Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Antonia_ είπε:

Αχ μακαρι από το στόμα σ και στ Θεού τ αυτί!! Πραγματικά νιώθω ότι δεν περνανε οι μέρε!!   λέω να  πάω να δω τι θ βγάλει το Σάββατο  κ θα επαναλάβω Δευτέρα σίγουρα. Τουλ ν δω τ νούμερο τ Σάββατο ν υπολογίσω κάτι δεν ξέρω

Να ξερεις μονο οτι την 13η μερα (5 ημερων βλαστοκυστες + 8 αναμονης) η αναμενομενη θετικη χοριακη ειναι 25 εως 50 για μονη κυηση. Οποτε μην πανικοβληθεις αν δεις μικρο νουμερο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Απλά μου κάνει εντύπωση που με μία απόπειρα το απέκλεισε. Ίσως σε άλλο κύκλο ή με άλλο πρωτόκολλο πάς καλύτερα.

5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Εγώ μετά την Τρίτη χοριακη κόλλησα κοβιντ, οπότε πέρασαν 12 μέρες μέχρι να πάω και να σου πω την αλήθεια τα ειδα όλα με την μια, σάκο,έμβρυο, καρδιά να χτυπάει και από τότε νιώθω τόσο ήρεμη.. με βοήθησε αυτή η αναμονή..  να διαχειριστώ το άγχος μου! Όλα καλά θα πανε.. 

3 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Τα 8 ειναι υπέροχα..  καλή επιτυχια!

• Ευχή 1

2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

πρίν από 16 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Νομιζω 2 ειναι καλα! Εμενα 2 μου ζητησε ο γιατρος και οταν ειδαμε οτι ειχαμε την επιθυμητη αυξηση προγραμματισαμε ραντεβου, δεν εκανα αλλη χοριακη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Εμένα μου ζητήθηκαν τρεις και μετά(πάνω από 900 όταν πήγε) μου είπαν υπέρηχο, αλλά εννοείται πως πήγα και μια τέταρτη φορά μόνη γιατί φοβόμουν λόγω του ότι δεν είχα διπλασιασμους.

Λάθος παράθεση😂 @Blue Velvet

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εμένα ζήτησαν 2, όταν ρώτησα για τρίτη μου ειπανε εφόσον η επαναληπτική έδειξε διπλασιασμό ήταν καλυμμένοι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ έκανα πέντε...χαχαχχαχα

Η τελευταία ήταν την μέρα που είχα τον υπέρηχο που μου είπε αν θέλεις κάνε άλλη μια να δούμε απλά το νούμερο και λέω γιατί όχι??χαχαχαχχαχα

Αλλά γενικά κάνουν δύο με τρεις...όταν περάσεις τις 1000 μονάδες δεν υπάρχει λόγος να κάνεις άλλη...

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! 

Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν ένα χρόνο έκανα 2 διεγέρσεις που έδωσαν από 2-3 ωάρια η καθεμία και σύνολο 1 βλαστοκύστη μόνο από αυτά. Επομένως ο γιατρός μετά αποφάσισε να με συνεχίσει με τροποποιημένους φυσικούς. Όποτε έχω ξεκινήσει και προσπαθώ να μαζέψω εδώ και 8 μήνες βλαστοκυστες σε κάθε κύκλο. 
Στα υπερβολικά μειωμένα ωοθηκικα αποθέματα δεν εχει νόημα η διέγερση. Πιέζεται και οργανισμός και δεν ωριμάζουν και σωστά τα ωάρια.
Θέλει απλά λίγη υπομονή ο φυσικός κύκλος .Για την έκβαση εγκυμοσύνης δε μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω κάνει κάποια εμβρυομεταφορα ακόμα.

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

2 χοριακες εκανα εγω. Αλλα η δευτερη ηταν πανω απο 1500 και ηταν τριπλασιασμος. Οποτε πηγα μετα απο 3 μερες κατευθειαν για υπερηχο.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...