Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!
Κοριτσια μου πήρα χοριακη 551,80🙏❤️❤️❤️❤️

Τέλεια κορίτσι μου! Πολύ καλή η χοριακη σου ♥️♥️! Με το καλό να πάνε όλα!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ZetaK είπε:

Καλησπέρα!
Κοριτσια μου πήρα χοριακη 551,80🙏❤️❤️❤️❤️

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Εχεις αυτη τη χοριακη 9η μερα με 2 βλαστοκυστες 5ης μερας;?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Εχεις αυτη τη χοριακη 9η μερα με 2 βλαστοκυστες 5ης μερας;?

Είναι 12 ημέρα και ναι είναι 2 βλαστό κύστες 5η ημέρας ! Πιστεύεις είναι 2;;; 

πρίν από 3 λεπτά , ZetaK είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!συγχαρητήρια!!πολύ καλή η χοριακή σου!!!για 12η μέρα θα μπορούσαν να είναι και δύο αλλα θα μπορούσε να είναι και ένα...θα δείτε και από την αύξηση πως θα πάει!!!!ότι καλύτερο σου εύχομαι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!συγχαρητήρια!!πολύ καλή η χοριακή σου!!!για 12η μέρα θα μπορούσαν να είναι και δύο αλλα θα μπορούσε να είναι και ένα...θα δείτε και από την αύξηση πως θα πάει!!!!ότι καλύτερο σου εύχομαι!!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!!

Ανταποδίδω ότι καλύτερο!!!!! ❤️🙏

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , ZetaK είπε:

Αν ηταν 9η μερα σιγουρα θα ηταν 2, γι αυτο σε ρωτησα. Ωστοσο εκατσα και σου εβγαλα ποσο περιπου ειχες 9η μερα. Σε περιπτωση μονης κυησης θα ειχες περιπου 207. Σε περιπτωση διδυμων θα ειχες 120. Οποτε ειναι πιο πιθανο να εχεις μονη κυηση. Οχι ομως και απιθανο για διδυμα. Απλως πιο δυσκολο. Ευχομαι να ειναι οπως επιθυμεις!! Εσυ θα προτιμουσες δυο;?

1 hour ago, Makelen είπε:

Αν ηταν 9η μερα σιγουρα θα ηταν 2, γι αυτο σε ρωτησα. Ωστοσο εκατσα και σου εβγαλα ποσο περιπου ειχες 9η μερα. Σε περιπτωση μονης κυησης θα ειχες περιπου 207. Σε περιπτωση διδυμων θα ειχες 120. Οποτε ειναι πιο πιθανο να εχεις μονη κυηση. Οχι ομως και απιθανο για διδυμα. Απλως πιο δυσκολο. Ευχομαι να ειναι οπως επιθυμεις!! Εσυ θα προτιμουσες δυο;?

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα😛 Ένα έμβρυο 270 και δύο 120? Δεν πρέπει να είναι πιο πολύ στα δίδυμα?άρα εγώ  που 9η μέρα είχα 257 και 11η 550,έχω περισσότερες πιθανότητες για ενα,σωστά? Εν τω μεταξύ αύριο έχω να πάω στον γυναικολόγο της εξωσωματικής και με την ευκαιρία θα κάνω και μια χοριακη😁Αυριο θα είμαι 17η μέρα από την εμβρυομεταφορά,δεν ξέρω τι νούμερο πρέπει να δω 

πρίν από 43 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα😛 Ένα έμβρυο 270 και δύο 120? Δεν πρέπει να είναι πιο πολύ στα δίδυμα?άρα εγώ  που 9η μέρα είχα 257 και 11η 550,έχω περισσότερες πιθανότητες για ενα,σωστά? Εν τω μεταξύ αύριο έχω να πάω στον γυναικολόγο της εξωσωματικής και με την ευκαιρία θα κάνω και μια χοριακη😁Αυριο θα είμαι 17η μέρα από την εμβρυομεταφορά,δεν ξέρω τι νούμερο πρέπει να δω 

Οοοοχι η @Makelen εννοεί πως αν  από 120 πήγε 550 ήταν πιο πιθανό για διδυμα από το να πάει από 200 σε 550...

Βέβαια κορίτσια μου εγω είχα 9η μερα 240..11η 570... και είχα τρίδυμα...οπότε ποτε δε ξέρεις με τα νούμερα...

Αύριο κάνεις υπέρηχο????τέλεια!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Με 550 12η μερα.. σημαινει οτι αν εχει διδυμα, την 9η επρεπε να εχει 120. Με 120 στην 9η ομως, δεν θα μας φαινοταν και πολυ πιθανο να εχει διδυμα. Χωρις ομως να αποκλειεται! Αν ομως με 550 12η μερα, υπολογισουμε την 9η, βγαινει γυρω στο 207. Ωραιος αριθμος για μονη κυηση!! 

Τωρα οσο αφορα τα δικα σου αποτελεσματα.. Εφοσον εχεις διπλασιασμο σε 2 μερες, μιλαμε για μονη κυηση. Κι αφου την 11η μερα ειχες 550, την 17η εβδομη (για μονη κυηση), περιμενεις πανω απο 4400. Για διδυμα θα περιμενες τουλαχιστον.. 14850.

πρίν από 9 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οοοοχι η @Makelen εννοεί πως α  από 120 πήγε 550 ήταν πιο πιθανό για διδυμα από το να πάει από 240 σε 550...

Βέβαια κορίτσια μου εγω είχα 9η μερα 240..11η 570... και είχα τρίδυμα...οπότε ποτε δε ξέρεις με τα νούμερα...

1ον..  Δεν καταλαβα τιποτα απο τη μεταφραση που εκανες σε αυτα που εγραψα με τις χοριακες.. σε βαθμο που μπερδευτηκα κι εγω η ιδια χειροτερα απ οτι η @Blue Velvet νομιζω!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2ον.. Πως με αυτες τις χοριακες ειχες τριδυμα;? δεν ειχαν καλη αναπτυξη;?

3ον.. Ποσα ειχες βαλει και επιασες τριδυμα;?

(Σε ζαλιζω το ξερω.. αλλα εχει μεγαλο ενδιαφερον η περιπτωση σου!! Τι να κανουμε!!😂)

4ον.. Ποια ηταν η καταληξη..;?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Με 550 12η μερα.. σημαινει οτι αν εχει διδυμα, την 9η επρεπε να εχει 120. Με 120 στην 9η ομως, δεν θα μας φαινοταν και πολυ πιθανο να εχει διδυμα. Χωρις ομως να αποκλειεται! Αν ομως με 550 12η μερα, υπολογισουμε την 9η, βγαινει γυρω στο 207. Ωραιος αριθμος για μονη κυηση!! 

Τωρα οσο αφορα τα δικα σου αποτελεσματα.. Εφοσον εχεις διπλασιασμο σε 2 μερες, μιλαμε για μονη κυηση. Κι αφου την 11η μερα ειχες 550, την 17η εβδομη (για μονη κυηση), περιμενεις πανω απο 4400. Για διδυμα θα περιμενες τουλαχιστον.. 14850.

1ον..  Δεν καταλαβα τιποτα απο τη μεταφραση που εκανες σε αυτα που εγραψα με τις χοριακες.. σε βαθμο που μπερδευτηκα κι εγω η ιδια χειροτερα απ οτι η @Blue Velvet νομιζω!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂

(Σε ζαλιζω το ξερω.. αλλα εχει μεγαλο ενδιαφερον η περιπτωση σου!! Τι να κανουμε!!😂)

Τα είπα μπερδεμένα ε???χαχαχχα ενώ κατάλαβα τι είπες δεν το εξήγησα καλά.. χαχαχαχα

Βάλαμε δύο βλαστοκυστες...στον πρώτο υπέρηχο στις 5 εβδομάδες και 2 μέρες είδαμε 3 σάκους...και μια βδομάδα μετα ακουσαμε και 3 καρδουλες...προφανώς το ένα είχε διασπαστεί...είχαν καλή ανάπτυξη και τα τρία ναι και ήταν όλα όπως έπρεπε....ούτε εμείς το περιμέναμε πως είναι τρία...φανταζόμασταν διδυμα γιατί είχα ψηλά νούμερα στις δυο τελευταιες χοριακες...απο 1200 πηγε 4500 και μετά από δύο μέρες 11.5000...αλλά όταν είδαμε τρεις σάκους πάθαμε όλοι σοκ..

9 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Την Τρίτη έχω τον πρώτο υπέρηχο για να δούμε το μωρό!

Εδώ και δύο μέρες η αϋπνία χτυπάει κόκκινο.Νυσταζω πολύ το βράδυ, κοιμάμαι κανένα πεντάωρο και αν σηκωθώ για τουαλέτα δεν με παίρνει ο ύπνος.. άντε να κοιμηθώ καμία ώρα μετά με το ζόρι.Μετα το πρωί σερνομαι!!Οι ορμόνες κάνουν πάρτι λογικά ε;

Με το καλό κορίτσι μου!!!

Και εγώ τα βράδια δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ!! Νιώθω λες κ μου βάζουν μια πέτρα πάνω στο στομάχι!! Έχω μάθει να κοιμάμαι κ μόνο μπρούμυτα κ υποφέρω οκως καταλαβαίνεις!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οοοοχι η @Makelen εννοεί πως αν  από 120 πήγε 550 ήταν πιο πιθανό για διδυμα από το να πάει από 200 σε 550...

Ααααα τώρα κατάλαβα 😊Αύριο θα πάω στον γυναικολόγο της εξωσωματικής,όχι στον άλλο που με παρακολουθεί γενικά,οπότε δε νομίζω αυριο να κάνω υπέρηχο,απλά θα πάω να τα πούμε και να κάνω χοριακη🤞

πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Αχ μακάρι να έχω πάνω από 4400🤞Έχω κάποια συμπτώματα όπως αναγουλες κάθε μέρα,συχνοουρια και μια ευαισθησία στο στήθος που πάει κ έρχεται 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

7 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Και σε εσένα εύχομαι να έχεις μια τριψήφια χοριακη! Πως νιώθεις γενικά;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Μακάρι!!! Γενικά μια μέρα σε αναμμένα κάρβουνα κι άλλη μέρα λέω οκ μωρέ σιγά θα περάσουν οι μέρες..και πάλι το ίδιο!!!😂 Κοινώς..του τρελού!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...