Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες τον Ιούλιο 2024

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , anast. είπε:

Λέω από το mothercare και το orchestra! 

Ααα ναι θα κοιτάξω και αυτά απλά εγώ δεν θα πάρω πολλά γιατί θα νπυ δώσει η ξαδέρφη μου από τον δικό της πάρα πολλά ρούχα θα πάρω σίγουρα όμως όλα τα πρώτα ρουχαλάκια για τους πρώτους μήνες 

πρίν από 7 λεπτά , Mar122 είπε:

Ααα ναι θα κοιτάξω και αυτά απλά εγώ δεν θα πάρω πολλά γιατί θα νπυ δώσει η ξαδέρφη μου από τον δικό της πάρα πολλά ρούχα θα πάρω σίγουρα όμως όλα τα πρώτα ρουχαλάκια για τους πρώτους μήνες 

Και καρότσι θα χρειαστώ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 486
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Mar122 είπε:

Και καρότσι θα χρειαστώ 

Εμείς λίκνο και συρταριερα θα χρειαστούμε από έπιπλα..

Ρουχαλάκια και εγώ τα πρώτα θα πάρω,για πιο μετά και εμένα θα μου δώσει μια φίλη μου! 

3 ώρες πρίν, anast. είπε:

Εμείς λίκνο και συρταριερα θα χρειαστούμε από έπιπλα..

Ρουχαλάκια και εγώ τα πρώτα θα πάρω,για πιο μετά και εμένα θα μου δώσει μια φίλη μου! 

Αααα μια χαρά αφού έχεις και μα σου δώσουν ρουχαλάκια γιατί τώρα σρην αρχή μεγαλώνουν τόσο γρήγορα καο τα πρώτα ρουχαλάκια είναι για πολύ λίγο 

πρίν από 49 λεπτά , ntonto είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μήπως κάποια κοπέλα ξέρει αν επιτρέπεται η κερατίνη χωρίς φορμαλδεΰδη στην εγκυμοσύνη? Ρώτησα την μαία μου αλλά δεν γνωρίζει.

Μμμμμ δεν έχω ιδέα δυστυχώς.  Ο γιατρός σού??

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ntonto είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μήπως κάποια κοπέλα ξέρει αν επιτρέπεται η κερατίνη χωρίς φορμαλδεΰδη στην εγκυμοσύνη? Ρώτησα την μαία μου αλλά δεν γνωρίζει.

Δεν γνωρίζω δυστυχώς...

4 ώρες πρίν, Mar122 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε τα νέα σας?

Καλά είμαστε! 

Εγώ είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα για τον υπέρηχο του μήνα,ήμουν 26 εβδομάδων και 4 ημερών και η μικρή 845 γρ.Εμενα μου φάνηκε λίγο αδυνατούλα αλλά ο γιατρός μας είπε ότι όλα είναι οκ. 

Εσύ όλα καλά; 

πρίν από 45 λεπτά , anast. είπε:

Καλά είμαστε! 

Εγώ είχα πάει την προηγούμενη βδομάδα για τον υπέρηχο του μήνα,ήμουν 26 εβδομάδων και 4 ημερών και η μικρή 845 γρ.Εμενα μου φάνηκε λίγο αδυνατούλα αλλά ο γιατρός μας είπε ότι όλα είναι οκ. 

Εσύ όλα καλά; 

Καλά και εγώ. Σήμερα έκανα καμπύλη ζαχάρου και περιμενω πως και πως τα αποτελέσματα.  Εμένα μου βγάζει τον μικρό σχεδόν μια βδομάδα μεγαλύτερο από τηβ βδομάδα είμαι εγώ και να σου πω λίγο με αγχώνει μήπως έχει να κάνει με το ζάχαρο κάτι αλλά ο γιατρός είναι χαλαρός δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λέει. Επίσης νου είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάω στην 28η βδομάδα θα κάνουμε κάλπικες εξετάσεις καλλιέργεια στο είπε και σένα?

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mar122 είπε:

Καλά και εγώ. Σήμερα έκανα καμπύλη ζαχάρου και περιμενω πως και πως τα αποτελέσματα.  Εμένα μου βγάζει τον μικρό σχεδόν μια βδομάδα μεγαλύτερο από τηβ βδομάδα είμαι εγώ και να σου πω λίγο με αγχώνει μήπως έχει να κάνει με το ζάχαρο κάτι αλλά ο γιατρός είναι χαλαρός δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λέει. Επίσης νου είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάω στην 28η βδομάδα θα κάνουμε κάλπικες εξετάσεις καλλιέργεια στο είπε και σένα?

Εύχομαι καλά αποτελέσματα στην καμπύλη. 🙏

Αααα.. όχι δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Είχα κάνει στο πρώτο τρίμηνο καλλιέργεια από τότε δεν έχω κάνει. Κάθε μήνα κάνω μόνο γενική ούρων αλλά ξέρω ότι άλλο η μία εξέταση και άλλο η άλλη...

20 ώρες πρίν, anast. είπε:

Εύχομαι καλά αποτελέσματα στην καμπύλη. 🙏

Αααα.. όχι δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Είχα κάνει στο πρώτο τρίμηνο καλλιέργεια από τότε δεν έχω κάνει. Κάθε μήνα κάνω μόνο γενική ούρων αλλά ξέρω ότι άλλο η μία εξέταση και άλλο η άλλη...

Όχι καλλιέργεια ούρων κολπική καλλιέργεια μου είπε. Θα πάρει δείγματα.  

πρίν από 2 λεπτά , Mar122 είπε:

Όχι καλλιέργεια ούρων κολπική καλλιέργεια μου είπε. Θα πάρει δείγματα.  

Nαι το κατάλαβα..Θα τον ρωτήσω και εγώ στον άλλο υπέρηχο.

Με την καμπύλη όλα καλά;

4 ώρες πρίν, anast. είπε:

Nαι το κατάλαβα..Θα τον ρωτήσω και εγώ στον άλλο υπέρηχο.

Με την καμπύλη όλα καλά;

Αύριο θα βγουν και να σου πω την αλήθεια έχω αγχωθεί γιατί δεν πρόσεχα και πολύ. Βέβαια με το μηχάνημα που ρχω οι τιμές είναι καλές αλλά δεν ξέρω.  

2 ώρες πρίν, Mar122 είπε:

Αύριο θα βγουν και να σου πω την αλήθεια έχω αγχωθεί γιατί δεν πρόσεχα και πολύ. Βέβαια με το μηχάνημα που ρχω οι τιμές είναι καλές αλλά δεν ξέρω.  

Δες το έτσι..ότι αν βγουν καλές παρ'όλο που δεν πρόσεχες θα είσαι σούπερ...  

Όλα καλά θα είναι πιστεύω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...