-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:
Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ζεις έτσι μέσα στην αρνητική ενέργεια και την γλωσσοφαγιά,δεν είσαι εσύ η κακια στην προκειμένη μην το βλέπεις έτσι ,κουράγιο 😔
Τα έδωσα και στην κόρη μου και μου είπε ότι της έκαναν διαφορά και στην διάρκεια της περιόδου προς το θετικό ,εγώ πάντως με επιβεβαιωμένη εξέταση έμεινα πολύ ευχαριστημένη,τώρα για την d-mannose που ανέφερες έχω πάρει κάποτε της water fall γιατί είχα πάθει ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη και δεν έδινε ο γυναικολόγος μου αντιβίωση και φάρμακα ,σε αυτήν την πάθηση λειτούργησε καλά ,δεν είναι κακή αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω κάνει ίδια δουλειά με την κλασική σόδα χωρίς αλουμίνιο...
@kate82 συμφωνω για τη σοδα ανευ αλουμινιου ως φυσικη λυση. μου την εδινε κ εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη επειδη επαθα μυκητιασεις λογω ορμονων κι ευαισθησιας και δεν μπορουσα να παιρνω αντιμυκητισιακα υποθετα συνεχεια, μονο μια φορα το μηνα εκανα θεραπεια κολπικα. οποτε επινα ενα ποτηρι μεσημερι απογευμα με μια κουταλια σοδα γιατι μου ειχε πει οτι κανει αλκαλικο το περιβαλλον του κολπου και δεν αναπτυσσονται μυκητες και δεν επηρεαζει καπου αρνητικα την κυηση, ειναι φυσικη λυση. μετα απο μια δυο βδομαδες χρησης ειδα διαφορα στα συμπτωματα παντως. δεν το περιμενα να λειτουργησει. ελεγα εδω δεν βλεπω προκοπη με τα υποθετα θα δω με τη σοδα απ το στομα κιολας; αλλα τελικα κατι εκανε!
-
1
-
-
Διδυμομανουλες 2024
-
Θέματα
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 85 απαντήσεις
- 149.284 εμφανίσεις
-
- 12.542 απαντήσεις
- 1.261.512 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.261.755 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 511.282 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.076 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.946 απαντήσεις
- 277.794 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 454 εμφανίσεις
-
- 2.457 απαντήσεις
- 141.703 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 85 απαντήσεις
- 149.271 εμφανίσεις
-
- 12.542 απαντήσεις
- 1.261.501 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 107 εμφανίσεις
-
- 73 απαντήσεις
- 7.138 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 172 εμφανίσεις
-
- 46 απαντήσεις
- 14.556 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 27 απαντήσεις
- 1.644 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα