμα σε δικό του εργαστήριο.Το σκέφτηκα κ εγώ αυτό για να μην χάσω τον κύκλο κ το είπα στην μαία οπότε θα με πάρει αργοτερα που θα μιλησει με τον γιατρό. Εσυ πως είσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...