Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ζεις έτσι μέσα στην αρνητική ενέργεια και την γλωσσοφαγιά,δεν είσαι εσύ η κακια στην προκειμένη μην το βλέπεις έτσι ,κουράγιο 😔

Τα έδωσα και στην κόρη μου και μου είπε ότι της έκαναν διαφορά και στην διάρκεια της περιόδου προς το θετικό ,εγώ πάντως με επιβεβαιωμένη εξέταση έμεινα πολύ ευχαριστημένη,τώρα για την d-mannose που ανέφερες έχω πάρει κάποτε της water fall γιατί είχα πάθει ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη και δεν έδινε ο γυναικολόγος μου αντιβίωση και φάρμακα ,σε αυτήν την πάθηση λειτούργησε καλά ,δεν είναι κακή αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω κάνει ίδια δουλειά με την κλασική σόδα χωρίς αλουμίνιο...

@kate82 συμφωνω για τη σοδα ανευ αλουμινιου ως φυσικη λυση. μου την εδινε κ εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη επειδη επαθα μυκητιασεις λογω ορμονων κι ευαισθησιας και δεν μπορουσα να παιρνω αντιμυκητισιακα υποθετα συνεχεια, μονο μια φορα το μηνα εκανα θεραπεια κολπικα. οποτε επινα ενα ποτηρι μεσημερι απογευμα με μια κουταλια σοδα γιατι μου ειχε πει οτι κανει αλκαλικο το περιβαλλον του κολπου και δεν αναπτυσσονται μυκητες και δεν επηρεαζει καπου αρνητικα την κυηση, ειναι φυσικη λυση. μετα απο μια δυο βδομαδες χρησης ειδα διαφορα στα συμπτωματα παντως. δεν το περιμενα να λειτουργησει. ελεγα εδω δεν βλεπω προκοπη με τα υποθετα θα δω με τη σοδα απ το στομα κιολας; αλλα τελικα κατι εκανε! 

• Μου αρέσει 1

Διδυμομανουλες 2024

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Τελεια!!! Μια ομορφη εγκυμοσυνη να έχεις και με το καλο να τα υποδεχτείτε!

Κι εμείς επιλέξαμε το μπρος πίσω... βέβαια το πήραμε μεταχειρισμένο λόγω κόστους και είχε και τα αυγά που τουλάχιστον για 8 μήνες τα είχαμε εκεί και βόλευε να τα κουμπωνουμε μετά το αυτοκίνητο κλπ... Στη πορεία μας χαρησαν κι ένα διδυμοκαροτσι που είναι δίπλα δίπλα και η αλήθεια είναι πως παρόλο που είναι maclaren είναι αρκετά δυσκίνητο και φαρδυ... αλλά το έχουμε τώρα που αλλάξαμε τα καθισματακια γιατί αλλιώς πρέπει να παίρνουμε και αυτά όταν πηγαίνουμε κάπου με το αυτοκίνητο... 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!! Θα πάω το Σάββατο μια βόλτα σε.μαγαζια με μωρουδιακα να ρίξω μια ματιά, καλές οι εικόνες από το ίντερνετ αλλά από κοντά να βλέπεις είναι αλλιώς. Όντως πανάκριβα τα καρότσια!!

• Μου αρέσει 1

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 168
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες.Κ εγώ από εξωσωματική έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών κ είχα μείνει ξανά από εμβρυομεταφορά πριν 3 μήνες αλλά παλλινδρονη στις 9 βδομαδες.Τωρα βάλαμε 2 βλαστοκύστες ΑΑ ποιότητας κ μέχρι χθες ήταν άψογη η β χοριακη μου.Δευτερα ήταν κανονικά να πάμε για πρώτο υπέρηχο όμως πριν λίγο πήγα να ουρήσω και έτρεχε κόκκινο αίμα στην τουαλέτα χωρίς πόνο.Και θα πάμε το απόγευμα να δούμε μήπως δείξει κάτι ο υπέρηχος.Στεναχωρεθηκα πολύ 

• Ευχή 2

5 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλησπέρα μανούλες.Κ εγώ από εξωσωματική έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών κ είχα μείνει ξανά από εμβρυομεταφορά πριν 3 μήνες αλλά παλλινδρονη στις 9 βδομαδες.Τωρα βάλαμε 2 βλαστοκύστες ΑΑ ποιότητας κ μέχρι χθες ήταν άψογη η β χοριακη μου.Δευτερα ήταν κανονικά να πάμε για πρώτο υπέρηχο όμως πριν λίγο πήγα να ουρήσω και έτρεχε κόκκινο αίμα στην τουαλέτα χωρίς πόνο.Και θα πάμε το απόγευμα να δούμε μήπως δείξει κάτι ο υπέρηχος.Στεναχωρεθηκα πολύ 

Καλησπέρα! Πώς πήγε ο υπέρηχος; Έδειξε κάτι;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...