Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

• Λουλούδια 1

8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

πρίν από 16 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Τα τεστ ουρων δεν ανιχνευουν τη χοριακη τοσο νωρις σηνηθως. Το τεστ βγηκε αρνητικο αλλα δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν εισαι εγκυος. Μονο στο αιμα ανιχνευεται τοσο νωρις και αν. Μην υπολογιζεις καθολου το σημερινο τεστ. Καλη επιτυχια για αυριο!❤

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Τα τεστ ουρων δεν ανιχνευουν τη χοριακη τοσο νωρις σηνηθως. Το τεστ βγηκε αρνητικο αλλα δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν εισαι εγκυος. Μονο στο αιμα ανιχνευεται τοσο νωρις και αν. Μην υπολογιζεις καθολου το σημερινο τεστ. Καλη επιτυχια για αυριο!❤

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

• Ευχή 1

πρίν από 40 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...