Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Να δω πως θα κρατηθώ και δεν θα πάω νωρίτερα 🤣Αυτός το είπε για να έχουμε καλή εικόνα και να μην πηγαίνω τζάμπα ως εκεί.Αλλα και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι ο σάκος στη θέση του.Θα δω τι θα κάνω,αν δω ότι σκάω,θα πάω από κει 

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

• Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπερα κοριτσι μου! Ειναι μεγαλη η ψυχολογικη πιεση αυτη τη στιγμη.. εξου και η απαισιοδοξια. Απολυτα λογικο! Το Σαββατο ποσες μερες θα ειναι μετα την εμβρυομεταφορα; (αν θελεις θυμισε μου τι εχεις βαλει). Ωστοσο.. τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι αρνητικο;

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Ειναι μεγαλη η ψυχολογικη πιεση αυτη τη στιγμη.. εξου και η απαισιοδοξια. Απολυτα λογικο! Το Σαββατο ποσες μερες θα ειναι μετα την εμβρυομεταφορα; (αν θελεις θυμισε μου τι εχεις βαλει). Ωστοσο.. τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι αρνητικο;

Έχω βάλει 2 βλαστοκύστες ΑΑ καιΑΒ. 1 Νοεμβρίου και κανονικά θα είχα Κυριακή χοριακη οπότε μου είπαν Δευτέρα.

Δεν έχω δει ούτε σταγονιτσα αίμα εμφύτευσης κάτι, νταξει έχω λίγο πρησμένο στήθος που ήταν απ' την αρχή έτσι , ενοχλήσεις στη μέση μου και κάτι ψιλοκραμπες δευτερολεπτων κ νμζω ότι δεν έγινε τίποτα.

Δεν έχω κ άλλα έμβρυα στην κατάψυξη και σκέφτομαι επόμενες κινήσεις. Έχουμε θέμα με το σπέρμα και πιστεύω δεν το ψάξαμε όσο έπρεπε ο γιατρός ήταν φουλ αισιόδοξος γτ είμαι μικρή με καλό ενδομήτριο κλπ. Ωστόσο από τα 8 έμβρυα που είχαμε κ μεταφέραμε κάθε φορά από δύο, την πρώτη φορά ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα, τγ δεύτερη αρνητική χοριακη και την τρίτη βιοχημική.

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Έχω βάλει 2 βλαστοκύστες ΑΑ καιΑΒ. 1 Νοεμβρίου και κανονικά θα είχα Κυριακή χοριακη οπότε μου είπαν Δευτέρα.

Δεν έχω δει ούτε σταγονιτσα αίμα εμφύτευσης κάτι, νταξει έχω λίγο πρησμένο στήθος που ήταν απ' την αρχή έτσι , ενοχλήσεις στη μέση μου και κάτι ψιλοκραμπες δευτερολεπτων κ νμζω ότι δεν έγινε τίποτα.

Δεν έχω κ άλλα έμβρυα στην κατάψυξη και σκέφτομαι επόμενες κινήσεις. Έχουμε θέμα με το σπέρμα και πιστεύω δεν το ψάξαμε όσο έπρεπε ο γιατρός ήταν φουλ αισιόδοξος γτ είμαι μικρή με καλό ενδομήτριο κλπ. Ωστόσο από τα 8 έμβρυα που είχαμε κ μεταφέραμε κάθε φορά από δύο, την πρώτη φορά ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα, τγ δεύτερη αρνητική χοριακη και την τρίτη βιοχημική.

Καταρχην αν πας το Σαββατο, οντως κατι μπορει να δειξει. Αλλα θα ειναι πολυ μικρος ο αριθμος. Και αν δεις αρνητικο, θα πρεπει να επαναλαβεις την Δευτερα. Τωρα οσον αφορα τα συμπτωματα, το αιμα εμφυτευσης δεν ειναι καθολου απαραιτητο. Και το στηθος.. η μεση.. επισης δεν υποδηλωνουν εγκυμοσυνη.. ουτε αποτυχια. Εγω δεν ειχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα! Ευχομαι να πανε ολα καλα..! Οσο πλησιαζει ειναι μεγαλυτερο το αγχος.. ΛΙΓΟ ακομα υπομονη!

πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Τοτε να κανεις οπως νιωθεις! Ειτε να πας νωριτερα.. κι οτι δειξει. Ή να κανεις υπομονη.. αν μπορεις!! Ασε λιγες μερες να περασουν.. κι απο την αλλη εβδομαδα.. αποφασιζεις!!

• Ευχή 1

Κορίτσια αν κάποια από εσάς είναι ΔΥ ας μου στείλει ένα προσωπικό, έχω κάποιες απορίες για την άδεια επαπειλουμενης, εμένα τελειωνουν οι άδειες αναρρωτικής που έχω κ δεν υπάρχει άνθρωπος να με διαφωτίσει τι πρέπει να κάνω γτ δεν ξέρουν τη δουλειά τους.

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην αν πας το Σαββατο, οντως κατι μπορει να δειξει. Αλλα θα ειναι πολυ μικρος ο αριθμος. Και αν δεις αρνητικο, θα πρεπει να επαναλαβεις την Δευτερα. Τωρα οσον αφορα τα συμπτωματα, το αιμα εμφυτευσης δεν ειναι καθολου απαραιτητο. Και το στηθος.. η μεση.. επισης δεν υποδηλωνουν εγκυμονη.. ουτε αποτυχια. Εγω δεν ειχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα! Ευχομαι να πανε ολα καλα..! Οσο πλησιαζει ειναι μεγαλυτερο το αγχος.. ΛΙΓΟ ακομα υπομονη!

Αχ μακαρι από το στόμα σ και στ Θεού τ αυτί!! Πραγματικά νιώθω ότι δεν περνανε οι μέρε!!   λέω να  πάω να δω τι θ βγάλει το Σάββατο  κ θα επαναλάβω Δευτέρα σίγουρα. Τουλ ν δω τ νούμερο τ Σάββατο ν υπολογίσω κάτι δεν ξέρω

πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Και εγώ πίστευα ότι δεν πέτυχε η δικιά μου γιατί δεν είχα ούτε αίμα εμφύτευσης, ούτε πρησμένο στήθος.Που και που είχα κάτι πονακια στην μήτρα και λίγο την μέση μου.Ειναι πολύ νωρίς για συμπτώματα! Όλα καλά θα πάνε θα δεις♥️

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Και εγώ πίστευα ότι δεν πέτυχε η δικιά μου γιατί δεν είχα ούτε αίμα εμφύτευσης, ούτε πρησμένο στήθος.Που και που είχα κάτι πονακια στην μήτρα και λίγο την μέση μου.Ειναι πολύ νωρίς για συμπτώματα! Όλα καλά θα πάνε θα δεις♥️

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα!! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες και μωράκια το 25!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις μια θετικότατη χοριακη οπότε κι αν πας! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.. κι εγώ προσπαθώ να δω τι θα κάνω να γεμίσω τις ώρες μου.. σου στέλνω δύναμη!!!

• Ευχή 1

πρίν από 48 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου κ καλη επιτυχία!!! Εχω κανει 4 προσπαθειες κ σε ολες ειχα τα ιδια ακριβώς συμπτώματα κ ποτε αιμα εμφυτευσης!! Εχω 2 παλινδρομες, 1 βιοχημική και μια μηδενική χοριακη! Αρα θα σ ελεγα να μην επηρεαζεσαι απο την μη υπαρξη αιματος κ να μην ψαχνεις να βρεις συμπτώματα γτ εχουμε πολλα απο τα φαρμακα! Τα συμπτώματα π περιγραφεις εγω τα ειχα ολες τις φορες! Τωρα να σ πω την αληθεια θεωρω πως θα δειξει κ το Σαββατο η χοριακή αλλα μπορει να βγει χαμηλη κ να σε αγχωσει.. 😞 Μηπως να πηγαινες στη μοναδα π εκανες την εξωσωματικη να την κανεις Κυριακή π ηταν η αρχικη ημερομηνια??

Κ παλι καλα αποτελεσματα!! ❤️

πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου κ καλη επιτυχία!!! Εχω κανει 4 προσπαθειες κ σε ολες ειχα τα ιδια ακριβώς συμπτώματα κ ποτε αιμα εμφυτευσης!! Εχω 2 παλινδρομες, 1 βιοχημική και μια μηδενική χοριακη! Αρα θα σ ελεγα να μην επηρεαζεσαι απο την μη υπαρξη αιματος κ να μην ψαχνεις να βρεις συμπτώματα γτ εχουμε πολλα απο τα φαρμακα! Τα συμπτώματα π περιγραφεις εγω τα ειχα ολες τις φορες! Τωρα να σ πω την αληθεια θεωρω πως θα δειξει κ το Σαββατο η χοριακή αλλα μπορει να βγει χαμηλη κ να σε αγχωσει.. 😞 Μηπως να πηγαινες στη μοναδα π εκανες την εξωσωματικη να την κανεις Κυριακή π ηταν η αρχικη ημερομηνια??

Κ παλι καλα αποτελεσματα!! ❤️

Απλά είναι λίγο μακρυά κ θα πρέπει ν τρέχω ξανά μετά κ ειλικρινά μετά από τόσες φορές δεν θέλω ν πάω πάλι. Θα το σκεφτώ για το Σάββατο άλλο Δευτέρα.

Εμένα μόνο την πρώτη φορα εμφανίστηκε αίμα κ ίσως γ αυτό το ψάχνω. Βέβαια κ την προηγούμενη που είχα παλινδρόμηση δεν εμφανίστηκε.

Ευχαριστώ πολύ!!

1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...