-
Από την διαχείριση / Admin News
-
Καλησπέρα σας κορίτσια,
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω. 19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.
- 1
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:
Καλησπέρα ξανα σε όλες,
Μετα την 7η πλέον ωοληψια με φυσικό τροποποιημένο κύκλο λόγω ΠΩΑ στ 33 και έχοντας καταφέρει μόνο 3 βλαστοκυστες 6 ημερών, αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή εμβρυομεταφορας τον άλλο μήνα και ο,τι γίνει. Ιδανικά θα ήθελα να μαζέψω παραπάνω για να εχω και μελλοντικά, δυστυχώς λόγω ποσότητας, ενδεχομένως ποιότητας και τύχης, εχουμε μόνο 3. Ο σύντροφος μου λεει να το προσπαθήσουμε για να δούμε αν θα αντιμετωπίσουμε και κάποιο θέμα στο επόμενο βήμα για να το ξέρουμε γιατί μέχρι τώρα δεν εχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα. Η αλήθεια ειναι πως φοβάμαι πολύ γιατί αν δε πετύχει, γυρνάμε πάλι στο μηδέν. Ζήτησα από το γιατρό υστεροσκοπηση τη προηγούμενη βδομάδα και φαίνονται να είναι όλα καλά. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πριν προχωρήσω, εφόσον φυσικά έχω και το ΟΚ του γιατρού; Με προβληματίζει που όλες οι βλαστοκυστες είναι 6 ημερών αλλά φαίνεται πως για κάποιο λόγο ολοκληρώνονται στις 6 ημέρες σε εμάς και όχι στις 5.
Ευχαριστώ!
Θα συμφωνήσω με τον σύντροφό σου και μπραβο του που το σκέφτεται ετσι! Ειστε νεοι, μπορεί να ειναι υγιέστατες οι βλαστοκυστες αν και το σπερμα σας ειναι καλο!! Αλλα κ παλι αν εχεις διαβασει και λιγο τις εμπειρίες άλλων γυναικών εδω μεσα θα ξερεις οτι πολλες πρώτες φορες ειναι αναγνωριστικές! Να είσαι προετοιμασμένη οσο μπορεις! Αλλωστε με 7 ωοληψιες εισαι ηδη πολυ δυνατή και το παλεύεις καιρο! Αν δεν πετυχει που το απευχομαι θα δεις πως προχωρας μετα! Καλη επιτυχια οποια αποφαση και να παρεις!!
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 4.844 απαντήσεις
- 710.068 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 107.496 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.104.681 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 201.372 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 71 απαντήσεις
- 117.558 εμφανίσεις
-
-
-
- 4.844 απαντήσεις
- 710.068 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 301 εμφανίσεις
-
- 688 απαντήσεις
- 63.486 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 41 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.864 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 57 απαντήσεις
- 5.089 εμφανίσεις
-
Το καφέ της ηρεμίας! 1 2 3 4 6
Από CoffeeMaker, in Διάφορα Ενημερωτικά Καφέ
- 87 απαντήσεις
- 107.496 εμφανίσεις
-
- 320 απαντήσεις
- 115.375 εμφανίσεις
-
- 28.176 απαντήσεις
- 3.436.648 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 5.014 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα