Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 2

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Εύχομαι μια θετική χοριακη 🤍 πότε θα την κάνεις; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

Μπραβο κοριτσι μου.. ολα να πανε τελεια! Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα; εχεις ανακατωσουρες;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.. ολα να πανε τελεια! Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα; εχεις ανακατωσουρες;

Σε ευχαριστώ!! Είμαι στην 9η βδομάδα!! Έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα ευτυχώς!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 🙂 19 μου είπαν! Εσύ πως είσαι;;

Α σαν και μένα σε είπαν αλλά μπορείς να πας νωρίτερα χαχα 

εμένα έχουν αρχίσει κάποια συμπτώματα (ναυτιες  και υπνηλια) κατά τα άλλα περιμένω να έρθει η τρίτη να πάω στον γιατρό επίσκεψη ☺️

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 44 λεπτά , Katker είπε:

Α σαν και μένα σε είπαν αλλά μπορείς να πας νωρίτερα χαχα 

εμένα έχουν αρχίσει κάποια συμπτώματα (ναυτιες  και υπνηλια) κατά τα άλλα περιμένω να έρθει η τρίτη να πάω στον γιατρό επίσκεψη ☺️

Μωρέ εγώ να πάω 19 αλλά κάνα τεστακι να μην κάνω νωρίτερα;; Αυτό σκέφτομαι!!! Χαχα

Με το καλό κορίτσι μου! Σου εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

23 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να είσαι καλά!🩷 Σήμερα ωραία είναι αλλά νομίζω κάθε μέρα που θα περνάει θα ναι και πιο δυσκολη!!! Η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα δίδυμα αλλά και το ότι είναι πιο πολλές οι πιθανότητες με δύο είναι συν!!!

8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπράβο! Με το καλό όλα! Μόνο χαμόγελα πλέον για να τα μεταδίδεις και γύρω γύρω που χρειάζονται!💕💕

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Μωρέ εγώ να πάω 19 αλλά κάνα τεστακι να μην κάνω νωρίτερα;; Αυτό σκέφτομαι!!! Χαχα

Με το καλό κορίτσι μου! Σου εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

Χαχαχα Ε ναι και ένα τεστακι να κάνεις πρώτα αλλά μπορείς να πας και νωρίτερα για χοριακη. 
Σε ευχαριστώ πολύ και στα δικά σου 🙏🏻

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Σε ευχαριστώ!! Είμαι στην 9η βδομάδα!! Έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα ευτυχώς!

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

πρίν από 34 λεπτά , Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Να είσαι καλά!🩷 Σήμερα ωραία είναι αλλά νομίζω κάθε μέρα που θα περνάει θα ναι και πιο δυσκολη!!! Η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα δίδυμα αλλά και το ότι είναι πιο πολλές οι πιθανότητες με δύο είναι συν!!!

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...