Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!!

Και εγώ τα βράδια δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ!! Νιώθω λες κ μου βάζουν μια πέτρα πάνω στο στομάχι!! Έχω μάθει να κοιμάμαι κ μόνο μπρούμυτα κ υποφέρω οκως καταλαβαίνεις!!!

Υπομονή κορίτσι μου!

Εμένα μου φεύγει εύκολα ο ύπνος, από τις ορμόνες λογικά! Στο πλάι δεν σε βολεύει να κοιμάσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Καλησπέρα!
Κοριτσια μου πήρα χοριακη 551,80🙏❤️❤️❤️❤️

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Να σου πάνε όλα καλά!!! Μπράβο σου καλή εγκυμοσύνη  να έχεις 🩷

πρίν από 50 λεπτά , Makelen είπε:

Με 550 12η μερα.. σημαινει οτι αν εχει διδυμα, την 9η επρεπε να εχει 120. Με 120 στην 9η ομως, δεν θα μας φαινοταν και πολυ πιθανο να εχει διδυμα. Χωρις ομως να αποκλειεται! Αν ομως με 550 12η μερα, υπολογισουμε την 9η, βγαινει γυρω στο 207. Ωραιος αριθμος για μονη κυηση!! 

Τωρα οσο αφορα τα δικα σου αποτελεσματα.. Εφοσον εχεις διπλασιασμο σε 2 μερες, μιλαμε για μονη κυηση. Κι αφου την 11η μερα ειχες 550, την 17η εβδομη (για μονη κυηση), περιμενεις πανω απο 4400. Για διδυμα θα περιμενες τουλαχιστον.. 14850.

1ον..  Δεν καταλαβα τιποτα απο τη μεταφραση που εκανες σε αυτα που εγραψα με τις χοριακες.. σε βαθμο που μπερδευτηκα κι εγω η ιδια χειροτερα απ οτι η @Blue Velvet νομιζω!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2ον.. Πως με αυτες τις χοριακες ειχες τριδυμα;? δεν ειχαν καλη αναπτυξη;?

3ον.. Ποσα ειχες βαλει και επιασες τριδυμα;?

(Σε ζαλιζω το ξερω.. αλλα εχει μεγαλο ενδιαφερον η περιπτωση σου!! Τι να κανουμε!!😂)

4ον.. Ποια ηταν η καταληξη..;?

Το διάβαζα και νόμιζα χάλασε ο εγκέφαλος μου από τις πράξεις!!!😂😂😂 Δεν κατάλαβα κι εγώ τίποτα αλλά φίλη το μυαλό σου πάει μοτέρ!!! Χαχαχα μη παρεξηγηθω εννοείται αστειεύομαι!!! 

• Χαχα 3

πρίν από 21 λεπτά , *Vasoula είπε:

Τα είπα μπερδεμένα ε???χαχαχχα ενώ κατάλαβα τι είπες δεν το εξήγησα καλά.. χαχαχαχα

Βάλαμε δύο βλαστοκυστες...στον πρώτο υπέρηχο στις 5 εβδομάδες και 2 μέρες είδαμε 3 σάκους...και μια βδομάδα μετα ακουσαμε και 3 καρδουλες...προφανώς το ένα είχε διασπαστεί...είχαν καλή ανάπτυξη και τα τρία ναι και ήταν όλα όπως έπρεπε....ούτε εμείς το περιμέναμε πως είναι τρία...φανταζόμασταν διδυμα γιατί είχα ψηλά νούμερα στις δυο τελευταιες χοριακες...απο 1200 πηγε 4500 και μετά από δύο μέρες 11.5000...αλλά όταν είδαμε τρεις σάκους πάθαμε όλοι σοκ..

Δηλαδη τωρα συμβαινει αυτο;? τωρα εισαι εγκυος σε τριδυμα;? ποσες εβδομαδες;? (Χοροπηδουσατε απο χαρα ή πεσατε ξεροι με αυτο τον υπερηχο;? 😂😂).

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Μακάρι!!! Γενικά μια μέρα σε αναμμένα κάρβουνα κι άλλη μέρα λέω οκ μωρέ σιγά θα περάσουν οι μέρες..και πάλι το ίδιο!!!😂 Κοινώς..του τρελού!!! 

Οι πρωτες μερες της αναμονης ειναι χαρουμενες.. οι επομενες αρχιζουν και βγαζουν αγχος.. Κ οι τελευταιες.. καταθλιψη.. μαυριλα! Τουλαχιστον εγω ετσι ημουν! Απο τωρα σκεφτομαι πως θα αντιμετωπισω την επομενη αναμονη! Οποτε.. τι να πω.. υπομονηηη!

• Χαχα 2

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα😛 Ένα έμβρυο 270 και δύο 120? Δεν πρέπει να είναι πιο πολύ στα δίδυμα?άρα εγώ  που 9η μέρα είχα 257 και 11η 550,έχω περισσότερες πιθανότητες για ενα,σωστά? Εν τω μεταξύ αύριο έχω να πάω στον γυναικολόγο της εξωσωματικής και με την ευκαιρία θα κάνω και μια χοριακη😁Αυριο θα είμαι 17η μέρα από την εμβρυομεταφορά,δεν ξέρω τι νούμερο πρέπει να δω 

Εγώ είχα 297 την 10η μέρα, έπεφτε Κυριακή η 9η και πήγα την επομενη . Θεωρώ όλα παίζουν και σε εσένα για δυο.

Θα πρέπει να είσαι κοντά 8500

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Δηλαδη τωρα συμβαινει αυτο;? τωρα εισαι εγκυος σε τριδυμα;? ποσες εβδομαδες;? (Χοροπηδουσατε απο χαρα ή πεσατε ξεροι με αυτο τον υπερηχο;? 😂😂).

Εμείς πήραμε την πολύ δύσκολη και επιπονη συναισθηματικά απόφαση και προχωρήσαμε σε μείωση στην αυχενική μας μετά από κουβέντα και με το γιατρό μας φυσικά...οπότε τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα με τα διδυμάκια μας πια...

Αλλά ήταν πολυ μεγάλη ευλογια και τύχη να δούμε 3 σάκους..

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αν ηταν 9η μερα σιγουρα θα ηταν 2, γι αυτο σε ρωτησα. Ωστοσο εκατσα και σου εβγαλα ποσο περιπου ειχες 9η μερα. Σε περιπτωση μονης κυησης θα ειχες περιπου 207. Σε περιπτωση διδυμων θα ειχες 120. Οποτε ειναι πιο πιθανο να εχεις μονη κυηση. Οχι ομως και απιθανο για διδυμα. Απλως πιο δυσκολο. Ευχομαι να ειναι οπως επιθυμεις!! Εσυ θα προτιμουσες δυο;?

Θα ήθελα και τα δυο να μπορέσουν να προχωρήσουν !

βεβαια ας είναι γερό και ας είναι και ένα !

Εδώ πίστευα πως εχασα  και αυτή την προσπάθεια ! Είχα σοκαριστεί δεν το πίστευα και ακόμη δηλαδή! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , *Vasoula είπε:

Εμείς πήραμε την πολύ δύσκολη και επιπονη συναισθηματικά απόφαση και προχωρήσαμε σε μείωση στην αυχενική μας μετά από κουβέντα και με το γιατρό μας φυσικά...οπότε τώρα είμαι στην 19η εβδομάδα με τα διδυμάκια μας πια...

Πήρατε την καλύτερη δυνατή απόφαση για το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές οι σωστές αποφάσεις είναι κ οι πιο δύσκολες. Ποιο αποφασίσατε να μειώσετε;; το μόνο του ή από αυτό που διαιρεθηκε;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Πήρατε την καλύτερη δυνατή απόφαση για το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές οι σωστές αποφάσεις είναι κ οι πιο δύσκολες. Ποιο αποφασίσατε να μειώσετε;; το μόνο του ή από αυτό που διαιρεθηκε;

Πραγματικα σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου γράφεις...αυτό προσπαθήσαμε...να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτα και μόνο...δεν με ένοιαζε για εμένα και το εννοώ...ήθελα όμως να κάνω το καλύτερο για αυτα..

Εφόσον ήταν σε 3 διαφορετικούς σάκους με 3 διαφορετικούς πλακουντες δε ξεραμε ποιο διασπαστηκε και μειωσαμε αυτό που ήταν πιο μακρυά από τον τράχηλο...αυτό που θεώρησε πιο ασφαλές η γιατρός για να μην υπάρχει κίνδυνος αποβολής...

• Λουλούδια 4

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Οι πρωτες μερες της αναμονης ειναι χαρουμενες.. οι επομενες αρχιζουν και βγαζουν αγχος.. Κ οι τελευταιες.. καταθλιψη.. μαυριλα! Τουλαχιστον εγω ετσι ημουν! Απο τωρα σκεφτομαι πως θα αντιμετωπισω την επομενη αναμονη! Οποτε.. τι να πω.. υπομονηηη!

Εγώ πάλι ξεκίνησα αντίθετα!!! Τη μέρα της έμβρυομεταφοράς δεν την μετράω! Οι άλλες δυόμιση μέρες ήταν μαύρη μαυρίλα κι από χθες ουσιαστικα άρχισα να νιώθω καλύτερα και να παίρνω απόφαση ότι μια βδομάδα σχεδόν έμεινε δεν θα τη φάω με στεναχώρια!!! Θα την εκμεταλλευτώ να περάσω καλα κι ότι έχει γίνει!!! Υπομονή πάνω από όλα!!! 🩷

πρίν από 30 λεπτά , *Vasoula είπε:

Με το καλο τα διδυμακια σου τοτε κοριτσι μου! Υποθετω οτι η μειωση εγινε για το καλο των μωρων.. οποτε προφανως καλα εκανες εφοσον στο συστησε ο γιατρος. Τα φυλα τα ειδατε;?

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πάλι ξεκίνησα αντίθετα!!! Τη μέρα της έμβρυομεταφοράς δεν την μετράω! Οι άλλες δυόμιση μέρες ήταν μαύρη μαυρίλα κι από χθες ουσιαστικα άρχισα να νιώθω καλύτερα και να παίρνω απόφαση ότι μια βδομάδα σχεδόν έμεινε δεν θα τη φάω με στεναχώρια!!! Θα την εκμεταλλευτώ να περάσω καλα κι ότι έχει γίνει!!! Υπομονή πάνω από όλα!!! 🩷

Ευχομαι να μεινεις ηρεμη μεχρι να φτασει η μερα! Αλλα κι αν δε μεινεις... δεν εμεινε και πολυ!!!!😂

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλο τα διδυμακια σου τοτε κοριτσι μου! Υποθετω οτι η μειωση εγινε για το καλο των μωρων.. οποτε προφανως καλα εκανες εφοσον στο συστησε ο γιατρος. Τα φυλα τα ειδατε;?

Ευχομαι να μεινεις ηρεμη μεχρι να φτασει η μερα! Αλλα κι αν δε μεινεις... δεν εμεινε και πολυ!!!!😂

Χαχαχα σε ευχαριστώ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εγώ δεν μου εγγυομαι τίποτα!!! 😂 Σου εύχομαι και σένα ότι καλύτερο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι δεν είδαμε φύλο...λόγω μείωσης δεν λένε ποτέ φύλο έτσι μας είπε η γιατρός...πρώτα ο Θεός θα μάθουμε  σε δύο βδομάδες στη β επιπέδου!!🥰 Σε  ευχαριστώ πολύ!!!!

πρίν από 29 λεπτά , ZetaK είπε:

Θα ήθελα και τα δυο να μπορέσουν να προχωρήσουν !

βεβαια ας είναι γερό και ας είναι και ένα !

Εδώ πίστευα πως εχασα  και αυτή την προσπάθεια ! Είχα σοκαριστεί δεν το πίστευα και ακόμη δηλαδή! ❤️

Πιστεψε το.. εισαι εγκυος! Κι ευχομαι να σου πανε ολα τελεια! Ψυχραιμια τωρα και βημα βημα ολα!❤

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Όχι δεν είδαμε φύλο...λόγω μείωσης δεν λένε ποτέ φύλο έτσι μας είπε η γιατρός...πρώτα ο Θεός θα μάθουμε  σε δύο βδομάδες στη β επιπέδου!!🥰 Σε  ευχαριστώ πολύ!!!!

Δεν καταλαβα τον λογο. Με ποια λογικη λογω μειωσης δε λενε..; σας εξηγησαν;? Εσεις εχετε προτιμηση;?;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Πιστεψε το.. εισαι εγκυος! Κι ευχομαι να σου πανε ολα τελεια! Ψυχραιμια τωρα και βημα βημα ολα!❤

Δεν καταλαβα τον λογο. Με ποια λογικη λογω μειωσης δε λενε..; σας εξηγησαν;? Εσεις εχετε προτιμηση;?;

Θεωρώ πως γίνεται λίγο πιο "προσωπικό" αν ξέρεις και το φυλο??η μπορεί να σε επηρεάσει στην απόφαση...αν για παράδειγμα ήταν δύο αγόρια και ένα κορίτσι ίσως να μη θέλαμε να φύγει το κορίτσι...ενώ έπρεπε να παρθεί η απόφαση καθαρά με τη θέση τους και με αυτό που θα ήταν πιο ασφαλές για τα άλλα δύο...

Όχι δεν έχουμε καμία προτίμηση είναι η αλήθεια....θέλουμε τόσο πολύ να πάνε όλα καλά που δεν μας νοιάζει τι είναι...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Θεωρώ πως γίνεται λίγο πιο "προσωπικό" αν ξέρεις και το φυλο??η μπορεί να σε επηρεάσει στην απόφαση...αν για παράδειγμα ήταν δύο αγόρια και ένα κορίτσι ίσως να μη θέλαμε να φύγει το κορίτσι...ενώ έπρεπε να παρθεί η απόφαση καθαρά με τη θέση τους και με αυτό που θα ήταν πιο ασφαλές για τα άλλα δύο...

Όχι δεν έχουμε καμία προτίμηση είναι η αλήθεια....θέλουμε τόσο πολύ να πάνε όλα καλά που δεν μας νοιάζει τι είναι...

Α τωρα καταλαβα. Και πολυ καλα κανουν εννοειται. Απλως θεωρησα οτι μετα τη μειωση θα σας ελεγαν για τα διδυμα. Και γι αυτο ρωτησα κιολας.. οχι για πριν εννοειται! Καταλαβαινω οτι ηταν ψυχοφθορο ολο αυτο.. οποτε λογικο να μη σας νοιαζουν και πολυ τα φυλα πλεον. Στην Β επιπεδου αλλωστε θα μαθατε.. ωστε να κανετε και τις απαραιτητες αγορες! Εμενα παντως οταν ο γιατρος μας ειπε αγορι.. ο αντρας μου ασπρισε, αφου τρελαινεται για κοριτσια. Οταν τον ρωτησα.. σε πειραζει;? Οχι βεβαια, μου λεει, εισαι καλα;?; αφου εχουμε ακομα 6 βλαστοκυστες στην καταψυξη!😂

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...