-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:
Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.
Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.
Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 5.090 απαντήσεις
- 740.519 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 32.968 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 110.099 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.112.577 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 202.773 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.090 απαντήσεις
- 740.519 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 153 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 11
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 159 απαντήσεις
- 13.121 εμφανίσεις
-
- 1.442 απαντήσεις
- 185.414 εμφανίσεις
-
- 736 απαντήσεις
- 68.859 εμφανίσεις
-
- 28.190 απαντήσεις
- 3.449.283 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.397 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 480 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 223 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 1.222 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα